OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار
9 سال پیش
آقا محسن کاملا صحیح میفرمایند .

آقای رستمی کیا کارشون حداقل از لحاظ کیفیت بصری پتانسیل دیوانه کننده ای داشت . هر روز لذتی که از سنری ارومیه میبرم بیشتر میشه .

ولی متاسفانه شخص آقای رستمی کیا اشتباهاتی رو مرتکب شدند که میتونم بگم حاصلش شد این چیزی که الان میبینم . یک نیروی فوق العاده قوی در زمینه شبیه سازی در ایران از دست رفت . متاسفانه وقتی میشینیم پشت کامپیوتر و جدا از هر گونه فکر

به منافع و مصالح جمعی با توجیه حرفه ای و تخصصی بودن به تولید کنندمون توهین میکنیم ، باید توقع این رو هم داشته باشیم ، بدون فکر به اینکه عصبانیت تولید کنندمون حاصل از ضرر مالی و دزدی هستش که از اون شده ...

بی رحمانه و با بزرگ نمایی شروع میکنیم به بررسی ایراداتی که صد در صد قابل حل بود و سازنده داخلیمون رو با بی عقلی تمام محکوم میکنیم...دلسردش میکنیم که مگه ما چقدر ارومیه میپریم ؟ خوب عادیه ! نباید توقع دیگری داشت ...

البته اتفاقاتی که توی این فروم و فروم های مجاور افتاد بخش عظیمیش هم تقصیر خود جناب رستمی کیا بود . بنظرم ایشون نباید بصورت شخصی کار های معرفی پروژه به این بزرگی رو بر عهده میگرفتن . خصوصا زمانی که محصول رفته بود زیر مجموعه

تولیدات یک گروه . ( دقت کنید تولیدات نه صرفا محصولات جهت فروش ) . سازنده های اصلی همیشه بایستی یکی دو لایه عقب تر از روابط عمومی باشند ، نه خود روابط عمومی ! به هر حال بنظرم این وضعیت حاصل اتفاقات داخل فروم ها بود و اون

بحث و بعد دنباله ی اون فروشگاه حروم خور و خصوصا خریدار های احمق اون فروشگاه ...

اخیرا استارت خوبی خورده بود که تماما متوقف شد . پارسین ، بازنقش های PFTSP ، سنری ارومیه یا بهتر بگیم استودیو ققنوس . فکر نمیکردم در داخل انسان پست فطرت انقدر زیاد باشه ! فکر میکردم خیلی کمترن !
ma_heravi
  • ma_heravi
  • 0% ()
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
9 سال پیش
ارسال شده توسط : OMIDSIM 

آقا محسن کاملا صحیح میفرمایند .

آقای رستمی کیا کارشون حداقل از لحاظ کیفیت بصری پتانسیل دیوانه کننده ای داشت . هر روز لذتی که از سنری ارومیه میبرم بیشتر میشه .

ولی متاسفانه شخص آقای رستمی کیا اشتباهاتی رو مرتکب شدند که میتونم بگم حاصلش شد این چیزی که الان میبینم . یک نیروی فوق العاده قوی در زمینه شبیه سازی در ایران از دست رفت . متاسفانه وقتی میشینیم پشت کامپیوتر و جدا از هر گونه فکر

به منافع و مصالح جمعی با توجیه حرفه ای و تخصصی بودن به تولید کنندمون توهین میکنیم ، باید توقع این رو هم داشته باشیم ، بدون فکر به اینکه عصبانیت تولید کنندمون حاصل از ضرر مالی و دزدی هستش که از اون شده ...

بی رحمانه و با بزرگ نمایی شروع میکنیم به بررسی ایراداتی که صد در صد قابل حل بود و سازنده داخلیمون رو با بی عقلی تمام محکوم میکنیم...دلسردش میکنیم که مگه ما چقدر ارومیه میپریم ؟ خوب عادیه ! نباید توقع دیگری داشت ...

البته اتفاقاتی که توی این فروم و فروم های مجاور افتاد بخش عظیمیش هم تقصیر خود جناب رستمی کیا بود . بنظرم ایشون نباید بصورت شخصی کار های معرفی پروژه به این بزرگی رو بر عهده میگرفتن . خصوصا زمانی که محصول رفته بود زیر مجموعه

تولیدات یک گروه . ( دقت کنید تولیدات نه صرفا محصولات جهت فروش ) . سازنده های اصلی همیشه بایستی یکی دو لایه عقب تر از روابط عمومی باشند ، نه خود روابط عمومی ! به هر حال بنظرم این وضعیت حاصل اتفاقات داخل فروم ها بود و اون

بحث ..... و بعد دنباله ی اون فروشگاه حروم خور و خصوصا خریدار های احمق اون فروشگاه ...

اخیرا استارت خوبی خورده بود که تماما متوقف شد . پارسین ، بازنقش های PFTSP ، سنری ارومیه یا بهتر بگیم استودیو ققنوس . فکر نمیکردم در داخل انسان پست فطرت انقدر زیاد باشه ! فکر میکردم خیلی کمترن !

کاملا صحیح
و بنده هم چنین بلایی سرم اومد البته مقیاس خیلیییی کوچکتر بود و ناچیز
راستش گاهی وقتها میگم سیمر های ایرانی حقشونه اینطوری بمونن و کیفیت خوبی در شبیه ساز نداشته باشن
اما خوب ماها چه گناهی داریم ؟
تر و خشک داره با هم میسوزه
EP-IBB

UserPostedImage
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
9 سال پیش
کاملا صحیح
و بنده هم چنین بلایی سرم اومد البته مقیاس خیلیییی کوچکتر بود و ناچیز
راستش گاهی وقتها میگم سیمر های ایرانی حقشونه اینطوری بمونن و کیفیت خوبی در شبیه ساز نداشته باشن
اما خوب ماها چه گناهی داریم ؟
تر و خشک داره با هم میسوزه

سلام به همه @};-

به همین خاطره که میگم بهتره یه گروه حمایتی تشکیل بدیم و بدونیم در وحله اول چند تا از دوستان حاضرن بابت کار در حد کیفیت فرودگاه ارومیه پول بدن ، خب شاید بشه برای طراحان گرامی شرایطی فراهم کرد که به صورت سفارشی کار کنن حتی با فروش محدود ، میدونم خارجیها هم حاضر به انجام این کار هستن ولی تا داخلی هست چرا ؟؟ ، باور کنید این شدنیه

فرض کنید مثلا مبلغ 1 میلیون تومان برای طراحی فرودگاه اهواز از طرف یه طراح تعیین بشه ، که ما نمونه کارش و کیفیتش رو بدونیم در چه حدیه ، و به صورت سفارشی این هزینه رو جمع کنیم و کار پیش بره . اینجوری هم جریان درخواست پیش میاد هم سازنده با فکر راحتر کارش رو میکنه .

پیشنهاد ساخت فرودگاه امام از طرف آقای رستمی کیا اگر به 25 نفر هم میرسید شدنی بود ، والا موفته برای این سطح از کیفیت من که برای بالاترشم پایم [approve]

اگر ما 5 نفر هم بشیم خیلی کارها شدنیه
A.Rahimi
  • A.Rahimi
  • 53.32% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
9 سال پیش
سلام خدمت همه دوستان
بحث خوبی شروع شده که بسیار مورد علاقه ی من هست.
حدودا 6 ماهه که دنبال طراحی فرودگاه هستم و یکی از اعضای پارسین هم من بودم که بسیاری از دوستان میدونند که چی سرش اومد.مشکل از جایی شروع میشه که ما ایرانیا دوست نداریم برای چیزی که میخوایم مصرفش کنیم هزینه کنیم و یه جورایی این عادت در ما نهادینه شده.پارسین به دنبال اهداف خیلی بزرگتری بود که با کم لطفی بعضی از دوستان کارش ملغی شد.خودم به عنوان طراح وقتی میبینم که هیچ حمایتی از کارم نمیشه دیگه نمیام فی سبیل اللهی کار کنم.درست کردن فتوسنری و ... هم اینترنت پر سرعت میخواد هم هزینه برای اینکه حجم اینترنت بخرید و عکسهای هوایی رو دانلود کنید و هم اصطحلاک هارد و ...
پس نباید انتظار مجانی بودنش رو داشت.
در مورد ارومیه شاید خیلی از دوستان ندونند چون دعوای اصلی جای دیگه ای بود اینجا زیاد در جریان نیستن.جناب رستمی کیا کارشون واقعا قشنگ و زیبا بود و حتی چند بار هم با من تماس تلفنی داشتند برای اینکه یک سری راهنمایی از من بگیرند و ...
ایشون وقتی دیدند که محصولشون شد فکر کرد که ما مقصریم و به همه توهین کرد.پس سیمرهای ایزانی مقصر نیستند.(در جواب اینکه بعضی از دوستان گفته بودند سیمرهای ایرانی مقصرند) درسته یک سری وژدان ندارند و کارهای بسیار ارزشمند رو کپی میکنند ولی واقعا همه اینگونه نیستند.80 90 درصد سیمرهای ایرانی واقعا حاضر به پشتیبانی از کارها هستند.
اگه واقعا پشتیبانی از تولید کننده ها صورت بگیره من خودم اولین نفر هستم که اعلام آمادگی میکنم برای ساخت صحنه فرودگاهی و شهری و سنری و ...
پشتیبانی نباشه انگیزه ای هم وجود نداره...
با تشکر
ma_heravi
  • ma_heravi
  • 0% ()
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
9 سال پیش
با سلام و درود
بنده گفتم سیمر های ایرانی و بازهم میگم و اگر بازهم صحبتی بشه مشکل سیمر های ایرانی هستن
وارد شدن و باز کردن دوباره ماجرا اصلا درست نیست و ربطی به موضوع نداره
اگر با شما چند بار تماس گرفتن من در جریان جزییات ریز کار بودم
وقتی عرضه شد ... فقط شش نفر در داخل خریدن ...
به تعداد زیادی از دوستام پیام دادم و معرفی کردن که بخرن
جواب ها : مگه من چقدر به ارومیه پرواز دارم 30 تومن پول بدم . چقدر قیمت بالا . تمایلی به خرید ندارم و ...
حالا شد ... در روز اول از سرور ایران حدود 300 نفر دانلود کردن ( عدد دقیق یادم نیست )
همون دوستای بنده که حاضر بهزخرید نبودن و میگفتن پرواز نداریم پیام دادن اینو شدشو نداری و ...
با وجودی که رایگان اعلام شد هنوزم سایت ها بعضیا میفروشن و ...
دقیقا مشکل اینه از سیمر های ایرانی ... به پول دادن و هزینه کردن برای چنین کار هایی ساخته نشدن .
بحث اونجا هم بنده بودم در اون سایت ... ایشون هم حرفشون در اونجا همین بود .

EP-IBB

UserPostedImage