Amir Parsian
  • Amir Parsian
  • 58.52% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
استغفرالله ممکنه یه وقت حمله تروریستی بشه . بنده خدا از 30 کیلومتری فرودگاه رد میشی باید 1000 جور جواب پس بدی چه برسه به این اطلاعات 😂
Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
mehran617 نوشت:

Cpt.mohammadifar نوشت:

جای جالبیه !
بلأخره این تحریم ها ،تحریم هستند! برای پیشرفت ممالک صادر نمیشه که ! میشه؟... ما هم انگار که ...فکر میکنیم اثر نداره!

چرا خودمون از این شبکه ها راه نمی اندازیم؟ نمیشه؟ 😕

ماهوارشو داریم ؟ امکاناتشو داریم ؟ اطلاعات هواپیما ها رو داریم ؟ مخاطبشو داریم ؟ سرورشو داریم ؟ اینترنتشو داریم ؟ کسی رو داریم حمایت کنه ؟ هواپیماشو داریم ؟ فرودگاشو داریم ؟
گوگلشو داریم ؟ والا ما تو همین خلیج فارس گوگل ارٍث موندیم

آقا دیگه داری وارد مسائله جریحه دار کردن غرور ملی میشیا![blackhee] به جون خودم نه به جون باراک نوشتت بوی فرار مغزها میده، چون اینجور که شما گفتی، ما هیچی نداریم (راست میگی! ما چی داریــــم؟)![approve] پس باید . . .
چرا راه دور بریم؟ بروبچ این عشق آقا تورج@};- (رصد) رو از نداریها ساختن دیگه! دیگه یه سایت یتیم . . .[oldman]
اما بگذارید کارشناسی کنم😂 👏 [blackhee] 😲 😎 😎 😎 :
ماهواره ... نداریم / امکانات ... با نداریها میشه ساخت / اطلاعات هواپیماها... فضول زیاده، اصلاً من خودم فالگوش وامی ایستم[amazed] / مخاطب ... یه مسابقه پیامک راه بندازی حلـّــــــــــــه😁
سرور ... شما سَروری [blackhee] / اینترنت ... نداریم؟ داریم دیگه؟ با اینترنت پرسرعت Dial up تمام جهان را در یک چشم بهم زدن از نظر بگذرانید (پارادکس رو داشتی؟😂 ) / حامی ... کمیته امداد / هواپیما ... هواپیما می خوای واسه چی؟ بگو ببینم بانک زدی،یا می خوای فرار کنی ؟ ازنوع مغز ها؟ / فرودگاه ... دیگه این یکی رو شرمنده اخلاق ورزشی... داریم! نداریم؟ / گوگل ... هزینه ماهیانه رو پرداخت کنیم، دارا میشیم!
با دستمایه طنز نوشتم اما بگم که در کلیه ابعاد گفتم. تا کِی می خوایم بشینیم بگیم این نیست ، اون فلانه ...
من بلد نیستم وگر نه خیلی کارها دوست دارم بکنم ، همه دوست داریم، کوووو همت؟ برای پیشرفت باید کار کرد!

UserPostedImage
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
mohammad razzaghi
13 سال پیش
سلام دوستان
من فکر میکنم دلیل اینکه بعضی پروازها، مثلا پروازهای ایران روی این سایت پوشش داده نمیشن رو در قسمت "درباره ما" خود سایت نوشته باشه:

the Flightradar24.com can only show information about aircraft equipped with ADS-B transponders.

How can I increase coverage in my area?

Coverage on Flightradar24.com is dependent of flight data from private ADS-B receivers around the world. If you want to improve coverage in your area, you have to buy an ADS-B receiver. If you already have a SBS-1(er), AirNav Radarbox or any other ADS-B receiver running Basestation, Radarbox Pro or Planeplotter software you can share your flight data with Flightradar24.com

Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
محمد جان
قیمت این ترانسپوندر ها چقدر هست؟ آیا در ایران استفاده از اونها قانونی هست؟
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
Touradg نوشت:

محمد جان
قیمت این ترانسپوندر ها چقدر هست؟ آیا در ایران استفاده از اونها قانونی هست؟

قیمتش رو دقیقاً اطلاعی ندارم ولی فکر میکنم اولین چیزی که باید داشته باشید یه کریدیت کارت هست! قانون رو هم نمیدونم ... فوقش حکم دار هست! گالیله رو با اون عظمت کشتوندنش ما که . . . [blackhee]
به محض اینکه با خبر شدم به جای همین جمله ویرایش میکنم!!

[flower]
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو