سوال نظرسنجی: آیا این روش هایی که در این تاپیک ذکر شده اند برای شما مفید بوده اند

مجموع: 40

naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
10 سال پیش
ارسال شده توسط : OMIDSIM 

برادر من یکم گیج شدم اونم بکلی !!!

برادر خوب اگه قرار باشه برا هر پرنده ای بریم فایل های دی دی اس رو دوباره لود کنیم میشه مقدار زمان مورد نیاز برای اینکار رو چیزی حدود عمر نوح تخمین زد !!!!!

خوب پرنده های با کیفیت تعداد بسیار زیادی فایل تکسچر دارن ....

بعد اینکه شما راجع به نرم افزار رکس گفتی که اون گزینه ی دایرتک اکس رو روی دایرکت اکس 11 نزنیم . بعد از اون طرف چند وقت پیش به آقای صبیح گفتید که آخرین ورژن دایرکت ایکس رو نصب کنند و کاملا هم با اف اس ایکس سازگاره ... الان هم دایرکت اکس 12 رو قرار دادید ... یه نتیجه گیری کلی میفرمایید ؟... ما بفهمیم چه باید بکنیم

سلام برادر. @};-
برای نصب DirectX باید همیشه آخرین ورژنش رو نصب کنید. [approve]
چون آخرین ورژن، آخرین نسخه های قبلی که به روز هم شدن رو داره و با نصب DX آپدیت هم میشن. 😊
در بخش Display Setting شبیه ساز یه گزینه داره به اسم Anti-aliasing که اگر تیکش رو بزارید DX11 یا DX12 رو به شبیه سازتون متصل میکنه. [approve]
در مورد REX4 هم باید بگم که طوری برنامه نویسی شده که روی FSX با DX10 جواب میده و اگر روی DX11 هم قرار بدید باز هم با DX10 راه اندازی میشه. [approve]

در مورد سفیدی تکسچر ها هم درایور کارت گرافیک و DX رو آپدیت کنید ببینید شاید درست بشه. @};-
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
10 سال پیش
ارسال شده توسط : YoNES 

سلام برادر حسین.
برادر این نسخه ای که شما پیچیدین.[blackhee] میشه بگید آیا برای ویندوز7 هم جواب گو هستش یا که نه فقط برای ویندوز 8؟؟؟😢

برادر ویندوز 8 با 7 از لحاظ تکنیکی زیاد با هم تفاوت ندارن. کار میکنه. [approve]
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار
10 سال پیش
برادر رحمت زاده دارم یک تحقیقاتی میکنم برای اون مسئله سفید شدن هواپیما ها با فعال کردن dx10 که یک راه خلاصه ای پیدا کنم . انشاالله به ثمر رسید قرار میدم
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
10 سال پیش
ارسال شده توسط : OMIDSIM 

برادر رحمت زاده دارم یک تحقیقاتی میکنم برای اون مسئله سفید شدن هواپیما ها با فعال کردن dx10 که یک راه خلاصه ای پیدا کنم . انشاالله به ثمر رسید قرار میدم

برادر امید ما استقبال میکنیم. 😮
منم هم تحقیق میکنم. [approve]
magid
  • magid
  • 50.02% (معمولی)
  • بال چوبی