عکس از soundbeatmediaنمونهی اولیه نسخهی تک سرنشین این بالگرد 16 پره مدتی قبل در یک پرواز آزمایشی رونمایی شد. این بالگرد دارای یک سیستم ناوبری خودکار جهت کنترل وضعیت و ارتفاع پرنده میباشد. توان مورد نیاز برای به حرکت در آوردن پرههای این بالگرد توسط باتری تامین میشود که قادر است 20 تا 30 دقیقه توان الکتریکی مورد نیاز پرنده را تامین نماید. همچنین تیم سازندهی این بالگرد قصد دارند با بهرهگیری از یک موتور ترکیبی سوختی-الکتریکی توان تولیدی این بالگرد را افزایش دهند.
عکس از Hobbyspaceشرکت e-volo ابراز امیدواری کرده طی دو سال آینده نسخهی دوسرنشین این بالگرد با وزنی کمتر از 100 پوند و قابلیت پرواز با سرعتی بیش از 54 نات آمادهی سرویس دهی شود. همچنین این نسخه مداومت پروازی حداقل یک ساعت و ارتفاع 6500 فوت را خواهد اشت. هدایت این پرنده میتواند بطور خودکار و هدایت توسط خلبان بوسیلهی دسته فرمان انجام شود. در استفاده از هدایت خودکار نیز این پرنده از GPS و سیستم کشف موانع استفاده مینماید.
عکس از thetechjournalبه گفتهی مسئولین
شرکت آلمانی e-volo هزینههای پروازی این بالگرد بسیار پایین است بطوریکه به ازای هر ساعت پرواز تنها 6 یورو هزینه خواهد شد. توسعهی هوانوردی عمومی، استفاده در ماموریتهای کوتاهبرد و کمهزینه از جمله اهداف ساخت این بالگرد فوق سبک میباشد.
از نظر ایمنی نیز طراحی Volocopter بگونهای است که حتی با وجود از کار افتادن بیش از چهار پره، بالگرد بازهم میتواند بطور ایمن فرود آید.
به نقل از هیتنا
PC Flight Simulation Geek Since 1998