جای جالبیه !
بلأخره این تحریم ها ،تحریم هستند! برای پیشرفت ممالک صادر نمیشه که ! میشه؟... ما هم انگار که ...فکر میکنیم اثر نداره!
چرا خودمون از این شبکه ها راه نمی اندازیم؟ نمیشه؟ 😕
ماهوارشو داریم ؟ امکاناتشو داریم ؟ اطلاعات هواپیما ها رو داریم ؟ مخاطبشو داریم ؟ سرورشو داریم ؟ اینترنتشو داریم ؟ کسی رو داریم حمایت کنه ؟ هواپیماشو داریم ؟ فرودگاشو داریم ؟
گوگلشو داریم ؟ والا ما تو همین خلیج فارس گوگل ارٍث موندیم
آقا دیگه داری وارد مسائله جریحه دار کردن غرور ملی میشیا![blackhee] به جون خودم نه به جون باراک نوشتت بوی فرار مغزها میده، چون اینجور که شما گفتی، ما هیچی نداریم (راست میگی! ما چی داریــــم؟)![approve] پس باید . . .
چرا راه دور بریم؟ بروبچ این عشق آقا تورج@};- (رصد) رو از نداریها ساختن دیگه! دیگه یه سایت یتیم . . .[oldman]
اما بگذارید کارشناسی کنم😂 👏 [blackhee] 😲 😎 😎 😎 :
ماهواره ... نداریم / امکانات ... با نداریها میشه ساخت / اطلاعات هواپیماها... فضول زیاده، اصلاً من خودم فالگوش وامی ایستم[amazed] / مخاطب ... یه مسابقه پیامک راه بندازی حلـّــــــــــــه😁
سرور ... شما سَروری [blackhee] / اینترنت ... نداریم؟ داریم دیگه؟ با اینترنت پرسرعت Dial up تمام جهان را در یک چشم بهم زدن از نظر بگذرانید (پارادکس رو داشتی؟😂 ) / حامی ... کمیته امداد / هواپیما ... هواپیما می خوای واسه چی؟ بگو ببینم بانک زدی،یا می خوای فرار کنی ؟ ازنوع مغز ها؟ / فرودگاه ... دیگه این یکی رو شرمنده اخلاق ورزشی... داریم! نداریم؟ / گوگل ... هزینه ماهیانه رو پرداخت کنیم، دارا میشیم!
با دستمایه طنز نوشتم اما بگم که در کلیه ابعاد گفتم. تا کِی می خوایم بشینیم بگیم این نیست ، اون فلانه ...
من بلد نیستم وگر نه خیلی کارها دوست دارم بکنم ، همه دوست داریم، کوووو همت؟ برای پیشرفت باید کار کرد!

ویرایش بوسیله کاربر
13 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو