گفتن کلی ماجرا جلوی گزافه گویی رو بگیرید
لا اله الا الله ...
گزافه گویی یعنی مزخرف گویی ... یعنی چرند و پرند ... کی داره گزافه میگه ؟ اینو واضح بگید اول تکلیفو روشن کنیم ...
بعدشم ... شماها چرا دنبال دلیلید ؟ چرا اصلو ول کردید چسبیدید به فرع ؟ آقایونی که اینقدر علاقمند موضوعید ، علت هر چی بوده این کار انجام شده . یکی آستین بالا بزنه اول مدیریت رو بگیره . شما نگران وقت نباشید ، چیزی که زیاده ظاهرا همین وقته که این همه وقت هی میگید دلیل دلیل !
جداً؟ ... آخه منم یه بار مثل ادبیات شما نوشتم همه اومدن رو سرم خراب شدن که آی فلان ... بی تلبیت ... بی اتب ... فلفل بریزیم؟؟؟ ... ماجرای کلمه "افتضاح" رو عرض میکنم .. که یه بارم خدمتتون عرض کردم که کاش نمینوشتم و سطح فرهنگی خودم رو در حد زیادی کاهش نمیدادم!
حالا چطور هست ، شما که در اون زمان لحن روک و بی حاشیه بنده رو مورد انتقاد قرار دادید ،الآن برای دفاع از همون شیوه استفاده میکنید؟
جوابشو گفتم . اون موقع ملاحظاتی بود که الان دیگه نیست . الان راحت تر حرف میزنم . البته هنوز اتفاقی هم نیوفتاده ...
چه قبول بفرمایید چه نه ، تناقض شدیدی داره این کارتون ! ... اضافه کنم که بنده از کلماتی همچون "عزیز جان" ، "عزیزم"، جهت ادای احترام و نشان دادن دوستی استفاده میکنم وگرنه مثل مردم کوچه و بازار سخنرانی کردن تحصیلات آکادمیک نمیخواد!
حفظ احترام الزاما عزیزم و عزیز جان و اینا نمیخواد . این همون تعارفات مرسومیه که عرض کردم . در ضمن عزیزم شما رو مثال زدم !
خدارو شکر نمایشگاه کتاب هم بر پاست ... جناب طالبزاده عزیز راستش من عنوانی رو مد نظرم ندارم ولی یه سرچ بفرمایید کتابی در خصوص نامه نگاری مطالعه بفرمایید که توی از فرهنگ استفاده کلمات حرفی بیان کرده باشه ، چراکه استفاده عبارت "به شخصه" یا مشابه اون "به نظر بنده" در جملات یادآور این هست که حق هر انسان آزاده هست تا آزادی بیان داشته باشه و نظرش رو در چهارچوب قانون بیان کنه،مضافاً اینکه هرکس مسئولیت کارهاش رو بر عهده داره لذا خودش میدونه ...! شما نمیتونید حق آزادی رو ازش بگیری جانم!
به جای نمایشگاه کتاب یه سری به محاکم قضایی بزنید . معتبر تره .
فکر نمیکنم 1 ماه بیشتر طول بکشه این کارا!
فکر بکنید . حاشیه ها همین قدر درگیرتون میکنه .
آقا یه بار به صورت اتفاقی بده یکی اینو بخونه ...والله قسم یا میخنده یا میگه من که نفهمیدم چی شد!
الان یه مثال میزنم کاملا متوجه میشید میرید برای اونی که میخنده ( که از ندونستن و نفهمیدن میخنده ) توضیح میدید ، دیگه نمیخنده .
تشریف ببرید به یه دبستان . اونجا از مدیر بپرسید که حکم درخواست کمک مالی به مدرسه از طرف مسئولین مدرسه چیه . جوابتون اینه ، آموزش و پرورش گفته گرفتن شهریه اجباری قانونی نیست . اما معنیش این نیست که اگر مدرسه بگیره کار خلاف کرده . یعنی اگه بگن پول بدید و شما هم نگید چرا و بدید ، بعدا نمیتونید برید بگید اینها از من پول گرفتن . چون خودتون مقاومت نکرده اید و اونطرف هم میگه ما درخواست کردیم و ایشون هم پول رو دادند . ما اجبار نکردیم . الان واضحه ؟ مشخص شد ؟ در مورد قانونی بودن یا نبودن مشاوره یا اطلاع رسانی به اعضا ، چنین الزامی وجود نداره !
این بخش قرمز رنگ رو رسماً لاک بگیرید چون پست جناب طالبزاده به آقای عابدی بیانگر مفهوم فرافکنی هست و ایشون رسماً دعوا دارن با همه!
با شما دعوا کردم ؟ کجا ؟ آقای عابدی خودشون جواب میدن . ایشون قبلا جای دیگه یه شمه هایی اومدن و با شناختی که ازشون دارم توانشو دارند . نگران نباشید . بنده هم در حد توان جواب میدم . بالاخره کتک کاری که نمیکنیم . حرفه . باد هواست ...
برای راحتی خیال شما ... تا زمانی که وقتش بشه ، صلاح دیدیم این بساط رو جمع کنیم . این دلیلش !
اگر یه زمانی عمری بود و شرایط محیا شد ، برای اونهایی که هنوز علاقمند باشن ، ریز موضوع رو عرض خواهم کرد .
دیگه ؟