aabedii
  • aabedii
  • 51.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش
جناب طالب زاده
حداقل تو مدت یک سال اخیر که بنده ایشون رو میشناسم اقامت اصلیشون امارات بوده و این قانون به تابعیت ربطی نداره در مورد اقامت صحبت کرده.
چرا همیشه مغلطه می کنید؟ من گفتم حضور جناب آقای بازیاری کمک نکرده؟ ایشون وزنه بسیار سنگینی در پیشرفت دویژن ایران بودند و هستند از صمیم قلب آرزو دارم برای این دویژن بمونن.
UserPostedImage
IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
12 سال پیش
نقل قول:

حداقل تو مدت یک سال اخیر که بنده ایشون رو میشناسم اقامت اصلیشون امارات بوده و این قانون به تابعیت ربطی نداره در مورد اقامت صحبت کرده.

هر زمان سازمان لازم دونست ، به آقای بازیاری میگم کپی قبض برق یا سند منزلشون در تهران رو بفرسته برای سازمان . شما ادعایی در این مورد دارید ؟
aabedii
  • aabedii
  • 51.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش
فارسی حرف میزنم قربان. عرض کردم که محل اصلی زندگی اشاره قانونه اینکه شما در 10 کشور خونه نداشته باشید کافی نیست. مثالش خودم. بنده با وجود هر چی تو ایران دارم و الانم تو ایرانم هر سالم میام نمیتونم مدیر دویژن ایران باشم ولی با وجود اینکه در کانادا تابعیت ندارم ولی اونجا زندگی اگر شرایط دیگه رو داشته باشم میتونم مدیر دویژن کانادا بشم.
این رو هم برای مثال گفتم که اینقدر برای من قانوت قانون نکنید. این روش جواب دادن واسه اونایی موثره که قانونارو نمیخونن. خیلی هم ارادت دارم خدمت جناب بازیاری و در حال حاظر هم ایشون رو بهترین گزینه واسه مدیریت دویژن میدونم اگه مشکل اقامت نبود.
UserPostedImage
IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
12 سال پیش
اتفاقا فارسی رو خوب میفهمم . از اون اول هم فهمیدم چی میگید . شما فارسی رو متوجه نمیشد !
ایشون ادعا کنه ایران زندگی میکنه و مقیم اینجاست ، مدرک هم بده شما رضایت میدید ؟ یا باز هم ادعا خواهید داشت ؟

کی قانون قانون کرده ؟ من یا شما که دنبال لینک قانونید ؟ در ضمن روش من (!) برای اونهایی که فارسی رو بفهمند ، کفایت میکنه !
aabedii
  • aabedii
  • 51.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش
بنده ادعایی ندارم! من و شما میدونیم ایشون امارات تشریف دارن کیو میخوایم گول بزنیم؟ فرمودید مثال بزن زدم. بازم هست.
لینک قانونم خواستم که الکی حرفی زده نشه.
UserPostedImage