عزیزان سلامی دوباره[bowing]
جناب تأمینی عزیز،اینکه این بحث در تاپیک شما براه افتاده تقصیر بنده هست اما بی دلیل هم نبود! به این خاطر میگم که تاپیک برای معرفی فیلم شماست و من به رفتارهای مردم اعتراض کردم.
متأسفانه مردم ما بسیار رفتار عجیب و ناهنجاری دارند. از سادگیشون گرفته تا (ببخشید ولی...) پررو بازیشون! از هر کاری یه سر رشته ای دارند! وقتی راننده تاکسی میاد در مورد Kiss touch نظر میده دیگه باید تا ته قضیه رو بخونید که فاجعه اصلی کجاست.
مردم ما با یک شایعه کوچیک افسانه ای میسازند که فردوسی طوسی باید جلوش لونگ بندازه![approve] منظورم اینه که همه به نوعی در هر موردی که در رابطه با اون سررشته ندارند،کارشناس میشند (1)
مردم ما بسیار زود باور هستند (2)
بدون ادلّه،شواهد و.... سریع قضاوت میکنند (3)
از 1/2/3 نتیجه میگیرم که آدمی که تحصیل کرده و عقلش هم خوب میرسه نباید به حرفهای بی پایه و اساس این مردم گوش کنه![nono]
هنوز ماجرا بررسی نشده در موردش حکم صادر میکنن که آی خلبان شاهکار کرد! به من هم هنوز خبر قطعی نسبت به پرونده ندادند ولی...
اگر فیلم فرود رو هم ببینیم، تنها نقطه قوت کار خلبان تاچ فوق العاده اش هست! اینکه دماغه رو چجوری باید نگه میداشت رو وقتی من 5 سالم بود ازم میپرسیدی همینو جواب میدادم. ایشون وظیفشون رو انجام دادند،به خاطر انجام وظیفه به کسی پاداش نمیدن! مگر اینکه ایثار در وظیفه کرده باشه که حد اقل من چیزی نمیبینم![funcrazy]
مدتی هست که (با عرض پوزش از لحن بد!) درجه مسخره بازی ایرانی ها داره به حد انفجار میرسه!
توی یه مکانی اومدن کانون درست کردند که از این خلبان باید مجسمه درست بشه!
میان به افتخارش 3000000000000 جا عکس پروفایلشون رو تغییر میدن!
زمانی که گند قضیه در بیاد (اگه گمانه زنی ها درست باشه) حدود چند میلیون آدم دماغ سوخته باید به بازار عرضه کنیم!
چطور وقتی توپولف ها میوفتادند مردم به یاد زن و بچه یا حتی ذغال کروی پرواز نمیکردند و فقط فحش حواله میدادند؟ حالا یه بابایی اینطوری شانس آورده رو دارند در حد هرکول گندش میکنند!
یه مقدار رفتار مردم رو زیر نظر بگیرید!
اگر شما دوستانی که دارید این مطلب رو میخونید و با بنده و جناب برنا موافق نیستید،توی چند تا از این اتفاقات سکوت کنید و فقط به رفتار ها بیانات و لحن ها دقت کنید به شرط اینکه با منطق باشید و بدون پیش زمینه حکم کنید،همه این مسائل دستتون میاد.
ضمناً سپهر جان من خیلی فیلم از سوانح مشابه دیدم که میشه گفت حوادث معروفی هم بودند و روی باند کف نبود!
فکر نمیکنم میس اپروچ کردن مهم باشه،هواپیما درست بشه!هرچی دل تنگش میخواد دور بزنه! ( شوخی میکنم اما جدی هم میگم! البته این نظر شخصی من هست که برگرفته از ندانسته های من هست چون من قوانین حاکم بر پروسه میس اپروچ در این مواقع رو نمیدونم)
تند نریم،الکی کسی رو گنده نکنیم،زود قضاوت نکنیم،
سکوت همیشه نشانه رضا نیست باید حرف بزنی!من از بس که ابراز امیدواری کردم حالم دیگه بد میشه بنویسم امیدوارم!
ببخشید ولی....ایشالا سانحه بعدی!
ویرایش بوسیله ناظر
13 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو