همیشه فکر می کردم جامعه هوانوردی یک عده انسان خاص و سطح بالا از لحاظ فکری و اجتماعی هستند . ولی بعد از چند تجربه( علاوه بر ارائه مهراباد) دید کاسبی و سوء استفاده بسیار سطح پایین بعضی از افراد مدعی برام آشکار شد .
http://microsoft-airport.blogfa.com/1392/02
این کار یعنی شما بیاید مثلا خود رو طراح فلان محصول Aerosoft بدونید .انصافا بین هکرها هم چنینی آدم نامردی پیدا نمیشه ! یعنی هکر ها هم فقط هک می کنند دیگه نمی گن ما خودمون طراحی کردیم !
متاسفانه پاش به این فروم هم باز شده .
بله بله متاسفانه افرادى هستند كه ابروى هوانوردى رو بردند و يكيشون هم در همين سايت عضو مى باشد و محصولات كرك و خراب و دزدى را به فروش مى رسانند و يلى هم ادعا دارند كه من فلانم و دروغ تحويل اعضاى سايت مى دهند
لينكى كه داديد مربوط به همان آقاى دزد مى باشد كه حتما من به صورت قانونى عليه ايشون شكايت مى كنم زيرا فروش آن ها غير قانونى است و مجوز ندارند و مشكل بعدى تحويل دادن جنس خراب و آشغال است و مشكل بعدى اين است كه وقتى بهشون شكايت مى كنى تازه اعتراض هم ى كنن و مى گند ما سرويس بعد از فروش نداريم
اين افراد انگلى بيش نيستند براى جامعه و انشالاه خداوند آن هارا مورد عنايت قرار بده
من فردى نيستم كه براى افرادى كه دزدى مى كنند بخواهم بنويسم ا.م ، من اسمشونو مى گم و از كسى ترسى ندارم
اقاى اميرحسين دريايى برات متاسفم ، انشالاه راه درست زندگى كردن رو پيدا كنى
باتشكر 😶
امام على :
*هنگامی که از چیزی میترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است