آقای محمدی فر عزیز من یک مهماندار هواپیما هستم و من بهت توصیه میکنم تا چیزی به چشم ندیدی هیچوقت اینگونه مسائل یا موضوعی رو بازگو نکن و حق توهین به کسی
رو ندارید . . .
یک مثال تصویری برات میزنم:
1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 . . .
اگر در جامعه عدد های بالا آقا یا خانم 8 بد هست ما نمیتونیم بگیم جامعه عدد ها همه بد و فاجعه بار هستند و هر وقت رئیس کل هواپیمائی و کشوری شدی بعد اینگونه با
اطمینان در مورد هوانوردی ایران صحبت کن یا اظهار نظر کن , امیدوارم از حرف هام ناراحت یا دلگیر نشده باشی . . .
آقای Ebrahim Sabih عزیز ، با توجه به پست قبلیتون متوجه این شدم که شغلتون چی هست گرچه قبلاً اطلاعی نداشتم اما چرا باید خودمون رو دور بزنیم؟؟؟
در کشور ما از هر شغلی حرفی بزنی 2-3 تا آقا بالا سر میاد برای دفاع .. این حق رو شما هم دارید اما حقیقت تلخه دوست عزیز ...
این ماجرا نه تنها در مهمانداری بلکه در کلیه رتبه های فرودگاه از رئیس ایستگاه گرفته تا یک کارمند ترافیک ساده ، خلبان ، مهندسین و... حتی در مساغل دیگه مثل پزشکی ، هم هست !
حس شمارو درک میکنم اما اینجا مطلبی رو جهت آموزش دیدن ننوشتم که اعداد رو به من گوشزد کنید، مخصوصاً اجازه گرفتم برای صحبت که آقای مرصعی مجوز دادن ، در پایان پست هم چون انتظار برخورد شما رو داشتم عرض کردم که این حرفها داستان نیست ...!
خود شما هم میدونید چون در بطن قضیه هستید و اینجا دارید دفاع بی مورد میکنید که لا اقل کمی از شدتش بکاهید یا اینگونه هست که شما از جامعه سربه زیر هوانوردی ما هستید (انشاالله که اینگونه باشه) و به اطراف خودتون نمینگرید،یا حد اقل خوشبینانه مینگرید ...
ماجرای اون خانمی که کل ایرلاینهارو دور زد زمانی بود که چارتر پروازهای عسلویه ، کیش و مشهد یک ایرلاین با ما بود
ماجرای مشروب برای 10 ماه پیش یکی از همین لاین های درپیتمون بود که از لحاظ گند کاری معروف هست !!!
ماجرای آژانسها برای 10 سال پیش هست که تازه اون موقع همه چی خوب بود ... الان که آمارشو از همکارا میگیرم خراب تر هم شده ...
ماجرای ترافیک فرودگاه برای همین 6 ماه پیش بود که حتی پای حراست هم وسط اومد و خیلی ها اخراج شدن ...
ضمناً به این مسئله هم کاملاً واقف هستم که امیر المؤمنین فرمودند اگر شبی از کسی گناهی دیدی ، فردا اون روز به چشم گناهکار از اون نگیم ،شاید سحرگاه توبه کرده باشه ...
اما ماجرای هوانوردی اینگونه نیست ...
خیلی ببخشید ... خنده داره حرفتون که میگید "بهت توصیه میکنم تا چیزی به چشم ندیدی هیچوقت اینگونه مسائل یا موضوعی رو بازگو نکن و حق توهین به کسی رو ندارید" همه گناهشون رو توی ملأ عام میکنن؟؟؟ ... اگه میکنن گوششون خیلی درازه ...
من دوست ندارم با صراحت حرف بزنم اینجا چون هم خودم هم انجمن به خطر میوفته به خاطر اینکه موضوع پیچیده ای هست ...
بنده هم آدم خام و چشم و گوش بسته ای نیستم عزیز ، اگر خیلی علاقه دارید که دماغ من رو به خاک بمالید ، قبلش یه تحقیق و تفحصی توی ایرلاینتون بکنید ... شاید زمان گشت زدن نداشتید!!!
18 ساله سرم توی این چیزاست و آمار جمع کن خوبی هستم ...
اگر بهتون بر خورده ببخشید اما یادتون باشه که خلبانان هم جزء همین دسته شدن ...پس منم باید داغ بکنم [funcrazy]
سعی کنید بیطرفانه قضاوت کنید ...
در پایان باز هم تکرار میکنم... این پدیده 100% نیست ...، آدمهای خوب و بد همه جا هستند ... اما اینجا آینه ما کثیف شده ... به طوری که تر و خشک با هم میسوزن ... یکی باید آینه رو تمیز کنه
یا علی
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو