مديرعامل شرکت فرودگاه هاي کشور گفت: از مجموع 54 فرودگاه کشور، چهار فرودگاه امام(ره)، مهرآباد، شيراز و مشهد، اقتصادي است.
محمود رسولي نژاد در جمع خبرنگاران با بيان اين که بر اساس قانون، شرکت نفت 2 درصد از فروش سوخت هواپيماها را بايد به شرکت فرودگاه هاي کشور پرداخت کند، افزود: اين کار تا پايان سال 89 انجام شد و هم اکنون 16 ميليارد تومان بدهکار است که با توجه به گردش مالي شرکت نفت، اين مبلغ ناچيز است.
وي به طرح هاي سرمايه گذاري در فرودگاه هاي کشور اشاره کرد و گفت: بيشترين جذب سرمايه گذاري در فرودگاه بين المللي امام خميني (ره) بوده است که يک هتل با هزينه 120 ميليارد تومان و يک طرح با هزينه 120 ميليارد تومان، سه طرح ترمينال زيارتي و پارکينگ طبقاتي است و طرح توسعه ترمينال نيز بزودي اجرايي مي شود.
رسولي نژاد افزود: در فرودگاه شيراز و مشهد طرح هاي توسعه اي با 600 ميليارد تومان و در فرودگاه مهرآباد هم چند طرح توسعه اي از جمله پارکينگ طبقاتي در حال اجراست.
وي به جابه جايي فرودگاه اهواز اشاره کرد و گفت: در نزديکي شهر اهواز، سايت فرودگاه جديد اهواز شناسايي و مطالعه شده است و از سال آينده کار ساختماني آن آغاز مي شود.مديرعامل شرکت فرودگاه هاي کشور افزود: با توجه به حوزه هاي نفتي در محل کنوني فرودگاه اهواز، وزيران نفت و راه و شهرسازي توافق کردند اين فرودگاه جابه جا شود و وزارت نفت هزينه هاي آن را پرداخت مي کند.
رسولي نژاد گفت: فرودگاه بوشهر نيز جا به جا مي شود که زمين مورد نظر هم مشخص شده است، اما يک سال و نيم بعد از جا به جايي فرودگاه اهواز صورت خواهد گرفت.وي به پروازهاي انجام شده در کشور اشاره کرد و افزود: سال گذشته بيش از 42 ميليون پرواز داخلي و خارجي صورت گرفته است.
روزنامه جام جم به تاريخ 17/4/92، صفحه 4 (اقتصاد)
PC Flight Simulation Geek Since 1998