capt.persis
  • capt.persis
  • 54.86% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
12 سال پیش
Cpt.mohammadifar نوشت:

capt.persis نوشت:

سلام به همه
بابا دم شماها گرم ، از اشتباه لغوی پوزش میخوام اما اگه شما هم مثل من کل روز انگلیسی صحبت می کردید و انگلیسی تایپ می کردید
حتما موقع فارسی نوشتن خیلی بیشتر تپق می زدید حالا بگزیرم انگاری که بچه ها به فکر حل مشکل باشن
به فکر ایراد گرفتنن بیشتر که میگن چــــــــــــــــــــــــــی؟ ملا نقطه ای
باز هم از همه ممنون

😕

همچین اشتباه لغوی هم نبوده ...! راهی که میخواستید فقط یه خورده غلیظ شده ... راح 🤣
حالا جدای از اون با مسئله ی "بگزیرم" چه کنیم؟؟؟ نمیشه بی تأمل ازش بگذریم خب !😁

حالا اگه این یه بار فحشمون ندی خواستم بگم "ملا نقطه ای" غلطه ! ... غلط مصطلح هست که مردم میگن "ملا لغتی" اما شکل صحیح اون "ملا نُقَطی" هست ، ریشه عبارت رو میتونید یه جستجوی کوچک کنید، به عبارات جالب دیگه ای هم میرسید [approve]

موفق باشی

ه ه ه [blackhee]
از اینکه اینقدر بیکارید که این چیزارو بررسی کنید واقعا [merci]

UserPostedImage
Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
capt.persis نوشت:

Cpt.mohammadifar نوشت:

capt.persis نوشت:

سلام به همه
بابا دم شماها گرم ، از اشتباه لغوی پوزش میخوام اما اگه شما هم مثل من کل روز انگلیسی صحبت می کردید و انگلیسی تایپ می کردید
حتما موقع فارسی نوشتن خیلی بیشتر تپق می زدید حالا بگزیرم انگاری که بچه ها به فکر حل مشکل باشن
به فکر ایراد گرفتنن بیشتر که میگن چــــــــــــــــــــــــــی؟ ملا نقطه ای
باز هم از همه ممنون

😕

همچین اشتباه لغوی هم نبوده ...! راهی که میخواستید فقط یه خورده غلیظ شده ... راح 🤣
حالا جدای از اون با مسئله ی "بگزیرم" چه کنیم؟؟؟ نمیشه بی تأمل ازش بگذریم خب !😁

حالا اگه این یه بار فحشمون ندی خواستم بگم "ملا نقطه ای" غلطه ! ... غلط مصطلح هست که مردم میگن "ملا لغتی" اما شکل صحیح اون "ملا نُقَطی" هست ، ریشه عبارت رو میتونید یه جستجوی کوچک کنید، به عبارات جالب دیگه ای هم میرسید [approve]

موفق باشی

ه ه ه [blackhee]
از اینکه اینقدر بیکارید که این چیزارو بررسی کنید واقعا [merci]

خوشحالم که ذوق کردید اما صرف اینکه اطلاعات دوستان افزایش پیداکنه نوشتم و الا جهالت دیگران برام کمترین ارزشی نداره !

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
pro-airplane
  • pro-airplane
  • 51.6% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
12 سال پیش
من این ایرباس رو دانلود کردم ولی وقتی هواپیمایم رو می خوام انتخاب کنم شبیه سازم همونجا میاد بیرون ... من خیلی به این ارباس علاقه دارم کسی راه حل داره این مشکل رو حل کنم؟
capt.persis
  • capt.persis
  • 54.86% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
12 سال پیش
pro-airplane نوشت:

من این ایرباس رو دانلود کردم ولی وقتی هواپیمایم رو می خوام انتخاب کنم شبیه سازم همونجا میاد بیرون ... من خیلی به این ارباس علاقه دارم کسی راه حل داره این مشکل رو حل کنم؟

خوب می تونی به جای این ورژن از ورژن 1.22 استفاده کنی با حجم حدود 280 مگ
UserPostedImage
pro-airplane
  • pro-airplane
  • 51.6% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
12 سال پیش
من اینو دانلود کردم 2بار و 2 مدل ولی هر دفعه اومدم هواپیمارو انتخاب کنم شبیه سازم هنگ کرد ... کسی راه حل این مشکلو می دونه؟😊