Co-pilot
  • Co-pilot
  • 54.84% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان شروع کننده موضوع
11 سال پیش
یکی از مشکلات اساسی در تهیه فیلم از محیط شبیه ساز record فیلم هست ..... این مشکل رو تا حدی برنامه

fs recorder حل کرد ... ولی یکی از معایب بزرگ این برنامه ضبط نکردن صدا هست ( یعنی هــــــــیچ [blackhee] )

ولی با یکمی تحقیق و به کمک تورج عزیز متوجه شدم که برنامه ای هست به اسم fraps !!! 🙏

این برنامه با قابلیت های بسیار زیاد اعم از عکس گرفتن و فیلم گرفتن پا به عرصه گذاشته بود [approve] ..

.من همیشه بزرگترین مشکلم ضبط نکردن صدا توسط fs recorder بود ، که با این

برنامه مشکلم حل شد [swinging] ... جالبه که کیفیت بسیار خوبی هم داره 😉

ولی یکی از معایب بزرگ fraps حجم بسیار بالا به هنگام ضبط کامل فیلم هست ، ( 1دقیقه ضبط کنید ، ببینید چه

حجمی بهتون میده 😨 ) این مشکل قابل حله >>>.[readdoc]

از اینجا   برنامه fraps رو دریافت کنید

و اما آموزش :

1- ابتدا نرم افزار را اجرا میکنیم

2-وارد قسمت Movies میشویم

UserPostedImage

3-از طریق کادر نشان داده شده در تصویر زیر آدرس محلی که میخواهیم فیلم های گرفته شده توسط ما در آن ذخیره شوند را میدهیم که میتوانیم از کلید change برای تغییر آدرس و از کلید view برای دیدن آن فولدر استفاده کنیم :

UserPostedImage

4-از این قسمت کلیدی از صفحه ی کیبورد را انتخاب میکنیم ، این کلید هنگام انجام بازی مانند کلید capture در گوشی موبایل عمل میکند ، به این صورت که با زدن این کلید عمل فیلم برداری آغاز میشود ، که در اینجا ما کلید Tab را برای این کار انتخاب کردم

UserPostedImage

5-از طریق آپشن های این کادر میتوانیم کیفیت فیلم گرفته شده را معین کنیم ، 30fps و fullsize کیفیت معقولی است که میتوان از آن برای استفاده ی شخصی سود برد و برای آپلود در اینترنت همان ویدئو را تبدیل میکنیم که حجم کمتری پیدا کند

UserPostedImage

6- خب کارمون تمام شد و میتونیم وارد شبیه ساز بشیم ، توجه کنید که باید نرم افزار باز باشد و از آن خارج نشوید ، هنگامی که وارد شدید یک عدد دو رقمی در بالای تصویر سمت چپ مشخص میباشد که به رنگ زرد است ، این بدان معنی است که نرم افزار آماده به کار میباشد

7-خب حالا هر موقع قصد فیلم برداری را داشته باشیم میتوانیم با فشردن کلیدی که از قبل مشخص کرده ایم ( مرحله 4 ) ، فیلم برداری را آغاز کنیم ، عدد زردی که در مرحله ی قبل گفتیم پس از شروع فیلم برداری به رنگ قرمز تبدیل میشود ، در ضمن برای متوقف نمودن فیلم برداری از همان کلیدی که برای شروع فیلم برداری به کار بردیم استفاده میکنیم

با تشکر [bowing]
Co-pilot
  • Co-pilot
  • 54.84% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان شروع کننده موضوع
11 سال پیش
همنونطور که گفتم ویدیو های خروجی این نرم افزار حجم بسیار بالایی دارن ؟؟؟ که این مشکل هم میتونید با

نرم افزار Movie Maker حل کنید @};-

Movie Maker رو از اینجا   دریافت کنید

@};-
CINEMA
  • CINEMA
  • 51.5% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار
11 سال پیش
با Xilisoft Video Converter Ultimate کانورت کنید
Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
11 سال پیش
دوستان عزيز من اين برنامه رو براى شبيه سازم دانلود كردم ولى متاسفانه اين برنامه بيشتر از ٣٠ ثانيه ضبط نمى كنه و براى ضبط بيشتر بايد عضو شويم و ....
كسى راه حلى داره ؟؟؟ يا برنامه متشابه اين محصول
باتشكر
امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
11 سال پیش
ارسال شده توسط : Cpt.ziaie 

دوستان عزيز من اين برنامه رو براى شبيه سازم دانلود كردم ولى متاسفانه اين برنامه بيشتر از ٣٠ ثانيه ضبط نمى كنه و براى ضبط بيشتر بايد عضو شويم و ....
كسى راه حلى داره ؟؟؟ يا برنامه متشابه اين محصول
باتشكر

لینک دانلود رودر پیام خصوصی براتون ارسال کردم.
موفق باشید