amin
  • amin
  • 54.64% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
13 سال پیش
سلام به همه ی دوستان....

سال نو را پیشاپیش به همه تبریک میگم[barareh]

من یه مشکلی دارم با maddog2010 برای FSX .مشکل این هست که auto throttle کار می کند و در تیک آف تراست رو درست ست میکنه در کروز هم مشکلی نداره ولی در لندینگ و آپروچ وقتی سرغت کم میشه عکس العمل خیلی کمی داره در نتیجه سرعت 20 نات از target speed میاد پایین و وقتی
تراست رو زیاد میکنه تا به سرعت مورد نظر( target ) برسه باز عکس العمل کندش باعث میشه سرعت 20 نات برود بالا و همینطور....

خواهشا کمک کنید! 😢
UserPostedImage UserPostedImage
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
سلام
با جوی استیک پرواز می کنید؟
PC Flight Simulation Geek Since 1998
amin
  • amin
  • 54.64% (معمولی)
13 سال پیش
بله ، من با یوک saitek pro پرواز میکنم که throttle qudrant هم داره .

یه مشکل دیگه هم دارم اینه که auto pilot در اتو لندینگ در موقع flair کردن و تاچ داون یهو 30 در جه بنک میزنه! انگار استال کرده ، نمیدونم چرا ولی اگر میدونید بگید لطفا

حتی اگر خودم vertical speed بدم باز هم بعد از 50 فیت بنک میزنه
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
amin نوشت:

بله ، من با یوک saitek pro پرواز میکنم که throttle qudrant هم داره .

یه مشکل دیگه هم دارم اینه که auto pilot در اتو لندینگ در موقع flair کردن و تاچ داون یهو 30 در جه بنک میزنه! انگار استال کرده ، نمیدونم چرا ولی اگر میدونید بگید لطفا

حتی اگر خودم vertical speed بدم باز هم بعد از 50 فیت بنک میزنه

یوک رو قطع کنید و با موس و کیبورد پرواز کنید ببینید باز هم مشکل وجود میاد!
و یک نکته اینکه مدداگ هواپیمای پیچیده ای هست و پرواز کردن صحیح با اون نیاز به مطالعه کامل راهنما داره.مطمئن هستید که رویه ها رو به درستی انجام میدید؟
PC Flight Simulation Geek Since 1998
amin
  • amin
  • 54.64% (معمولی)
13 سال پیش
سلام آقا تورج ممنون از راهنمایی شما .

از نظر درست کار کردن من با مد داگ مطمئن هستم چون من مدداگ رو از ورژن 2006 داشتم و خیلی وقته که باهاش می پرم و حتی FS2crew رو برای مدداگ دارم و استفاده میکنم . دفترچه راهنما هواپیما و دفترچه هواپیمای واقعی (که از فروم مد داگ تهیه کزدم ) کاملا مطالعه کردم فقط در طول این مدت با 2006 مشکلی نداشتم و دقیقا طبق FMC و Landing data card سرعت آپروچ و لند رو میدم .
البته یک auto land کامل و درست با 2008 و 2010 نزده بودم و کاملا هدایت هواپیما رو از آپروچ به بعد دستی داشتم . تو اولین فرود خودکار که این مشکلات پیش اومد گفتم حتما مشکل از من هست ولی بعد دیدم با این که طبق دفترچه و سرعت لند FMC پیش میرم خراب میشه فهمیدم که ، نه مشکل از من نیست .

میرم چند حالت فرود خودکار رو بدون یوک امتحان می کنم و نتیجه رو بهتون میدم.

در ضمن تا حالا برای شما این مشکل پیش نیومده؟

این هم لینک  دفترچه هواپیما واقعی از فروم مدداگ .

عید همگی مبارک!