Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
سلام دوستان ، من شبيه ساز پرواز ايكس رو داشتم ولى به دلايلى مجبور به ان ايستال كردن ان شدم
سپس وقتى أن را نصب كردم و اكسليتور نيز ريختم با نسخه هاى كرك كه بايد تو فايل اصلى كپى كرد
ولى مشكل اينجاست كه من ٧٢٧ رو اجرا مى كنم ولى پانل آن اصلا تمان نمى خورد يعنى ADI ,VSI , HSI و دكمه ها و غيره به صورت ثابت هستند و هيچ كارى نمى كنند و فرمان نيز درون كابين ديده نمى شود و اين فقط براى ٧٢٧ اين جورى نيست ، براى ٧٠٧ نيز به همان گونه است و در 737 PMDG و 747PMDG نيز تمامى صفحه هاي نمايشگر كه در پانل وجود دارن خاموش ان
من چه كار كنم ؟؟؟ گيج شدم بد جوور
يكى يه كمكى كنه😊
امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
Capt.ziaie نوشت:

سلام دوستان ، من شبيه ساز پرواز ايكس رو داشتم ولى به دلايلى مجبور به ان ايستال كردن ان شدم
سپس وقتى أن را نصب كردم و اكسليتور نيز ريختم با نسخه هاى كرك كه بايد تو فايل اصلى كپى كرد
ولى مشكل اينجاست كه من ٧٢٧ رو اجرا مى كنم ولى پانل آن اصلا تمان نمى خورد يعنى ADI ,VSI , HSI و دكمه ها و غيره به صورت ثابت هستند و هيچ كارى نمى كنند و فرمان نيز درون كابين ديده نمى شود و اين فقط براى ٧٢٧ اين جورى نيست ، براى ٧٠٧ نيز به همان گونه است و در 737 PMDG و 747PMDG نيز تمامى صفحه هاي نمايشگر كه در پانل وجود دارن خاموش ان
من چه كار كنم ؟؟؟ گيج شدم بد جوور
يكى يه كمكى كنه😊

سلام
FSUIPC نصب کردید؟

PC Flight Simulation Geek Since 1998
Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
بله ولى كماكان ٧٠٧ مشكل داره ولى ٧٢٧ درست شد
امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان
12 سال پیش
Capt.ziaie نوشت:

بله ولى كماكان ٧٠٧ مشكل داره ولى ٧٢٧ درست شد

سلام برادر. 😮
نسخه های PMDG باید بشن.
747 باید با دو تا فایل رجیستری و یک انگولک توی فایل Aircraft.cfg بشه.
737 هم باید بایه فایل Patch بشه.
وگرنه توی چند ثانیه الکترکال رو از دست میدی.

فکر کنم شون رو بهت داده باشم.اگر ندادم بگو توی وبلاگت بصورت نظر قرار بدم یا نظر خصوصی بفرستم برات. [flower]
در مورد 707 هم باید بگم حدود 8 تا فایل رجیستری داره که باید اجرا بشه تا رجیستر بشه.

اگر اینا رو نداری بگو برات ارسال کنم برادر.
هرکی نداره بگه من بفرستم براش. 🤣
دلیوری داریم. [barareh]