به نظر من طراحی سنری شبیه ساز رو نمیشه به عنوان شغل و منبع درآمد زندگی در نظر گرفت خصوصا در ایران.چون اول اینکه دولت و مسئولین کشور و سازمان هایی که از شبیه ساز پرواز در کارشون استفاده میکنن خیلی به اینطور کار ها اهمیت نمیدن و برای اینکار بیشتر باید به امید سیمر ها بود که سیمر ها در ایران به قول دوستمون سیستم های خیلی قوی ندارن که بتونه سنری های با کیفیت رو پشتیبانی کنه و حتی سیستم بعضیا کیفیت خود شبیه ساز رو هم نمیکشه و در واقع سیمر های حرفه ای که برای این کار یا تفریح خرج کنن کم هستش👎 باز سیمر های خارجی حرفه ای تر هستن و باید قبول کرد که شرایط هم در خارج بهتره.برای مثال قیمت قطعات کامپیوتری در اونجا خیلی ارزون تر از اینجاست و با توجه به قیمت اودلار 1 به 3 هستش[funcrazy]
به همین خاطر شما اگه میخوای درآمد نسبتا خوبی رو از این کار داشته باشی باید روی خارج حساب کنی...
در مورد پروژه ارومیه و اینکه چرا در ایران فروش خوبی نداشته این هستش که خوب ارومیه از فرودگاه هایی هستش که هر سیمری شاید 3 درصد هم پیشبینی نکنه که در حالت عادی پروازی از اونجا داشته باشه و اگر هم سنری اونجارو بخره چون پول خرج کرده از اونجا پرواز میکنه.
در حالت عادی خود من و خیلی از دوستان دیگه 95 درصد از فرودگاه امام و مهرآباد و شهید بهشتی مشهد استفاده میکنیم تا جاهای دیگه و شما اگر روی این فرودگاه ها مخصوصا فرودگاه امام کار میکردی حتما نتیجه بهتری در فروش میگرفتی و متحمل ضرر نمیشدی😄
در هر صورت امیدوارم در کارهای آینده دچار مشکلاتی که هم اکنون دارید نشید همچنین من و بقیه دوستان هم سیستم های قوی تری رو بگیریم و بتونیم از کارهای باکیفیت شما استفاده کنیم@};-