سلام به آقا فرخ @};-
بالام جان دقیقا از کجا برای ثبت سفارش باید اقدام کرد .
در وب شما فقط امکان وارد کردن ایمیل برای من هست ؟؟
در ضمن برای من جای تعجب داره که چرا از پورژه فرودگاه ارومیه این همه استقبال نوشتاری شده ( به گواه فرومهای مختلف ) ولی خریداری نشد !!
والا تو مملکته ما با 30 هزار تومن میشه 3 تا ساندویچ خورد یا 2 تا پیتزا با کیفیت متوسط . اینکه بعضیها برای کار کشورمون با این کیفیت ، در این حد خساست دارن قابل درک نیست .
هر چند ممکنه نظر من اشتباه باشه و این داستان ریشهای زیادی و دلایل مختلف داشته باشه ، من خواهشم از دوستان اینه که برای دلگری تولید کننده خوب کشورمون که کارش بسیار با کیفیته و رو به رشد با خرید و رعایت حقوق کپی رایت در رسوندن حد نساب سفارش کوشا باشن .
فرخ جان برام مهمه که بدونم ک رک شدن این محصول از بیرون ایران انجام شده یا یکی از همین 6 نفری که خریداری کردن این کار رو کردن ؟؟؟
لطفا در مورد شکایت از وبسایت ایرانی فروشنده محصول تقلبی اقدام کن . مملکته ما قانون داره ولی رعایت نمیشه متاسفنه
لطفا حتما دنبال رمز گذاریهای با کیفیت باشید . به هر قیمت . کار شما روی پروژهای فرودگاهای اصلی ما باید با استقبال بیشتر همراه بشه ، فکر میکنم فرودگاه مهراباد آقای عرفانیان 500 تا فروش داشته ، شاید البته از گفتها
لطفا ترتیبی بده که خریداره داخلی مشخص بشن ، شاید برای آینده و کار سفارشی ، ممکنه برای فرودگاهای خاصی خودم پیش قدم بشم ، البته منم دید تجاری دارم بهش ولی به صورت سازمانی .
سلام، فکر کنم شما آقای احسانی باشین؟ شرمنده اگه اشتباه می کنم ولی از رو نیک نیم شما نمیشه تشخیص داد.
به هرحال چون فعلا با درگاه بانکی نتونستم به نتیجه برسم مجبورا مشخصات حساب بانکی به عزیزان می فرستم که تو پیغام خصوصی برای شما هم فرستادم.
می دونین واقعا انسان باید خیلی پور رو باشه که شخصی مثل آقای طالب زاده میاد که از همون اول ندای یاس و شکست و تو گوش من می خوند و حتی محصول رو نخریده میاد به من پیشنهاد می کنه فرودگاهی که با این جزئیات طراحی شده رو با قیمتی که ایشون برای کار مشهدشون اتخاذ کردند بفروشم! که حتی قیمت یک آدامس هم نیست!
در مورد اینکه چی شد به بیرون درز کرد اینو می تونم بگم:
من و آقای راحمی واقعا ذوق زذه شده بودیم که سیممارکت حاضر شده فرودگاه ارومیه رو به فروش بزاره و با عجله که بیشترش از جانب من نشات می گرفت پیشنهاد سیم مارکت رو مبنی بر استفاده از سیستم سریالی بجای قفل کامپایلری قبول کردیم و برای ورژن خارجی قفل رو حذف کردیم! که نتیجش این شده که یک سایت فرانسوی فایل و نصب می کنه و وقتی تمامی فایل ها تو پوشه addon در درست رس قرار می گیره از اونا کپی می گیره و بین همه پخش می کنه!
برای رمزگذاری دارم با چن نفر خارجی مذاکره می کنم ولی هنوز به تفاهم نهایی نرسیدم. می دونین یه قفل خوب چیزیه که با زبان فایتون نوشته بشه و مستقیم با شبیه ساز در تعامل باشه که هم بشه سیستم اصلی و دمو رو توش جا داد مثل fsdream و flightbeam.
با این متدم جدیدم که لیست خریدارها رو اعلام می کنم حتما خریدار مشخص خواهد شد و لیستش در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
بازم می گم اگه دوستانی هستند که تمایل به همکاری با من داشته باشند چه طراحی چه برنامه نویسی و یا روابط عمومی (برای بعضی مدارس و ارگانها) می تونن به من اعلام کنند.
با سپاس از اعضای این انجمن،
فرخ رستمی کیا