S.Salahshour
  • S.Salahshour
  • 66.36% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین سوار شروع کننده موضوع
15 سال پیش
سال جدید میلادیو خدمت همه تبریک میگم.... همونطور که قولش رو داده بود Fsairlines بالاخره در سال 2010 به طور کامل سرور هاشونو زیر و رو کردن و همچنان هم در حال تغییر است ولی همچنان رو سرور GoDaddy .
فعلا به مدت یک هفته همه کاربران با اکانت تست وارد می شوند که با فضا جدید آشنا بشوند....
طراحی وبسایت کاملا تغییر پیدا کرده و از نظر من شیک و زیبا شده ......نظر شما چیه؟ 😉 و خبر بعدی اینکه کلاینت در حال تغییر هست و تا چند روز آینده کلاینت جدید هم معرفی میشه...
در کلاینت جدید تغییراتی ایجاد شده که باب طبع دوستانی که زیاد پرواز می کنند خواهد بود. که احتمالا تا چند روز آینده همگی آشنا می شیم و از تغییرات اون هم با خبر میشیم.😉

در نهایت هم ، خدارو شکر در وبسایت جدید ترجمه زبان شیرین فارسی هم انتقال داده شده و همانند قبل دوستان فارسی دوست می توانند استفاده کنند [loveiran] [loveiran]
@};-
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
15 سال پیش
ممنون از اطلاع رسانی سروش جان
اینا دست از سر این GoDaddy بر نمیدارند که البته حق هم دارن ولی چه فایده برای ما ...مثل عکس یه لیوان نوشابه خنک برای یه آدم تشنه هست 😂

جسارتاً به بخش شبیه سازهای پرواز مایکروسافت منتقل شد.
PC Flight Simulation Geek Since 1998
S.Salahshour
  • S.Salahshour
  • 66.36% (دوستانه)
15 سال پیش
پیشنهاد می کنم در قسمت ارلاین های مجازی بخشی مرتبط ایجاد نمائید .
faraz
  • faraz
  • 57.14% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
15 سال پیش
با سلام
در سایت اف اس ایرلاینز تغییرات بسیاری از نظر گرافیکی انجام شده و به نظر من خیلی از جداول و بعضی از بخش های آن از نظر طراحی اشکال دارند و بسیار زیبا تر می شد ، اگر به جای استفاده از رنگ های سلید از رنگ های قشنگ تر و زنده استفاده می کردند .
و هر کدام از دوستان احساس می کند که من جایی را اشتباه می کنم ، بفرماید تا من تک تک موارد را در همین جا ذکر کنم
تغییراتی بسیار جالب هستند ، ولی جای کار بیشتری دارد !!

Let's see... altitude: 21,000 feet. Speed: 520 knots. Level flight. Course: zero-niner-zero. Trim and mixture: wash, soak, rinse, spin

حباب ها هميشه قرباني هواي درونشان مي شوند
S.Salahshour
  • S.Salahshour
  • 66.36% (دوستانه)
15 سال پیش
نقل قول:

.نظر شما چیه؟

😂 😂 جناب قبادی ایجا قصد نداریم همدیگر رو قانع کنیم که زیبا یا نا زیبا و زشت شده وبسایت....
نظر شما هم مثل نظرات بقیه کاربران انجمن محترمه....... ممنون که در بحث شرکت کردید@};-