naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان
13 سال پیش
درود بر دوستان.
من با حضور بانوان ایرانی در عرصه خلبانی به شدت مخالفم.
خلبانای مرد که نان آور خانواده هستن الان بیکارن برادر.
زن ها فقط برای تفریح میتونن بپرن نه برای درآمد.
ماهان هم خودشو مسخره کرده با این دلقک بازیاش.
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
خیلی جالبه، [amazed] پس در کارهای دیگه چی ؟، مثلا خانمها دکتر نشن چون اقایون دکتر بیکارند، 😲 یا شغلهای دیگه؟؟؟؟؟؟ خانمها فقط حق دارند کهنه بچه بشورند تا خدایی نکرده اقایون بیکار نمونند،،،، بعدشم بیکاری همه گیر هست و ربطی به زن و یا مرد بودن نداره.[approve]
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان
13 سال پیش
درود بر صادق خان.@};-
من هنوز حالم گرفتست.😢
ایشالا همه چیز درست میشه.😊

UserPostedImage
من تنها به ایران ایر اعتقاد دارم.

و اما ماهان ایر که خودشو مسخره کرده.
من اصلاً تو کتم نمیره زن heavy بلند کنه.
اینجا ایرانه برادر.این زنه هم بیکار بود بابا پولدار بود رفته خرج کرده خلبان شده...
خلبانی که کاری نداره.بلند میشی بعد میری رو AP بعد مسیر مستقیم و در آخر با ILS میشینی.
زنها با مردها اصلاً برابر نیستن.چه از نظر فیزیکی و چه از نظر عاطفی و تصمیم گیری در شرایط خطرناک.مخصوصاً تو خلبانی.
فکرشو بکن زنه تو میکروفون بگه من کاپیتان پروازم.همه در میرن.#-o
بعدشم لازم نیست پوشک بچه بشوره.میتونه مهماندار خوبی برای پرواز باشه.
طرف داره میگه توپولی از MD بهتره.

مرغ من در این زمینه یه پا داره و سعی نکنید قانعم کنید.[nono] [gofly] 🤔 [attack]
maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
13 سال پیش
خوب همه راست میگید اما خودم به عنوان یه دختر به شما پسرا حق میدم ما دخترا بعضی‌ از کارا از پسمون بر نمیاد ولی‌ من به عنوانه یه دختر خلبانی‌ رو دوست دارم اما به دلیل نداشتن پوووووووووووووووووووووووول نمیتونم به این آرزوم برسم.

ویرایش مدیر:فارسی بنویسید لطفاً - ویرایش شد.
سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد

Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
maryam نوشت:

خوب همه راست میگید اما خودم به عنوان یه دختر به شما پسرا حق میدم ما دخترا بعضی‌ از کارا از پسمون بر نمیاد ولی‌ من به عنوانه یه دختر خلبانی‌ رو دوست دارم اما به دلیل نداشتن پوووووووووووووووووووووووول نمیتونم به این آرزوم برسم.

ویرایش مدیر:فارسی بنویسید لطفاً - ویرایش شد.

سرکار مریم خانم عزیز

با عرض سلام، اولا بهتون تبریک میگم که بعنوان یک دختر به خلبانی علاقه مند هستید و دوما میخواستم این مطلبو خدمتتون عرض کنم که خلبانی اول از همه به اعتماد بنفس احتیاج داره، و نباید فکر کنید که بعضی از کارها از پستون بر نمیاد!!! حتما خودتون میدونید که خلبانی یکی از شغلهای بسیار حساس در جهان هست، مثلا یک دکتر اگر اشتباه کنه نهایتا جون یک مریض بیچاره رو به خطر می اندازه اما خلبان حق خطا کردن نداره، در واقع فرصت اینکارو نداره، ..... یا اینکه کدوم دکتر حتی دکتر متخصص رو دیدید که هر 6ماه چک راید داشته باشه، در هر صورت من بتمامی دخترهایی که به خلبانی علاقه مند هستند درود میفرستم، البته جهت اطلاع دوستان عزیزی هم که ممکنه این پست براشون عجیب باشه، عرض کنم که من حدود 24 سال هست که متاهل هستم و عاشق همسر عزیزم، اینم بگم که همیشه در بدترین شرایط روحی و فکری تنها کسی که تونسته بهم کمک کنه ، همسرم بوده، امیدوارم که سالم و موفق باشید.