با این حساب تکلیف خلبان ها چی هست؟
تورج جان سلام @};-
بدن انسان به مرور زمان به شرایط محیطی خو میکنه ولی باز هم نه برای همه ، حالا هواپیماهای مسافربری که خوبن چون پرشرایز دارن . تجربه شخصی من از پروازهای نوییشن با سسنا تو ارتفاع 13 هزار پا اونم به مدت 5 ساعت و بدون پرشرایز بهم ثابت کرد که شرایط جسمی افراد با هم مختلفه و مثلا بعضها تو 11 هزار پایی هم نشونهای های پکسی دارن . به هر حال طبق گفته اساتیدم اونهایی هم که با این مورد مشکل دارن باید به مرور زمان بدنشون با این شرایط رگوله بشه و واقعا کار خاصی نمیتونن بکنن و همواره یه حالتی شبیه منگی ( خواب آلودگی ) تو پرواز همراهشونه که اصلا خوب نیست . و هوشیاری و سرعت عمل رو پایین میاره .
برای خودم بعد از یه پرواز 6 ساعته وقتی فرود اومدم تازه خستگی نمایان بود که علتش تلاش زیاد برای هوشیار موندن هست ( در این مورد ثابت شده که مغز انسان خیلی از این فرامین رو به صورت اتوماتیک به تمام بدن میفرسته تا سطح هوشیاری رو بالا نگه داره مثلا فرمانهایی که به کبد برای ترشح آدرنالین میده ) که گاهی نتیجش میشه کاهش میزان قند خون که البته با خوردن یه شکلات یا یه نسکافه جبران میشد.
باور کن گاهی پیاده شدن از رو سیت کار سختی میشد 😞 من تو یک روز 10 ساعت پرواز تو ارتفاع میانگین 12 هزار پا رو تجربه کردم در حال پرواز مشکلی نبود ولی بعدش... جنازه جنازه 🤣