Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
12 سال پیش
مگه اين كار به تعليق نيوفتاده بود!!!
امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
ارسال شده توسط : Cpt.ziaie 

مگه اين كار به تعليق نيوفتاده بود!!!

این پرتاب قرار بود شهریور انجام بشه که به مشکل خورد.

PC Flight Simulation Geek Since 1998
maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش
سلام دوستان نمیخوام حرفامو زیاد کنم ولی یک چیزه بحث برانگیز اینجاست که

عکس اولی از میمون قبل از پرتاب یک خال بال سمته راستش داشت اما بعد پرتاب غیبش زده احیانا داخله موشک عمل زیبایی انجام داده

سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد

mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
12 سال پیش
ارسال شده توسط : maryam 

سلام دوستان نمیخوام حرفامو زیاد کنم ولی یک چیزه بحث برانگیز اینجاست که

عکس اولی از میمون قبل از پرتاب یک خال بال سمته راستش داشت اما بعد پرتاب غیبش زده احیانا داخله موشک عمل زیبایی انجام داده

😂

کاملا درسته ولی معلوم نیست اصلا این عکسا از اولی تا آخری واقعا مربوط به این جریان هست یا نه 😕

روسها در خالی بندی های فضایی مشهور هستن . اونا حتی حاضر بودن به خاطر جشنهای ملیشون فضانوردهاشونو بکنن تو موشکهایی که میدونستن درست کار نمیکنه

و عملا اونارو به کشتن بدن . فکر میکنید گاگارین چرا خود کشی کرد ، چون میدید و باید ساکت میبود . امیدوارم ایران این راه رو پیش نگیره .قبول کردن شکست تو این مورد فکر نکنم به غرور ملی ما آسیب بزنه .

روسها زمان جنگ سرد با آمریکا کل کل داشتن که اونم میشه گفت با هم پیشرفت میکردن و گاهن روسها جلو هم بودن اما ما که هنوز جای برای قدرت نمایی تو این زمینه نداریم .

Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
12 سال پیش
اصلا از كجا معلوم اين همون ميمون باشه ؟؟؟؟
نمى گم كه اين كارى كه ما كرديم بده ولى مثل اين ميمونه كه كمپانى بنز داره ماشين هاى فول آبشن مى ده بيرون بعد ما يه پيكان درست كنيم هى بيايم تو تلويزيون تبليغشو كنيم و ازش تعريف كنيم و ما متاسفانه در حدى نيستيم كه بنز بخواد حتى به تبليغ هاى ما يه نگاه بندازه و به حرفاى ما گوش كنه و كلى راه مونده تا بتونيم به تكنولوژى الانشون برسيم و ما بدتر با اين كارا خودمونو داريم كوچيك مى كنيم و متاسفانه اين كار ما مثل لج بازى بچه ها سر اسباب بازيشون هست ، و ما با شعار اينا متاسفانه به هيچ جايى نخواهيم رسيد و بايد تو عمل ثابت كنيم.
اينكه مى گويند تكنولوژى ما از غرب قوى تره متاسفانه همش شعار هست چون اونا چند دهه پيش اين كارو كردن و ما تازه داريم اين كار را انجام مى ديم
من اطلاعات زيادى درباره موشك هاى روسى ندارم ولى تااونجايى كه معلومه اين موشك ، بهش نمى خوره اصلا كه موجود بخواد با خودش ببره بالا و بيشتر بهش مى خوره كه جنكى باشه !!!!!
درضمن من مقاله اى خوندم نوشته بود كه انسان با اموزش هايى كه مى بينه به صورت مداوم ، بدن به سختى مى تونه در لحظه بلند شدن موشك ، مانع از بيهوشى بشه چه برسه به اينكه ما يهو بخوايم يه ميمونو بفرستيم تو فضا و طبق فيلمى كه نشون مى داد ميمون خيلى اسوده نشسته بود !!!!
امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage