farrokh
  • farrokh
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار شروع کننده موضوع
10 سال پیش
UserPostedImage

با سلام
بدین وسیله تاسیس استودیو فینکس (ققنوس) را به اطلاع همگان می رسانم. فینکس استودیویی جهت تهیه افزونه های شبیه ساز پرواز با محوریت واقع گرایانه برپا شده است. من در فینکس با جذب نیروهای توانا، با استعداد و متخصص داخلی و خارجی سعی در ایجاد صحنه های فرودگاهی و مناظر دلنشین برای شبیه ساز ها و موسسات تعلیم خلبانی و ارگانهای ذیربط خواهم نمود. لذا فینکس فراتر از یک استودیو بسته و محدود، محفلی برای نمایش توانایی نیروهای دارای پتانسیل خواهد بود.
اینک که توانسته ام نگاه های محافل خارجی را جلب این سرزمین زیبا بنمایم، زمان آن فرا رسیده تا با حرکتی نو و استوار پله های ترقی و پیشرفت را همگام با شما عزیزان سپری نمایم.
مطمئن هستم عده ای شروع به کار فینکس را به فال عدم تفاهم بنده با گروه FSGroup خواهید گرفت لذا بر خود وظیفه می دانم همینجا از تمامی تلاشهایی که جناب آقای مهندس راحمی و همکارانش برای پروژه ارومیه نمودند کمال تشکر و قدردانی را بنمایم که بدون ایشان چه بسا موفقیت فعلی نیز کسب نمی شد. ولی هر حرکت پشتوانه داری، یک خیز و شتابی مضاعف را می طلبد که بدون بنا کردن پایه ها از اساس امکان پذیر نبود و نخواهد شد. لذا تصمیم بر بنای بنیان این جریان از آغاز گرفته و فینکس را تاسیس نمودم.
تمامی امتیازهای مربوط به فروش و پشتیبانی فرودگاه ارومیه چه در داخل و چه در خارج از کشور با FSGroup بوده و بروز رسانی ها توسط استودیو فینکس تحت لیسانس FSGroup خواهد بود. لذا به خریداران این اطمینان را می دهم که از تمامی بروز رسانی های انتشار یافته بهرهمند خواهند شد.
سایت استودیو فینکس به آدرس روبرو بوده و درحال آماده سازی می باشد:
http://phoenixstd.com

تمامی محصولات آتی فینکس توسط سایت فوق ارائه و پشتیبانی خواهد شد.
سایت طرفداران و اخبار استودیو فینکس در facebook به شرح زیر می باشد.
http://www.facebook.com/PhoenixStd

تمرکز فینکس بر روی پروژه های خاورمیانه می باشد. از جمله پروژههای در دست اجرا فینکس:
1. فرودگاه اسنبوا (Esenboğa Havalimanı) آنکارا، ترکیه (ارائه تا 2 و یا 3 ماه آینده)
2. فرودگاه امام خمینی - تهران، ایران (استارت پروژه تحت شرایط خاص که در روزهای آتی اعلام خواهد شد)
3. فرودگاه تبریز - تبریز، ایران (استارت پروژه تحت شرایط خاص که در روزهای آتی اعلام خواهد شد)
4. فرودگاه مهرآباد - تهران، ایران (استارت پروژه تحت شرایط خاص که در روزهای آتی اعلام خواهد شد)
و پروژه های دیگر واقع در کشورهای همسایه که به مرور زمان اعلام خواهد شد.

فینکس همکار می پذیرد؛ استودیو فینکس از افراد با توانایی های زیر همکار تمام وقت و پاره وقت می پذیرد:
· سه بعدی کار مسلط به نرم افزار 3Ds Max
· طراح صحنه
· برنامه نویس مسلط بر Python و C#
· تهیه کننده تصاویر و ویدئو های تبلیغاتی
در صورت تمایل به همکاری و آشنایی با شرایط لطفاً رزومه خود را به آدرس ایمیل زیر ارسال نمایید:

در نهایت باید اضافه کنم این خدمات برای بهبود تجربه های پروازی شما عزیزان می باشد. لذا توجه و پشتیبانی شما از این روند می باشد که از انتظارهای شما در بهره مندی از توانایی های خواهد کاست. لذا خواهشمندم با دیدی جدی تر نسبت به این روند بنگرید.
منتظر خبرهای آتی باشید.

با تشکر،
فرخ رستمی کیا
اسفند، 93
Mohammadmahdi_SH
10 سال پیش
واقعا باعث خوشحالی هستش که یک گروه حرفه ای ایرانی در زمینه ساخت سنری های شبیه ساز ها درست شده[10of10] [loveiran]

امیدوارم موفق باشید@};-
Queen of the Skies
farrokh
  • farrokh
  • 50.02% (معمولی)
10 سال پیش
ممنون آقا محمد امیدوارم با حمایت های شما عزیزان این روند ادامه داشته باشه
alirezaspace
  • alirezaspace
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان
10 سال پیش
سلام
اگه ميشه بجاي اينکه فرودگاه هاي خارجي رو بسازيد بفکر داخل باشد
مثلا فرودگاه دزفول و اهواز و آبادان که جديدا ils گذاشته
اين هايي هستن که کمتر کسي بفکرشون بوده ولي فرودگاه دزفول که خودم براي نمايشگاه هوايي نوروزي به اونجا رفتم واقعا فرودگاه زيباييه حالا سينري اين فزودگاه با سينري شهر دزفول عرضه شه چي ميشه...(چون که دزفول از نظر مناظر شهر بسيار زيباييه)
farrokh
  • farrokh
  • 50.02% (معمولی)
10 سال پیش
سلام آقا علیرضا،
اگه بخوام بدون یچ مقدمه چینی یراست اصل موضوع رو براتون توضیح بدم، باید بگم کار ایران فعلا هیچ سود مالی نداشته که هیچ بلکه کلی هم ضرر کردم. فرودگاه ارومیه با مبلغ ۸ دلار در داخل ایران فقط تعداد انگشت شماری فروش داه درحالی که با قیمت ۱۸ دلار تقریبا ۲ برابر در خارج فروش داشتیم اونم فقط طی ۳ روز . طی ۳ روز با ۲ مجله آنلاین و چاپی آلمان و آمریکا مصاحبه داشتم درحالی که کسی از سیمرهای ایرانی تا به این لحظه قدمی پیش نذاشته.
البته برنامه ای هم جهت استارت فرودگاه های داخل هم دارم که طی روزهای آتی اعلام خواهم کرد

با تشکر
فرخ رستمی کیا
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند