Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
شبیه ساز بالگرد Take On Helicopter محصول شرکت Bohemia Interactive می باشد که در حال طی مراحل نهایی طراحی است.این شبیه ساز مختص دارندگان Operation Arrowhead می باشد و از نقاط قوت آن ، شبیه سازی بسیار دقیق و زیبای محیط پروازی است.

UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage 
All pictures property of Bohemia Interactive

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت Take On Helicopter  بروید.
PC Flight Simulation Geek Since 1998
benmore
  • benmore
  • 52.4% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
اگه گرفیکِ خود شبیه ساز هم مانند همین عکساش باشه حتی در مقایسه با Microsoft Flight هم که هنوز به بازار عرضه نشده دارای مزیت و نقاط قوت از نظر گرفیکی هستش.

مرسی‌ تورج جان جالب بود

UserPostedImage 
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
benmore نوشت:

اگه گرفیکِ خود شبیه ساز هم مانند همین عکساش باشه حتی در مقایسه با Microsoft Flight هم که هنوز به بازار عرضه نشده دارای مزیت و نقاط قوت از نظر گرفیکی هستش.

مرسی‌ تورج جان جالب بود

بهزاد جان این تصاویر از داخل محیط شبیه ساز برداشته شدند و ساختگی نیستند.[approve]
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
ARMA II گرافیک خیلی خوبی داشت ولی محتوای جالبی نداشت ،البته به نظر من ! فکر میکنم در این کار هم مثل پروژه های قبلی به فکر رزم و نبرد هستند،درسته؟
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
benmore
  • benmore
  • 52.4% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
نقل قول:

بهزاد جان این تصاویر از داخل محیط شبیه ساز برداشته شدند و ساختگی نیستند.[approve]

بله متوجه هستم اما بعضی‌ مواقع وقتی‌ که به بازار عرضه میشن اون چیزی نیستن که تو عکسا دیده بودیم،کلا عرض کردم بهرحال اگه محیط پروازی شبیه ساز به این شکل باشه خیلی‌ عالی که البته موتور گرافیکی بالای هم نیازمندش هست

UserPostedImage