سلام به دوستان عزيز 🌹🌹 در سال هاى گذشته فعاليت زيادى در شبيه ساز هاى پرواز داشتم ولى متاسفانه به دليل مشكلات سخت افزارى و نرم افزارى و درگيرى قبل كنكور و ... به ندرت يك پرواز از تهران به يك مقصد اصفهان يا رشت يا اگر خيلى سيستم با ما مهربون بود و يارى مى كرد يه شيرازى مى رفتم ، و كلا نه اين افزونه جذاب رو خريدارى كردم نه از جايى دانلود كردم ، با حرف بعضى دوستان موافق نيستم با بعضى ها بدجور موافقم :
اول از موافق ها شروع مى كنيم : ١- خب جناب رستمى كيا تلاش بسيار زيادى كردند و اين اتفاقات اخيرا دل هر كس ديگه اى رو هم كه بود سرد مى كنه و كلا كارى مى كنه كه ديگه اشتياقى نداشته باشى براى كار بعديت ٢- به شدت مخالفم با كسانى كه بدون اجازه اين افزونه رو به فروش مى رسونند و اين نون حلال نيست و بعدا بايد پيش خداى خودشون جواب پس بدهند
و حالا بريم سراغ مخالفت ها:
١-من كارى با زحمتى كه جناب رستمى كيا ندارم ولى خب حرف دوستانى كه گفتند ما مگه سالى چند بار مى ريم اروميه كه بخوايم ٣٠ هزار تومن بديم هم كم نادرست نيست ، من خيلى كلا هم تو ايواوو و هم افلاين كم ديدم كسيو كه به اروميه مرتبا پرواز بگذاره و درسته كه زحمت زيادى كشيده شده ولى قيمت نسبتا بالايى داره ، شما بعضى از افزونه هاى ايروسافت رو مى تونى با ١٠ دلار خريد كنى و همين قيمت در مياد و هم كاربرد و استفادش بيشتره ، دوستانى كه تمايل به ساختن سينرى دارن اگر از فرودگاه هاى پرتردد شروع كنند و قيمت فرودگاه هاى كم تردد مثل اروميه را روى جاهايى مثل شيراز و تهران و اصفهان بكشند خيلى به صرفه تره ، من خودم شخصا حاضر نيستم براى فرودگاهى كه شايد سالى ١ بار پرواز برم ، حتى فوق العاده هم باشه ، ٣٠ هزار تومن پرداخت كنم ولى حاضرم جايى مثل مهراباد يا اصفهان و شيرازو مشهدو تا ٣٠ هزار تومن پرداخت كنم چون شما پولى كه خرج مى كنى متناسب بايد با استفاده اى و كارايى كه براى شما داره باشه و وقتى كه شرايطش مناسب نيست معلومه كسى استقبال نمى كنه ، بعد يه عده از دوستان به جاى اينكه به دنبال دليل عدم استقبال باشند با محكوم كردن بقيه اعضا ، از اشتباهات خودشون چشم پوشى مى كنند!!
باتشكر 🌹ضيايى
امام على :
*هنگامی که از چیزی میترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است