سوال نظرسنجی: آیا این روش هایی که در این تاپیک ذکر شده اند برای شما مفید بوده اند

مجموع: 40

naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
10 سال پیش
ارسال شده توسط : OMIDSIM 

برادر من delux رو ندارم
خود شبیه ساز به اضافه اکسرلیشن ....
تنظیمات جواب میده ؟

سلام برادر. @};-
بله برادر جواب میده. مشکلی پیش نمیاد. [approve]

UserPostedImage
.
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
10 سال پیش
آقا من اعتراض دارم 😠
دو ساعته دارم تایپ میکنم 50 خط بیشتر نوشتم بعد با این صفحه  مواجه میشم. [funcrazy]

می خواستم آموزش افزایش فریم ریت شبیه ساز رو به صورت دستی قرار بدم. اگر هم دوباره بخوام بنویسم مثل قبلی نمیشه. [dangerpc]

از اونجایی که الان حالم گرفته شده فقط تصویر حاصل از این تغییر در فریم ریت رو قرار میدم. ](*,)

فعلاً صبر کنید تا اعصابم آروم بشه تا یکی دو روز دیگه خورد خورد تایپ میکنم. 😢

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
10 سال پیش
ارسال شده توسط : naras 

آقا من اعتراض دارم 😠
دو ساعته دارم تایپ میکنم 50 خط بیشتر نوشتم بعد با این صفحه  مواجه میشم. [funcrazy]

می خواستم آموزش افزایش فریم ریت شبیه ساز رو به صورت دستی قرار بدم. اگر هم دوباره بخوام بنویسم مثل قبلی نمیشه. [dangerpc]

از اونجایی که الان حالم گرفته شده فقط تصویر حاصل از این تغییر در فریم ریت رو قرار میدم. ](*,)

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

حسین جان اول پوزش میخوام بابت مشکل.
اشکال رو بررسی کردم. این اشکال مربوط به Expire شدن کوکی شما است.شما برای مدت زیادی بصورت غیر فعال بودید و بدلایل امنیتی Session شما خاتمه پیدا کرده.
بهتر این هست تا متن را در جایی دیگر تایپ و ذخیره کنید و بعد به فروم انتقال دهید.

PC Flight Simulation Geek Since 1998
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
10 سال پیش
ارسال شده توسط : Touradg 

ارسال شده توسط : naras 

آقا من اعتراض دارم 😠

حسین جان اول پوزش میخوام بابت مشکل.
اشکال رو بررسی کردم. این اشکال مربوط به Expire شدن کوکی شما است.شما برای مدت زیادی بصورت غیر فعال بودید و بدلایل امنیتی Session شما خاتمه پیدا کرده.
بهتر این هست تا متن را در جایی دیگر تایپ و ذخیره کنید و بعد به فروم انتقال دهید.

سلام برادر تورج. [bowing]
برادر حالا که دارم فکر میکنم میبینم که حق با شماست برادر. #-o
تایپ مطلب خیلی طول کشید. برای همین کوکی (کلوچه) های Browser معلق شدش. [approve]
بنده به شخصه پوزش می خوام. [sweating]
امروز دوباره کار تایپ آموزش رو شروع میکنم. [swinging]
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار
10 سال پیش
برادر من اون تغییراتی رو که گفتید در کنترل پنل کارت گرافیکم که انویدیا هستش انجام دادم .... چند عکس هم گرفتم از شبیه سازم ولی ....
تغییرات روی عکس نمیموند ... ینی چطوری بگم :
مثلا شما اون عکس رو بسته به تنظیمات کارت گرافیک خودتون میبینید من هم بسته به کارت گرافیک خودم