Amin Tomari
  • Amin Tomari
  • 51.56% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
12 سال پیش
maryam نوشت:

جالبه افتخار افرینی برای کشتن و کشته شدن

عذر میخوام سرکار خانم ولی نظر و عقیده باید بر پایه اصولی استوار باشه و هر چرتی رو نمیشه نظر و عقیده دونست.
این جمله شما اولین پایه های نظریه رو نقض میکنه به همین دلیل اصلا نظر و عقیده محسوب نمیشه و یک جمله بدون فکره
maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش
Amin Tomari نوشت:

maryam نوشت:

عذر میخوام سرکار خانم ولی نظر و عقیده باید بر پایه اصولی استوار باشه و هر چرتی رو نمیشه نظر و عقیده دونست.
این جمله شما اولین پایه های نظریه رو نقض میکنه به همین دلیل اصلا نظر و عقیده محسوب نمیشه و یک جمله بدون فکره

واقا من معذرت میخوام که به مقام شهدا توهین کردم من با جمله ی موفق باشید تموم کردم حالا این عقیده میخواد بی معنی باشه میخواد نباشه من رو عقدیدم هستم
سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد

mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
12 سال پیش
maryam نوشت:

Amin Tomari نوشت:

maryam نوشت:

واقا من معذرت میخوام که به مقام شهدا توهین کردم من با جمله ی موفق باشید تموم کردم حالا این عقیده میخواد بی معنی باشه میخواد نباشه من رو عقدیدم هستم

این ( من ) گنده شما رو باسر زمین میزنه
لطفا این همه من من نکنید
maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش
mehornet نوشت:

maryam نوشت:

Amin Tomari نوشت:

maryam نوشت:

این ( من ) گنده شما رو باسر زمین میزنه
لطفا این همه من من نکنید

کسی با شما حرف نزد
سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد

Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
تا زننده تر ازین برخورد نکردید تمومش کنید ...

برای اینکه یک ملت آسایش داشته باشن عده ای دیگر از همان ملت باید از زندگی وخودشون بگذرن و این مختص کشور ما نیست !
ماجرای عباس دوران هم عملیاتی بود که باید انجام میشد ، دلیلی نمیبینم که دقیق بخوام اهداف رو شرح بدم ... کسی که بخواد اعتراض کنه باید از تمام ماجرا خبر داشته باشکه متأسفانه عزیزمون خبر ندارن ...

یادمه چندین سال پیش داد بیداد کردم که آی مملکت فلان آی مملکت بیسار ... پدرم گفت هر موقع برای مملکت کاری کردی بعد میتونی حق طلب کنی ، هر موقع واقف به یه موضوع شدی میتونی در موردش اظهار نظر کنی ...

در حین اینکه بگو بخند میکنیم اخلاق شبه نظامی هم داریم !
پس تمومش کنید بچه بازیو
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو