سلام ...
مدتیه روسها ، با توان عملیاتی بالا و با تکیه بر کثرت خلبانانشون در شبکه اف اس ایرلاینز ، موفق شده اند بخش قابل توجهی از بازار مالی این شبکه رو در دست بگیرند . انواع ارلاینهای بزرگ و شرکتهای هولدینگ با سرمایه های عظیم رو تاسیس کرده اند و به سمت تشکیل امپراطوری در اف اس ایرلاینز پیش میرند .
با توجه به این موضوع مدتیه خطر رو به وضوح حس میکنم . اگر روسها بتونن حجم پروازی عمده شبکه و البته منابع مالی اون رو تصاحب کنند ، اون وقت نفوذ کافی در بازار هواپیماها و از اون خطرناکتر ، مدیریت شبکه هم خواهند داشت و این برای سایرین از جمله ما ایرانیها زیاد خوب نیست .
در حال حاضر 3 شرکت فعال ایرانی در این شبکه وجود داره . پارمیس ایر ، سیمرغ ایر و ماهان ایر (البته در مورد ارلاین ماهان ظاهرا جای انجمن اختصاصی این ارلاین در این فروم هم خالیه) . مدتیه مجموع فعالیت این سه شرکت رو در مقایسه با هم و در مقایسه با سایر لاین ها کنترل میکنم . فکر میکنم باید علی رغم اختلاف نظرها و اختلاف سلیقه هایی که داریم (که البته طبیعی هم هست و فکر میکنم باید هم باشه) ، یه دستی به هم بدیم تا بتونیم جای پای ارلاین های ایرانی (خودمون) رو کمی سفت کنیم .
پیشنهاد پارتنرشیپ دارم خدمت روئسای دو ارلاین دیگه . بیایید در همین فروم ، همین پست ، راهکارهای موجود رو مرور کنیم و اگر شد (که انشاالله بشه !) قرارداد پارتنرشیپ ببندیم . هر سه لاین با هم . مسیرها رو مشخص کنیم و از امتیاز 10% مسافر اضافه در مسیرهای مشترک استفاده کنیم . اگر با 3 مسیر (هر لاین ، یک مسیر) شروع کنیم و خلبانانمون رو تشویق به پرواز در این 3 مسیر کنیم ، میتونیم با رسیدن به سقف ظرفیت ، شروع به گرون کردن قیمت بلیط کنیم و بعد از مدتی 3 مسیر بسیار درآمد زا و تقریبا اختصاصی برای ایران داشته باشیم .
حالا که سازمان هواپیمایی کشوری نداریم تا بتونه زمینه چینی کنه تا سود بیشتر ببریم ، خودمون اقدام کنیم .
منتظر نظر آقایون هستم .
موفق باشید .