A.Rahimi
  • A.Rahimi
  • 53.32% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
10 سال پیش
سلام...
به قول قدیمی چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه.
من خودم دیگه تو طراحی سنری ها اطلاعاتم نسبتا کامل شده.
این رو خدمتتون عرض کنم که اگه نگاهی به نقشه های OSM بندازید میبینید که برای همه ی جهان و شهر ها جزییات به دقت تفکیک شده که با تبدیل اون ها به vector data میشه یک شهر رو در شبیه ساز به کلی متحول کرد ولی برای ایران اصلا چنین چیزی وجود نداره.با این همه سختی ها و بدبختی ها باز من دوست دارم که برای ایران کار کنم.تجربه ی پارسین بسیار برام بد بود ولی حتی شده باشه برای خودم و برای اینکه خودم صحنه ی واقعی قضای ایران رو داشته باشم تا جایی که بتونم کار ایران رو پیش میبرم.کار تبریز خیلی به کندی پیش میره ولی باز هم ادامش میدم...
farrokh
  • farrokh
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار شروع کننده موضوع
10 سال پیش
جناب رحیمی شما که ماشالله یه پا متخصصی واسه خودت.
امیدوارم بزودی به فرودگاه تبریز برسیم تا با این صحنه شما ادغام شه ؛)
nctd
  • nctd
  • 50.04% (معمولی)
  • بال چوبی
10 سال پیش
سلام جناب رستمی کیا.
واقعا خسته نباشید میگم و بدون تعارف باید بگم شما یکی ار افتخارات ایران هستید.
به نظر بنده شاید دو دلیل وجود داشته باشه که کارهای با ارزش شما در داخل ایران نسبت به خارج کمتر فروش داشته باشن.
یکی اینکه سیمر های ایرانی به سیستم قوی و مناسب برای اجرای سینری های با کیفیت بالا در شبیه ساز مثل کار شما دسترسی ندارن.
دوم اینکه اصولا ما ایرانی ها در خیلی از مواقع سردمزاج هستیم و اصطلاحا حال نداریم که نشات گرفته از افسردگی روحی و مسایلی هست که خودتون بهتر می دونید.
Mohammadmahdi_SH
10 سال پیش
به نظر من طراحی سنری شبیه ساز رو نمیشه به عنوان شغل و منبع درآمد زندگی در نظر گرفت خصوصا در ایران.چون اول اینکه دولت و مسئولین کشور و سازمان هایی که از شبیه ساز پرواز در کارشون استفاده میکنن خیلی به اینطور کار ها اهمیت نمیدن و برای اینکار بیشتر باید به امید سیمر ها بود که سیمر ها در ایران به قول دوستمون سیستم های خیلی قوی ندارن که بتونه سنری های با کیفیت رو پشتیبانی کنه و حتی سیستم بعضیا کیفیت خود شبیه ساز رو هم نمیکشه و در واقع سیمر های حرفه ای که برای این کار یا تفریح خرج کنن کم هستش👎 باز سیمر های خارجی حرفه ای تر هستن و باید قبول کرد که شرایط هم در خارج بهتره.برای مثال قیمت قطعات کامپیوتری در اونجا خیلی ارزون تر از اینجاست و با توجه به قیمت اودلار 1 به 3 هستش[funcrazy]
به همین خاطر شما اگه میخوای درآمد نسبتا خوبی رو از این کار داشته باشی باید روی خارج حساب کنی...

در مورد پروژه ارومیه و اینکه چرا در ایران فروش خوبی نداشته این هستش که خوب ارومیه از فرودگاه هایی هستش که هر سیمری شاید 3 درصد هم پیشبینی نکنه که در حالت عادی پروازی از اونجا داشته باشه و اگر هم سنری اونجارو بخره چون پول خرج کرده از اونجا پرواز میکنه.
در حالت عادی خود من و خیلی از دوستان دیگه 95 درصد از فرودگاه امام و مهرآباد و شهید بهشتی مشهد استفاده میکنیم تا جاهای دیگه و شما اگر روی این فرودگاه ها مخصوصا فرودگاه امام کار میکردی حتما نتیجه بهتری در فروش میگرفتی و متحمل ضرر نمیشدی😄

در هر صورت امیدوارم در کارهای آینده دچار مشکلاتی که هم اکنون دارید نشید همچنین من و بقیه دوستان هم سیستم های قوی تری رو بگیریم و بتونیم از کارهای باکیفیت شما استفاده کنیم@};-
Queen of the Skies
farrokh
  • farrokh
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار شروع کننده موضوع
10 سال پیش
در مورد اینکه فقط رو سیمر ها نمیشه اکتفا کرد تا حدی موافقم ولی اینکه هموطنای عزیزمون سیستم های قوی ندارند تا این صحنه رو اجرا کنن اصلا موافق نیستم چون با یه سیستم معمولی میشد تو ارومیه 25 فریم و بدست آورد. چون همه چیز حساب شده مدل و تکستچر شده. و اگر یک سیمر یک سیستم معمولی هم نداشته باشه باید فقط به همون فرودگاه های دیفالت اکتفا کنه و کارشو ادامه بده!
در مورد اینکه خارج با صرفه تر هست 100% مواققم و به من نیز اثبات شد تو این مدت و به همین خاطر هست که الان دارم رو فرودگاه آنکارا کار می کنم. تا ببینیم چی پیش میاد ...
در مورد اینکه نمی شه بعنوان یک شغل دید داشت به اینکار کاملا مخالفم چون الان که مدل فرودگاه آنکارا رو به پیش نمایش گذاشتم (تو خرسبوک) 10 نفر پیش خرید کردند که شروع بسیار خوبی هستش! این نشون می ده که سیمر های ما فعلا زیاد شبیه ساز پرواز رو جدی نگرفتن و منتظر نسخه های رایگان هستند.

با تشکر،
رستمی کیا
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند