Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
سخنان کارشناسی دیگه ای هم بود مهران جان:
نقل قول:

گويي خلبان مي‌خواست به جاي رفتن به انتهاي باند از وسط‌هاي باند بپيچد

مگه حتماً باید بره ته باند؟ چه امر بهش مشتبه شده!😠
نقل قول:

احساس کردم خلبان مي‌خواهد از همان فاصله‌اي که احتمالا رمپ خروج از باند است خارج شود

شما اول فرق رمپ با خزشراه یا همون تاکسی وی رو یاد بگیر بعد حس کن![funcrazy]
نقل قول:

صلواتي فرستادم.

فهمیدیم مسلمونی!👏 باریکلا!
نقل قول:

گويا خانم يکي از پاسداران گارد پرواز که در همان نزديکي خانه دارد از پشت پنجره ديده بود که هواپيما آتش گرفته است و تلفني شوهرش را مطلع کرده بود.

کلاً از هتلهای بلند محدوده خیابان امام رضا(ع) به سمت فرودگاه ، باند قابل رویت هست،ولی برام جالبه که چقدر این بنده خدا بیکاره که باندو دید میزنه![blackhee]
نقل قول:

احتمال عجله خلبان در خروج از باند يا اشکال فني در باند فرودگاه مشهد وجود دارد.

در پست قبلیم هم نوشتم! فکر کنم جدیداً شما مهندسی یا کارشناسی سوانح هوایی دارید! نه؟ چه زود حکمو صادر کرد! دادا تخت گاز نرو،پیاده شو با هم بریم![attack]

میدونید قضیه این نظرات گهربار مثل چیه؟ ایلیوشین آریا رو توی مشهد یادتونه؟ مسافره گفت که هواپیما نشست،یهو گاز داد؟

اگر تند رفتم و یا خیلی ناجور گفتم،بخش ناجورشو پاک کنین،همشو پاک کنید حرف دل ماها سربسته باقی میمونه!
[merci]

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
mehran617
  • mehran617
  • 59.66% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
13 سال پیش
Cpt.mohammadifar نوشت:

نقل قول:

گويي خلبان مي‌خواست به جاي رفتن به انتهاي باند از وسط‌هاي باند بپيچد

مگه حتماً باید بره ته باند؟ چه امر بهش مشتبه شده!😠

UserPostedImage 
UserPostedImage
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
خدارو شکر که سانحه بخیر گذشت، کلا اینجا اینطوریه دیگه، کارشناس زیاد داریم و همه هم حکم قطعی میدن، اخرشم هیچوقت علت اصلی مشخص نمیشه، البته 2تا فاکتور هست که در تمام سوانح مشترکه و اینجا هر مشکلی پیش بیاد بلانسبت مقصر خلبانه و یا اینکه دور از جون نقص فنی [approve]
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
صحبتهایی که دوستان زمینی فرودگاه مشهد می کردند حاکی از برخورد نویز با هوک بریر بوده.اگر درست باشه این دومین بار هست که این هوک باعث سانحه شده.انصافاً جای خیلی خطرناکی هست.
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
Touradg نوشت:

صحبتهایی که دوستان زمینی فرودگاه مشهد می کردند حاکی از برخورد نویز با هوک بریر بوده.اگر درست باشه این دومین بار هست که این هوک باعث سانحه شده.انصافاً جای خیلی خطرناکی هست.

این مشکلات تا وقتی که فرودگاه های ما جوینت کشوری و نظامی هستند وجود داره متاسفانه