امیدوارم که بتونم با خود کپتن صحبت کنم تا دلایل ذکر شده جواب داده بشه
به هر حال هوانوردی فوق العاده تخصصی است و گمانه زنی ها با بررسی های کارشناسی جواب داده می شه به هر حال مثل فیلم راشمون کوروساوا روایت ها متفاوت است
اما دوست عزیزم Cpt.mohammadifar :
خودتونو بزاریدجای یکی از مسافرین پرواز مسکو - تهران که در مقابل نجات از یک حادثه دلخراش با عبارات و جملات احساسی روبرو شدید و یا اگر جای خود کپتن شهبازی که به گفته خودش تنها وظایفش رو درست انجام داد کار شما شانسی تلقی می شد چه احساسی داشتید
من هرگز قصد قهرمان سازی نداشته و ندارم تنها اعتقاد دارم باید...... درست دید
سپاس
ببینید دوست عزیزم،کسی که احساسی برخورد میکنه من نیستم!(نه اینکه شما این حرف رو زده باشید)
آدم خودش باید عاقل باشه!
یه امتحان کوچولو میکنیم:
مرحله اول
یه صفحه فلزی سنگین رو باطناب دنبال خودتون در حالی که روی اسفالت درب داغون خیابون میدوید و زمین هم خشکه بکشید،
مرحله دوم
همون کار قبلی رو اینبار روی زمین خیس انجام بدید
نتیجه:در کدام حالت فلز حرارت بیشتری داره؟
من هم عین خود خلبان که فرمودید،از روز اول هم دارم میگم که ایشون جز انجام وظیفه کار دیگه ای نکردند!
با مهارت خاص هواپیما رو کنترل کردند؟ آیا این شاهکار بوده که ایشون انجام داده؟ پ نه پ میخواست هواپیما رو میذاشت روی AP!
عزیزم شما پشت ماشین میشینی،نباید بلد باشی که توی موارد خاص چطوری ماشینتو کنترل کنی؟[oldman]
یک خلبان وظیفه داره که از نوز هواپیما تا فیها خالدونشو بشناسه،اسم این آقا خلبانه! شوفر اتوبوس که نیست! باید،باید،باید بتونه هواپیمارو توی این شرایط کنترل کنه!
اگه نتونه،من مسافر با چه امیدی برم سوار هواپیمای این آقا بشم که کنترل کردن هواپیما برای یه افتخار محسوب میشه و بلد نیست و احتمالاً تازه میخواد تجربش کنه؟
ضمناً این رو چرا فراموش میکنید که خلبان جون خودشم دوست داره؟ بابا اونم آدمه![approve]
لذا من خودمو میذارم جای خلبان،و میگم وظیفم رو انجام دادم !
جای مسافر هم که بودم میگفتم:وظیفش بود،شکر خدا از پسش بر اومد.
ولی یه چیزی...
به شخصه نظر بنده این هست،با کمال احترام به خلبانان حرفه ای مون که الآن همشون دارن اوت میشن؛ خلبانی که بلد نباشه برای هواپیماش خدایی کنه یعنی نتونه از پس مشکلات هواپیماش بر بیاد خلبان نیست! اصلاً صلاحیت اینو نداره که رانندگی ماشین رو هم انجام بده!😠
در انتها...
دوستان عزیز،من جنگ با کسی ندارم،همه شما برادران بزرگوارم هستید،ولی یه جاهایی رو به من حق بدید لطفاً! من احساسی برخورد نمیکنم،روی همه مسائل فکر کردم و بعد اعتراض میکنم. در اینجا باز هم فهوای کل سخنرانی که براتون کردم رو دوباره مینویسم: وظیفش بود! پس میخواستید بلد نباشه؟ الکی گندش نکنید!
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو