Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
UserPostedImage

حسين بلندي، مدير تحقيقان فضايي دانشگاه علم و صنعت در گفتگو با خبرنگار نجوم باشگاه خبرنگاران گفت: ورود به بحث ماهواره از زمان ولايت مقام معظم رهبري در سال 1369 در كشور توسعه يافته است و ايشان در همان سال ها دستور اجرايي شدن را داده اند.وي تصريح كرد: مرحوم دكتر وفا غفاريان يكي از افرادي بود كه پيش قدم شد و بحث فضايي را تا مراحل خوبي پيش برد.

بلندي، گام بلند در عرصه فضايي را مربوط به سال 84 دانست و ادامه داد: دولت در اين سال تدبيري انديشيد كه به سه دانشگاه مسئوليت هاي طراحي، ساخت و پرتاب ماهواره ها را بسپارند.وي بيان كرد: بعد از آن دانشمندان ماهواره اميد را آماده و با يك پرتابگر بومي به فضا ارسال كردند اما در ابتدا نيازمند مشاوره از ساير كشورهاي صاحب فناوري بودند كه هيچ كدام از آنها مشاوره اي نداد.

عمر مداري ماهواره ظفر يك سال و نيم است.وي در خصوص ماهواره اي كه در حال حاضر در اين دانشگاه در دست طراحي و ساخت است گفت: اين يك ماهواره سنجشي با وزن 90 كيلو به نام ظفر است و قرار است در يك مدار بالاتر از ماهواره نويد قرار گيرد.وي عنوان كرد: ماهواره ظفر كه سال گذشته نمونه آزمايشگاهي آن مورد رونمايي قرار گرفت يك ماهواره كاملاً عملياتي است با وزني معادل 90 كيلوگرم است.بلندي مكان مداري اين ماهواره را مداري بالاتر از مدار ماهواره نويد دانست و گفت: طول عمر مداري اين ماهواره يك سال و نيم است.

وي تصريح كرد: توانايي پرتاب يك نقش و جايگاه كليدي را در بحث فرآيند طراحي، ساخت و قرار دادن در مدار دارد يعني اگر در كشور هزاران ماهواره ساخته شود اما توانايي پرتاب آن را نداشته باشيم و كشور ديگر هم آن را پرتاب نكند ما هيچ كاري نكرده ايم.بلندي يادآور شد: در زمان ساخت نويد ما به وسايل ابزار و تجهيزاتي نياز داشتيم كه هيچ كشوري حاضر به ارائه آنها نبود و ما از صفر شروع كرديم و فناوري صددرصد بومي و داخلي را ايجاد كرديم.

منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
جدا از دستاورد یکی نیست به اینا بگه آخه این اسامی چیه میذارین رو ماهواره هایی که تمام دنیا حواسشون بهش هست ؟؟ ظفر آخه ؟؟ ماهواره ی اصغر و اکبر ترقه هم بذارین دیگه...!! 🤣 😂 جان من یه اسم قشنگتر...راستی اسم ماهواره نمیتونه اسم دختر باشه ؟؟ 😕 ماهواره هامون همشون مذکر هستن ؟؟ 😕 😂 🤣

یه سوال این مهندسا چرا همه ی ماهواره هاشون شکل همه ؟؟ همشون مکعب ؟؟ یه ذره ابتکار به خرج بدن بد نیستا...!!

گفتم یه ذره تیریپ اوپوزیسیونی بیام برا این ماهواره ها ؛ حالا که همه دارن تعریف میکنن ما خلاف آب شنا کنیم..!! [blackhee] برا تنوع خوبه...! 😂 🤣

خیلی خب...من آماده ام..!! [attack]
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
یه چیزی....

این آنتن هایی که بالای این ماهواره هست شبیه آنتن مودم اینترنت خونم هست...!! 😂 🤣 به جان خودم راست میگم...!!
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!