S.Salahshour
  • S.Salahshour
  • 66.36% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین سوار شروع کننده موضوع
15 سال پیش
نظر شما رو به پاسخ رئیس دفتر شرکت GoDaddy و معاون آقای باب پارسون در رابطه با رفع فیلترینگ علیه ایران جلب می کنم :

While our CEO, Bob Parsons, and President and COO, Warren Adelman, cannot personally respond to each email, Mr. Adelman does read each message, and we are happy and empowered to respond on their behalf.

The United States Government has asked we not conduct business with Iran.

We apologize for any inconvenience that this may cause.

Regards,

Office of the President
IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
15 سال پیش
جناب رزاقی ... سلام ...

ممنون میشم اگر لطف کنید نتیجه تستتون رو در تاپیک زیر اعلام کنید . بینیم چی جواب میدن ...

http://fsairlines.net/forum/viewtopic.php?f=86&t=7219 

مرسی ...
روز خوش ...
mohammad razzaghi
15 سال پیش
خشایار عزیز
متن نامه ای هم که سروش جان از godaddy دریافت کرده گفته‌ی منرو تایید میکنه.
به هر حال من به فرموده‌ی شما متنی رو نوشتم تا به همراه نتیجه‌ی تست برای fsairlines ارسال کنم ولی متاسفانه زمان ارسال با خطای "The requested URL is not supported" مواجه میشم. 😣
البته ناگفته نماند که تمام این نکات رو من به همراه مصطفی عزیز برای مدیران fsairlines از طریق ایمیل ارسال کردیم و پس از مدتها پیگیری به هیچ نتیجه ای نرسیدیم
به هر حال اگر فردا هم همین مشکل رو داشتم متن رو اینجا قرار میدم تا شما یا یکی از دوستان زحمت قرار دادنش در فروم fsairlines رو بکشید.

S.Salahshour
  • S.Salahshour
  • 66.36% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین سوار شروع کننده موضوع
15 سال پیش
محمد عزیز به جای گذاشتن خود متن از متنتون یک عکس بگیرید و اونو آپلود کنید براشون
faraz
  • faraz
  • 57.14% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
15 سال پیش
با سلام
امروز 14 ژانویه سال 2010 میلادی می باشد و تمام شرکت های ثبت شده در سایت اف اس ایرلاینز (FSAirlines) موظف بودند تا امروز یک اکانت پریموم Premium در شرکت خود داشته باشند تا شرکت فعال باشد ، و اگر وجود نداشته باشد ، شرکت به صورت غیر فعال در می آید و کاربران با این پیام مواجه می شوند :

This airline is inactive, because there is no pilot with a Platinum Membership!

موفق باشید @};-
Let's see... altitude: 21,000 feet. Speed: 520 knots. Level flight. Course: zero-niner-zero. Trim and mixture: wash, soak, rinse, spin

حباب ها هميشه قرباني هواي درونشان مي شوند