خوب همه راست میگید اما خودم به عنوان یه دختر به شما پسرا حق میدم ما دخترا بعضی از کارا از پسمون بر نمیاد ولی من به عنوانه یه دختر خلبانی رو دوست دارم اما به دلیل نداشتن پوووووووووووووووووووووووول نمیتونم به این آرزوم برسم.
ویرایش مدیر:فارسی بنویسید لطفاً - ویرایش شد.
سرکار مریم خانم عزیز
با عرض سلام، اولا بهتون تبریک میگم که بعنوان یک دختر به خلبانی علاقه مند هستید و دوما میخواستم این مطلبو خدمتتون عرض کنم که خلبانی اول از همه به اعتماد بنفس احتیاج داره، و نباید فکر کنید که بعضی از کارها از پستون بر نمیاد!!! حتما خودتون میدونید که خلبانی یکی از شغلهای بسیار حساس در جهان هست، مثلا یک دکتر اگر اشتباه کنه نهایتا جون یک مریض بیچاره رو به خطر می اندازه اما خلبان حق خطا کردن نداره، در واقع فرصت اینکارو نداره، ..... یا اینکه کدوم دکتر حتی دکتر متخصص رو دیدید که هر 6ماه چک راید داشته باشه، در هر صورت من بتمامی دخترهایی که به خلبانی علاقه مند هستند درود میفرستم، البته جهت اطلاع دوستان عزیزی هم که ممکنه این پست براشون عجیب باشه، عرض کنم که من حدود 24 سال هست که متاهل هستم و عاشق همسر عزیزم، اینم بگم که همیشه در بدترین شرایط روحی و فکری تنها کسی که تونسته بهم کمک کنه ، همسرم بوده، امیدوارم که سالم و موفق باشید.
درود بر آقا رضا.@};-
کاملاً حق با شماست.😮
خلبان اصلاً نباید در تصمیم گیری اشتباه کنه و اگر اشتباه کرد باید سریع در صدد رفعش بر بیاد.[vcool]
پشت سر هر مرد موفقی تو زندگی یه زنی بوده که نتونسته جلوی موفقیتشو بگیره. (شوخی..!!) [oldman]
ویرایش بوسیله کاربر
13 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص