Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
13 سال پیش
سلام دوستان،
یکی دو روزه من به یک مشکل جدی برخورد کردم، تمام چراغهای هواپیماهای پیش فرض از کار افتادند و کار نمیکنند بغیر از Landing Lights ، کار بخصوصی هم انجام ندادم بغیر از نصب هواپیمای 757 از Just Flight که البته چون با کارت گرافیک من مشکل داشت Uninstall کردم، دوستان میتونند راهنمایی کنند ؟ فقط خواهشا نگید که 2باره FSX را نصب کنم 😢
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
Reza_Sadri نوشت:

سلام دوستان،
یکی دو روزه من به یک مشکل جدی برخورد کردم، تمام چراغهای هواپیماهای پیش فرض از کار افتادند و کار نمیکنند بغیر از Landing Lights ، کار بخصوصی هم انجام ندادم بغیر از نصب هواپیمای 757 از Just Flight که البته چون با کارت گرافیک من مشکل داشت Uninstall کردم، دوستان میتونند راهنمایی کنند ؟ فقط خواهشا نگید که 2باره FSX را نصب کنم 😢

رضا جان احتمالاً تمام فایلهای مربوطه FX (افکت) رو پاک کرده.فولدر Effect رو چک کن ببین افکتهای پیشفرض وجود دارند یا خیر!

PC Flight Simulation Geek Since 1998
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
13 سال پیش
Touradg نوشت:

Reza_Sadri نوشت:

سلام دوستان،

رضا جان احتمالاً تمام فایلهای مربوطه FX (افکت) رو پاک کرده.فولدر Effect رو چک کن ببین افکتهای پیشفرض وجود دارند یا خیر!

ممنون تورج جان، چک کردم حدود 1.7 مگ فایل افکت در فولدر هست، فایل بخصوصی را باید دنبالش یگردم ؟
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
13 سال پیش
با این حساب اگر یک فولدر سالم Effect را کپی کنم در فولدر فعلی مشکل حل میشه ؟ ، حالا یه جونمرد لطفا از فولدرش کپی کنه و برام بفرسته :

[email protected]
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
میگم آقا کاشکی از خدا چیز دیگه ای میخواستی .
منم داشتم همین کار رو می کردم.فقط طول کشید تا DVD رو پیدا کنم [blackhee]

برات اتچ کردم  FSX-Default-Effects.7z شما مجوز لازم برای دیدن محتوا را ندارید.
PC Flight Simulation Geek Since 1998