amin
  • amin
  • 54.64% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
13 سال پیش
نقل قول:

amin نوشته است:
سلام به تمامی دوستان .
فرودگاه اهواز یادتون رفت . خصوصا این که جدیدا در اون آی ال اس گذاشتند و در حال تکمیل شدن است.
در ضمن آقا رضا اگر می شه و اگر امکانش است لطفا اون چارت ها رو برای من هم بفرستید ، اگر می شهFlower for You

ILS که خیلی وقته داره، فکر کنم حدود چند ساله!

بله خیلی وقته ولی اون جوری که شنیدم در حال ارتقاع دادن ILS اند و این که درحال بزرگ کردن آپرون های فرودگاه اند.(یک ماه پیش که رفتم اونجا در حال ساخت وساز بودند )

آقا رضا ببخشید یه مدتی من نبودم . نتوستم آدرس رو پ.خ کنم براتون . (چون سرعت سایت خیلی اومده بود پایین )
در ضمن پ.خ کردن آدرس چه جوریه ؟ من نمیدونم باید چه کار کنم.
UserPostedImage UserPostedImage
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
تا همین حالا، بهترین سنری کیش سنری تورج عزیز هست که من ازش خیلی خاطره دارم، ممنون ، اما امیدوارم که جوانان عزیز هم با امکانات جدید و پیشرفته کار های جالب ارائه بدن.
Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
Reza_Sadri نوشت:

تا همین حالا، بهترین سنری کیش سنری تورج عزیز هست که من ازش خیلی خاطره دارم، ممنون ، اما امیدوارم که جوانان عزیز هم با امکانات جدید و پیشرفته کار های جالب ارائه بدن.

حسودی موقوف![blackhee]
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Ebrahim Sabih
  • Ebrahim Sabih
  • 59.64% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
13 سال پیش
سلام دوستان

اگه بخوای اینجوری حساب بکنی دوست عزیز تورج جان واقعا هم آبروی Fs2004 رو تو ایران خرید و هم اون موقع شبیه ساز پرواز ایران رو متحول کرد و نباید لطف های تورج و امیر پارسیان عزیز رو از یاد ببریم و همچنین ریپینت های آل

محمد
که واقعا 100% مثل واقعیت ریپینت میکرد و این کارها همیشه زنده و به یاد موندنی هستند ولی باید پیشرفت کرد با توجه به اینکه ما هنوز داریم از مهرآباد 2003 تورج جان استفاده میکنیم در صورتی که تو کشور

های اروپایی از هر فرودگاه ده تا ورژن دارن و هر چند وقت یک بار به روز رسانی و آپدیت میکنن...

حالا باز به آقا شاهین و امیر پارسیان که دارن هر کدوم یک مهرآباد میزنن و انشاالله بتونن کارهای بعدی هم ارائه بدن و شبیه ساز ایران رو روز به روز بالاتر و بالاتر بکشن...[loveiran]
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
Cpt.mohammadifar نوشت:

Reza_Sadri نوشت:

حسودی موقوف![blackhee]

😝