Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
Cpt.mohammadifar نوشت:

ARMA II گرافیک خیلی خوبی داشت ولی محتوای جالبی نداشت ،البته به نظر من ! فکر میکنم در این کار هم مثل پروژه های قبلی به فکر رزم و نبرد هستند،درسته؟

بله به همراه مواردی مثل اسلینگ و امداد و نجات

PC Flight Simulation Geek Since 1998
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
تصاویر جدید از نسخه نهایی این محصول:

UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage 

All pictures property of Bohemia Interactive

PC Flight Simulation Geek Since 1998
V.NAVAZAN
  • V.NAVAZAN
  • 51.62% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
13 سال پیش
Touradg نوشت:

تصاویر جدید از نسخه نهایی این محصول:

UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage 

All pictures property of Bohemia Interactive

خیلی فوق العادست

اینم یه کلیپ از این شبیه ساز

Take On Helicopters - 2011 Trailer 
mehran617
  • mehran617
  • 59.66% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
13 سال پیش
ای قلبممممممممم 🆘🆘🆘🆘🆘

توی ویدئو اصلا باورم نمی شه این شبیه ساز باشه ! مخصوصا وقتی روی آب داره پرواز می کنه ، جلوه نور ، گرد و خاک ، امواج ، ابر ها !

فکر کنم فقط برای یک شهر شبیه سازی کرده باشند و شاید یک سناریو هم داشته باشد با این حساب باز هم جذابیت شبیه ساز پرواز مایکروسافت را نخواهد داشت 😕
UserPostedImage
V.NAVAZAN
  • V.NAVAZAN
  • 51.62% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
13 سال پیش
mehran617 نوشت:

ای قلبممممممممم 🆘🆘🆘🆘🆘

توی ویدئو اصلا باورم نمی شه این شبیه ساز باشه ! مخصوصا وقتی روی آب داره پرواز می کنه ، جلوه نور ، گرد و خاک ، امواج ، ابر ها !

فکر کنم فقط برای یک شهر شبیه سازی کرده باشند و شاید یک سناریو هم داشته باشد با این حساب باز هم جذابیت شبیه ساز پرواز مایکروسافت را نخواهد داشت 😕

مهران جان

ف نم اگراینجوری هم که شما می فرمائید باشه ولی تونست قلبتو به لرزه در بیاره [blackhee]