یوسف جان
در Annotator شما باید GUID رو از داخل پنجره Grouping وارد کنی.ایجاد GUID جدید مربوط به زمانی هست که شما قصد طراحی آبجکت جدیدی رو داری.
ولی در اینجا چون قبلاً تماماً تعریف شده اند فقط باید به GUID مربوطه ارجاع بدی به این صورت که:
-همونطور که میدونی برای Autogen ها 3 تا فایل تعریف (Description) وجود داره که یکی مربوط به پوشش گیاهی ، یکی مربوط به ساختمانها و آخری هم مربوط به Polygone ها هستند.
-شما کافیه که بسته به نوع طرحی که داری مثلاً برای ایجاد فضای سبز فایل اولی رو AutogenDescriptions.xml در برنامه Autogen Configuration Editor باز کنی.بعد از باز کردن پنجره Grouping به Vegetation Grouping تغییر نام میده.عمده کار ما با این پنجره هست .
-تمامی انواع پوشش گیاهی چه بر اساس نوع و چه بر اساس منطقه جغرافیایی تقسیم بندی شده اند.شما باید اونی رو که مثلاً به آب و هوای مشهد سازگاری داره رو انتخاب کنی .توجه داشته باش که شما باید
سرشاخه ها رو انتخاب کنی و نه زیر شاخه ها.-حالا به پنجره Control در Annotator برو و دکمه Vegetation(V) رو بزن.دقت کن که بسته به نوع Autogen دکمه ای که انتخاب میکنی فرق داره.بعد از انتخاب کردن دکمه SetGUID رو بزن.برای من که برای مثال ag Bushes Dry ALL رو انتخاب کرده بودم GUID بصورت ag Bushes Dry ALL نمایش داده میشه.فقط دقت کن که این نام GUID هست که نمایش داده میشه و نه خود GUID.تو این مثال من در پنجره Properties اگر دقت کنی GUID بصورت f2888cee-1a5d-4467-8e4c-2a8f8d18c8b9 isj تعریف شده.
مرحله آخر هم این هست که در تکسچری که لود شده منطقه مورد نظر رو ترسیم کنی.
ویرایش بوسیله کاربر
13 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص
PC Flight Simulation Geek Since 1998