Ramin
  • Ramin
  • 53.78% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
11 سال پیش
UserPostedImage

محققان معتقدند سفر با هواپیما فرایند ف ردن را بسیار دشوار می‌کند و نباید در هواپیما تصمیمات مهم گرفت.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پروفسور دیوید گرادویل از کالج لندن، به مسافران هواپیما توصیه می‌کند که به جای حل پازل‌ یا کارکردن، تکیه بزنند و استراحت کنند.

به گفته وی، فشار هوا در هواپیما پایین‌تر از سطح دریاست و این موضوع استفاده مغز از اکسیژن هوا را دشوار می‌کند و در نتیجه عملکرد آن را کاهش می‌دهد.

هنگامی که هواپیمایی در ارتفاع 40 هزار فوتی قرار دارد، فشار هوا در کابین، معادل فشار بیرون در ارتفاع شش تا هشت هزار فوتی است و این موضوع روند ف ردن را دشوار می‌کند.

با این حال، این موضوع خللی در روند ف ردن خلبان‌های تجاری وارد نمی‌کند، زیرا آن‌ها به انجام وظایفشان در یک شبیه‌ساز در سطح زمین، پیش از انجام ‌آن‌ها طی یک پرواز عادت می‌کنند.

توصیه این محقق انگلیسی با گسترش اینترنت درهواپیماها برجسته‌تر می‌شود زیرا بسیاری از تاجران زن و مرد مجبورند که حین پرواز تصمیماتی را اتخاذ کنند.



سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
11 سال پیش
با این حساب تکلیف خلبان ها چی هست؟
PC Flight Simulation Geek Since 1998
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
11 سال پیش
ارسال شده توسط : Touradg 

با این حساب تکلیف خلبان ها چی هست؟



تورج جان سلام @};-
بدن انسان به مرور زمان به شرایط محیطی خو میکنه ولی باز هم نه برای همه ، حالا هواپیماهای مسافربری که خوبن چون پرشرایز دارن . تجربه شخصی من از پروازهای نوییشن با سسنا تو ارتفاع 13 هزار پا اونم به مدت 5 ساعت و بدون پرشرایز بهم ثابت کرد که شرایط جسمی افراد با هم مختلفه و مثلا بعضها تو 11 هزار پایی هم نشونهای های پکسی دارن . به هر حال طبق گفته اساتیدم اونهایی هم که با این مورد مشکل دارن باید به مرور زمان بدنشون با این شرایط رگوله بشه و واقعا کار خاصی نمیتونن بکنن و همواره یه حالتی شبیه منگی ( خواب آلودگی ) تو پرواز همراهشونه که اصلا خوب نیست . و هوشیاری و سرعت عمل رو پایین میاره .

برای خودم بعد از یه پرواز 6 ساعته وقتی فرود اومدم تازه خستگی نمایان بود که علتش تلاش زیاد برای هوشیار موندن هست ( در این مورد ثابت شده که مغز انسان خیلی از این فرامین رو به صورت اتوماتیک به تمام بدن میفرسته تا سطح هوشیاری رو بالا نگه داره مثلا فرمانهایی که به کبد برای ترشح آدرنالین میده ) که گاهی نتیجش میشه کاهش میزان قند خون که البته با خوردن یه شکلات یا یه نسکافه جبران میشد.

باور کن گاهی پیاده شدن از رو سیت کار سختی میشد 😞 من تو یک روز 10 ساعت پرواز تو ارتفاع میانگین 12 هزار پا رو تجربه کردم در حال پرواز مشکلی نبود ولی بعدش... جنازه جنازه 🤣