سلام به آقا پویان @};-
خوشحالم که برای شما مشکل ساز نبوده. امیدوارم با ریپینت های زیباتون جان دیگه ای به این هواپیما بدین، فقط نکته ناراحت کننده برای من این هست که این مدل که ارائه شده مدل War Version هست که در انتهای هواپیما تیربار قرار گرفته. مدل های موجود در ایران بدین شکل نیستند(تا جایی که من میدونم) اگر این هواپیما FSX Native بود امکان merge کاکپیت با مدل TD که مشابه مدل های موجود در ایران هست و شما براش ریپینت زده بودید وجود میداشت. اما چون پورت شده از FS9 هست مدل کاکپیت و بدنه یک فایل مشترک هستند و امکان merge فراهم نیست. حالا با همین مدل فعلی امکانش هست که تکسچر پنجره های قسمت تیربار انتهای هواپیما رو با تکسچر همرنگ بدنه جایگزین کرد تا دیده نشن؟
من ریپینت قبلی رو برای این ادان درست کردم ولی امکان یه رنگ کردن انتهای رادر فقط در حالتی شدنیه که تمام لیورهای موجود در این ادان در اون قسمت رنگش عوض بشه چون این قسمت از تکسچر داخل فولدر مین تکسچر ادان هست و به لیوری هر پرنده ربطی نداره ، مثل تکسچرهای vc
میدونم که این بنده خدا نسخه تجاریش رو هم با vc طراحی کرده ولی هنوز بیرون نداده
فعلا آواکس رو بدون VC ارائه کردن که متاسفانه باز هم FSX Native نیست و امکان merge وجود نداره.
البته آواکس با vc رو هم برای fsx ساخته ولی فیلا که ارائه نکرده
این عکس کابین آواکسش در fsx هست
یکی از پیش نیازهای این ادان برای آپدیت رفع مشکل لندینگ لایت و ایجاد انجین اسموک هست . فکر میکنم خود سازنده به زودی یه پک آپدیت شده ازش بده بیرون