سایت هم خیلی خوش آب و رنگ شده ... تبریک میگم ... اما امیدوارم مثل گذشت ه، خشک و بی آب و علف نباشه و مثل سایر دیویژنهای فعال بخش آموزش خوبی داشته باشه .
بنده هم به نوبه خودم در جهت کمک رسانی در این زمینه دریغ نخواهم کرد .
اگر آموزش قوی بشه،سطح علمی کاربران بالا میره و قوی تر و راحت تر میشه کار کرد ، مباحث عملیاتی real رو هم میشه در چنل در موردشون تبادل نظر کرد و کلاً فضا علمی و دوستانه خواهد شد .[approve]
--------------------------------------------------------------------------------------------
به جهت اینکه الکی تعداد پست رو زیاد نکنم اضافه کنم ؛ در روزهای بی کسی دیویژن ، کارهای عجیب و غریبی صورت میگرفت ...
شاخ و شونه کشیدن خلبان برای کنترلر ، کنترلری که اسکواک با رقم بالا تر از 7 اعلام میکرد و بعد از اعتراض ( با برخورد خوب) طلبکارانه برخورد میکرد ...
کنترلر بدن چارت ، بدون صدا ، سرویس با تکست !
دعوا های الکی ... یه چیزی توو مایه های اینکه قد کی بلند تره!!! 😁 و ده ها نوع مشکل دیگه
امیدوارم دوستان بعد از این انتصاب یکم به خودشون بیان، اخلاق پیشه کنند و بجای اینکه کی از همه گنده تره در جهت پیشرفت گام بر دارند .
از طرفی به دوستان staff هم توصیه میکنم ، بدلیل اینکه اکثراً بچه های real خواهند بود ، خواه میکنم با کسایی که چیزی نمیدونند و صرفاً جهت تجربه و کسب علم یا علاقه اومدن با ملایمت و گشاده رویی برخورد کنن و مثل کارگر زیر دست برخورد نکنن باهاشون ، چون قبلاً این رفتار خودسرانه و دلسرد کننده رو از بعضی آقایون دیده بودیم.
به امید خدا ... امیدوارم داستان قوز بالای قوز پیش نیاد که توی پست قبلی گفتم!
[loveiran]
ویرایش بوسیله کاربر
12 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو