mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
9 سال پیش
سلام خدمت همه دوستان @};-

یه مدت صبر کردم که شاید milviz مدل f4d رو ارائه کنه که البته هنوزم ممکنه این اتفاق بیوفته ولی یه نسخه جدید داد که بازم نمونه d نبود . به هر حال با تغییراتی در مدل j تلاش کردم اون رو به مدل d نزدیکتر کنم از جمله تغییر شکل دهانه پس سوز که این کار و چند مورد ادیت دیگه باعث شد در این قسمتها ریپینت کیت جدید بسازم [approve] خب این کار سختیه و زمان گیر ولی نتیجش بهتر از حالت دیفالت هست

تغییرات دیگه مربوط به اصلاح طرح تیغهای موتور این پرنده با نمونه واقعی هست و اضافه کردن لاین کاشن دور کاناپی و همچنین دیکالهای مربوط به قسمت نوز و اضافه کردن پیتوت استیل در نوز شبیه به نمونه اصلی ، این تغییرات روی پینت کیت اصلی میلویز انجام شده

ایشالا به زودی آپلودش میکنم [bowing]

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

f4 فانتوم کلا یه ترکیب عالی و با ابهتی داره ، فول پایلودش که دیگه نگو . این مدل d با این نوز قشنگش خیلی زیباس . اگر بدونید سرهنگ توکلی باهاش تو 1 متری سطح چیکار میکنه کلا کور کو پرتون میریزه

[funcrazy]
mamaly75
  • mamaly75
  • 50.02% (معمولی)
  • تازه وارد
9 سال پیش
محسن خان ایولا.
من میدونم جناب سرهنگ چیکار کردن و کورکو پرمم ریخته دقیقا.
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
9 سال پیش
ارسال شده توسط : mamaly75 

محسن خان ایولا.
من میدونم جناب سرهنگ چیکار کردن و کورکو پرمم ریخته دقیقا.

سلام و عرض ادب @};-

باعث افتخاره ، پشت فانتوم های ما آدمایی نشستن که استادهای آمریکایشون هم تو کفشون موندن . میدونم با این پرندها کارهایی کردن که یه آمریکایی که سازنده این جنگنده بوده این کارها رو کرد الگوی خودش و خواست که بهش افتخار کنه . فانتوم و بزرگ مردهاش خودشونو به تمام دنیا نشون دادن . حمله به h3 یکیشه که شده درس و کلاس آموزشی برای تمام جهان . سرهنگ توکلی رو با همه جسارتو و غرور و ادب و محبت و تجربه و متانتش دوست دارم .

جای خلعتبری و دوران و .... خالی که یه دنیا افتخارن ، سرهنگ توکلی جای خود . تو یه جورنرنال آمریکایی خوندم که استاد خلبان آمریکایی حسین خلعتبری ابراز کرده که از یه محدوده ای به بعد در سیکل آموزش از حسین چیز یاد میگرفته ، خب این یعنی چی ؟ غرور بی جا ندارم ، احساس میکنم بهترین بودیم تو دنیا . ایشالا که با حضور توکلی ها همچنان هم بهترین خلبانهای دنیا رو داریم .

پاینده باشید

mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
9 سال پیش
سلام و عرض ادب به همه دوستان @};-

خب عیدی من هم آماده شد که تقدیم میکنم ، دوستان این ریپینت زمان زیادی از من گرفت و کار روش با علاقه و عشق همراه بوده . با توجه به اینکه بیس تکسچر و مدل مربوط به f4j بود ناچار شدم برای شباهت بیشتر قسمتهایی از ریپینت کیت رو مجدد طراحی کنم از جمله دهانه خروجی اگزوز و قسمت رادوم نوز ، پیتود و دیکالهای مربوطه . تا به f4d بیشتر شبیه بشه . شکل تیغهای اولیه موتور رو هم از نمونه واقعی گرفتم و روی ریپینت کیت اصلی پیادیه کردم . و همچنین کاشن لاین دور کاناپی ها [approve]

UserPostedImage

به یاد مردای بزرگ نیروی هوایی

از لینک زیر با حجم 17 مگ برای ادان milviz f4j

http://www.flightsim.com/vbfs/fslib.php?do=copyright&fid=189632 
amin
  • amin
  • 54.64% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
9 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

اگر بدونید سرهنگ توکلی باهاش تو 1 متری سطح چیکار میکنه کلا کور کو پرتون میریزه
[funcrazy]

با سلام و تشکر بابت این ریپینت زیبا

میشه یکم بیشتر در اینباره توضیح بدید و اگر فیلم یا عکسی دارید ممنون میشم بذارید.
UserPostedImage UserPostedImage
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند