Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
12 سال پیش
capt.persis نوشت:

pro-airplane نوشت:

من این ایرباس رو دانلود کردم ولی وقتی هواپیمایم رو می خوام انتخاب کنم شبیه سازم همونجا میاد بیرون ... من خیلی به این ارباس علاقه دارم کسی راه حل داره این مشکل رو حل کنم؟

خوب می تونی به جای این ورژن از ورژن 1.22 استفاده کنی با حجم حدود 280 مگ

نه به نظر من ورژن 1.22 اصلا مناسب نیست !! همین اکستندد بی نظیره چرا که خود شرکت سازنده هم خالی از Error و Crash بودن اونو تضمبن کرده و واقعا هم همینطوره چون من خودم با ورزن 1.22 زیاد به مشکل بر خوردم و احتمال میدم مشکل از جای دیگه باشه ، شما اگر از ویندوز ویستا یا سون استفاده میکنید شبیه ساز رو از طریق Administrator اجرا کنید ببینید نتیجه چی میشه کار بعدی که خیلی موثره اینه که شما به مسیر نصب شبه ساز برید و روی فایل اجرایی شبیه ساز (FSX.exe) راست کلیک کنید properties رو انتخاب کنید از اونجا به تب compatibility برید و از قسمت compatibility mode گزینه Windows XP service pack 2 رو انتخاب و بعد ok و حالا شبیه سازو اجرا کنید ببینید نتیجه چی میشه...

capt.persis
  • capt.persis
  • 54.86% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
12 سال پیش
حالا از این ها گدشته کسی نمی تونه توضیح گام به گام اینکه چگونه در این افزونه از جوی استیک استفاده نکنیم را بده لطفا؟
و مثل بقیه استفاده کنیم
جوی استیک جونم بالا میاره
😢
UserPostedImage
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
12 سال پیش
برادر عزیز به صفحه سوم همین تاپیک مراجعه کنید جواب شمارو اونجا دادم.
amin
  • amin
  • 54.64% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
12 سال پیش
با سلام .

Hotfix 1 برای airbus extended
[left]
HotFix 1

برای دانلود و لینک پیغام خصوصی بدید.
UserPostedImage UserPostedImage
amin
  • amin
  • 54.64% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
12 سال پیش
برای مشکل استفاده از موس و ...

از اینجا  این فیکس رو دانلود کنید که قابلیت کار با کیبورد و موس رو میده . این رو هم ذکر کنم که ابتدا باید در avsim عضو باشید و وارد شوید که مجانی است . البته پیشنهاد می کنم از جوی استیک استفاده کنید چون استفاده از موس و.. اصلا حس واقعیت رو نمیده.

در ضمن دفترچه فیکس بالا رو خوب بخونید ، FSUIPC لازم است.
UserPostedImage UserPostedImage