farrokh
  • farrokh
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار شروع کننده موضوع
10 سال پیش
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
10 سال پیش

سلام فرخ جان @};-

بالام جان ایشالا کی فروشی میشه دلمون آب شد 😝

و اینکه قبل از عید سینری دیگه ای هم آماد میشه ؟ اگه اینجوری کجاس ایشالا ؟؟

راستی تو پستهای قبلی نوشتی تو محیط FSX Steam امتحان شده ، امیدوارم با Acceleration مشکل نداشته باشه .چون اکثرا از این ورژن استفاده میکنن [approve]
farrokh
  • farrokh
  • 50.02% (معمولی)
10 سال پیش
سلام بر قارداش عزیز،
والا عرض کنم خدمت شما که فروش از امشب آخر وقت شروع خواهد شد. و پروژه های بعدی هم استارت خورده که فکر کنم تا عید انشالله یک پروژه رو حداقل بتونیم ارائه بدیم. در مورد اینکه کجاست اجازه بدین تا من تایید و بگیرم و بهتون بگم. ولی می تونین امیدوار باشین که دو پروژه بسیار بزرگ الان در دست کار هستش. متاسفانه نیرو کم داریم و سفارش زیاد اگه بتونیم چند همکار به اکیپمون اضافه کنیم عالی می شه.
خوشبختانه هم FSX Steam، هم P3Dv2 و صد البته FSX Box همگی ساپورت می شن. خیالن راحات السون.
باز با خبرهای بعدی خدمتتون خواهم رسید ...
aridorri
  • aridorri
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
10 سال پیش
سلام دوست عزيز لطفا سايتي كه براي فروش يا دانلود است را معرفي كنيد ممنون از شما و دوستانتان
farrokh
  • farrokh
  • 50.02% (معمولی)
10 سال پیش
سلام به همگی،

بلاخره بعد تلاشهای بی وقفه من و همکارانم تو گروه FSGroup پروژه فرودگاه ارومیه [http://iranaviation.ir/fsx-scenery/174-orumiyeh-airport-2015.html]آماده فروش شد.[/url] و هم اکنون در فروشگاه قابل خرید هستش. ولی اول از همه قبل همه چیز می خوام با شما چند کلمه گپ دوستانه بزنم.
می دونم بعضی از شما عزیزان از همان اول از همکاری من با این گروه ممنون نبودین ولی می خوام تمامی نگرشهای قبلیتون رو نسبت به این گروه رو کنار گذاشته و با یه دید نو (همانند این حرکتی که در صحنه های پروازی ایران در جریانه) به این جریان بنگرین. اصلا به اینکه چه فعالیت هایی از جانب FSGroup صورت گرفته و یا اعضا با کیا اختلاف نظر دارند کاری ندارم. ولی از این مطمئن هستم این حرکت تنها با حمایتهای شما عزیزان هستش که می تونه به سیر خیزشیش ادامه بده. حرکتی که نه تنها در کیفیت و لذت پروازهای شما بلکه در میزان ترافیک پروازهای خارجی عودت شده به فرودگاه ها و پروازهای گروهی این مرز و بوم مستقیما تاثیر خواهد گذاشت.
پس بیایین با یک دید نو به این روند بنگریم و مطمئن باشین که من پیشتر از شما تمامی رفتار خودم و هم گروهیهام رو زیر نظر دارم و اگر کاستی ای صورت بگیره حتما موضع خودم رو مشخص خواهم کرد ولی تا زمانی که همچین اتفاقی نیافتاده با تمام توان در خدمت و پشتوان این گروه خواهم بود.
می دونین پروژه الان تو یه مرحله ای که بیشتر از همه چیز به حمایت احتیاج داره و این حمایت های شما به چند صورت می تونه اتفاق بیافته که در زیر به بعضی هاشون اشاره خواهم کرد.

اولین مورد کنار گذاشتن تمامی پیش داوری ها (مطمئن باشین فرودگاهی با این کیفیت -HD- تو فرودگاه های ایران ندیدین) و خرید نسخه اصل هستش.
دومین مورد انتشار واقعیت هستش؛ می خوام اگه پسندین بیایین و علت پسندتون رو مطرح کنین و اگر هم ایرادی دیدین بازهم بیاین همینجا مطرح کنین تا در بروز رسانی ها حلش کنیم. من از همون اولش بارها تاکید کردم که این پروژه مدام بروزرسانی خواهد پس بهتره بجای تخریب ها پیشنهادهای سازنده ارائه بدین.
سومین مورد تبلیغ هستش که خود به نوبه خودش به 3 قسمت تقسیم میشه: 1) تبلیغ کلامی -اگه پسندیدین به دوستا و آشناها توصیه کنین- 2)تبلیغ پوستری -از بهترین زوایا عکس بگیرین و در انجمنهای داخلی و خارجی به اشتراک بزارین- 3) تبلیغ ویدئویی - به نظرم از لحاظ سرعت اینترنت به حدی رسیدیم که می تونیم ویدئوهای آپلود شده در سایتهایی مثل آپارات و یا نمونه های خارجی تماشا کنیم پس چه بهتر که دوستان خوش ذوقمون با تهیه ویدئوهای خودشون بیش از پیش به صحنه این فرودگاه رنگ ببخشن- * البته یه برنامه برای دوستانی که کار تبلیغ و انجام می دن هم در نظر گرفتم که اونا هم بی نصیب نمونن!!
چهارمین گزینه برگزاری EVENTهای پروازی هستش! البته این مورد یکی از مهمترین گزینه هامون باید باشه. چون با این Event ها می تونیم به دوستان همسایه نشون بدیم ما هم قدمی تو راستای تهیه فرودگاه هایی با کیفیت نهادیم و می تونیم پذیرای هواپیماهای لوکسشون باشیم! که تو این مورد هم از دوستانی که مسئول برگزاری پروازهای آنلاین هستند تقاضای همکاری دارم. البته نگران خلبانهای همسایه نباشین چون ما ترتیب فروش به این عزیزان مقیم کشورهایی بجز ایران رو هم دادیم.
مورد آخر هم اینکه از این بنر تو امضاهاتون استفاده کنید:
UserPostedImage 

[center][url=http://fsgroup.ir] [img=http://upload7.ir/uploads//d119af4f29be517ff86690851bd26fc47bee1a71.jpg]OITR Banner[/img][/url]
[/center]
در نهایت هرگونه سوالی و یا پیشنهادی داشتین با کمال میل جوابگو هستم.
با آرزوی پروازهایی زیبا و دلنشین بر فراز آسمان کشور عزیزمان

فرخ رستمی کیا