
افکار عمومي در امريکا کنجکاو شده از اسرار اشياي پرنده ناشناس سر در بياورند. بسياري از مردم با ارسال طوماري از دولت خواسته اند قانون سري بودن تحقيقات فضايي را لغو کند و همه را در جريان مسائل مربوط به بشقاب هاي پرنده قرار دهند. در دهه هاي چهل و پنجاه نيز با ظاهر شدن اشياي نوراني ناشناخته در آسمان ايران، بحث هاي داغي در محافل علمي کشور درگرفت و مدت ها کنجکاوي مردم را برانگيخته بود.
يک بار واقعه عجيبي در آسمان حوالي تهران اتفاق افتاد که روزنامه هاي کيهان و اطلاعات گزارش هاي هيجان انگيزي درباره پرواز بشقاب هاي پرنده منتشر کردند. در اين واقعه که نيمه هاي شب اتفاق افتاد چند هواپيماي جت مجهز به موشک چند شيء پرنده ناشناس را در آسمان تهران تعقيب کردند که اين تعقيب و گريز تا حوالي کوير قم ادامه يافت.
يکي از اين خلبانان جت مي گويد: از پايگاه هوايي به پرواز درآمديم و در آسمان شهر ري بود که به دو بشقاب پرنده نوراني رسيديم. من و دوستان خلبانم با فاصله چندصد متري اين دو شيء ناشناخته را تعقيب کرديم و هر چه سرعت مي گرفتيم آنها هم بر سرعت شان مي افزودند. اين تعقيب و گريز تا حوالي درياچه نمک قم ادامه داشت که ناگهان هر دو شيء ناشناس ناپديد شدند و به ما دستور داده شد که به پايگاه برگرديم.
در سال 54 نيز عکس هاي يک جوان تهراني که از بشقاب پرنده ها در تپه هاي عباس آباد تهيه کرده بود، در روزنامه ها چاپ شد که سبب هيجان عمومي شد.ماجرا از اين قرار بود: يک جوان تهراني در سکوت و خلوت سحرگاهي پارک جنگلي عباس آباد با صحنه هيجان انگيز و تکان دهنده اي روبه رو مي شود، پرواز بشقاب هاي پرنده بر فراز تپه هاي عباس آباد...
دکتر داريوش اديب متخصص شيمي و سنگ هاي قيمتي و صاحب تاليفات بي شمار علمي و يکي از کارشناسان «UFO» (اشياي پرنده ناشناخته) در پيش گفتار کتاب خود به نام «اسرار بشقاب هاي پرنده» مي نويسد: در سال 1365، روزي جواني نزد من آمد و با هيجان فراوان از حضور بشقاب هاي پرنده در محوطه پارک جنگلي عباس آباد تهران خبر داد. او اصرار داشت که در ساعت هاي اوليه صبح چند بشقاب پرنده در آنجا ديده و از چند شاهد نيز براي ارتباط ادعاي خود نام مي برد.با سوال هايي آميخته به ناباوري و تمسخر با او برخورد کردم و قاطعانه گفتم مقوله بشقاب هاي پرنده، ساخته و پرداخته ذهن دانشمندان امريکايي بعد از جنگ جهاني دوم است.
دکتر اديب در ادامه مي نويسد: فرداي آن روز، آن جوان با حالتي عصبي، ادعاي خود را با اين عبارت که «امروز هم آنها آمدند» تکرار کرد و من براي خاتمه دادن به اين بحث از او خواستم براي صحت حرف هايش بهتر است از بشقاب پرنده ها عکس بگيرد.دکتر داريوش اديب مي گويد: «در دوران تحصيل در امريکا، خوانده بودم که دو روز پي درپي بشقاب پرنده اي در حوالي نقاط مهمي چون نيروگاه هاي اتمي يا مراکز راديو تلسکوپ هاي عظيم در پرواز بودند، اما هرگز نشنيده بودم که بشقاب پرنده اي چند روز متوالي در محلي آن هم در آسمان تپه هاي عباس آباد آمد و رفت کرده باشد.»
دو روز بعد همان جوان با دو حلقه فيلم و در حالي که از شدت هيجان مي لرزيد، به ديدار دکتر اديب مي آيد و با لکنت زبان مي گويد: «آنها ... دوباره آ... مد...ند... از آن....ها فيلم گرفتم.»
دکتر اديب اين گونه ادامه مي دهد:
«هنگامي که عکس هاي چاپ شده را ديدم، با وجود دلايل حيرت انگيزي که در آنها وجود داشت، اصالتشان باور کردني نبود...با گذشت دو سال از اين ماجرا روزي از پارک جنگلي رد مي شدم، به تعدادي باغبان برخورد کردم و ضمن حرف زدن با آنها، ماجراي بشقاب پرنده را پيش کشيدم و با کمال تعجب يکي از باغبان ها به توصيف روزهايي پرداخت که جوان مورد بحث، بشقاب پرنده ها را در تپه هاي عباس آباد ديده و عکس گرفته بود.»
به گفته دکتر اديب برخي از عکس هاي جوان ايراني همراه با تاييديه کارشناس لابراتوار کداک در انگليس در شماره سپتامبر 1990 مجله FSR به چاپ رسيده است. ماجراي جوان ايراني باعث شد تا دکتر داريوش اديب با علاقه مندي به بحث بشقاب پرنده، خود در زمره کارشناسان زبده مطالعات اشياي پرنده ناشناخته «UFO» درآيد.
روزنامه ايران
شماره 4940 مورخ 25/8/90
PC Flight Simulation Geek Since 1998