A.Rahimi
  • A.Rahimi
  • 53.32% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
9 سال پیش
سلام خدمت همه ی دوستان
جزیره ی قشم..
یک جزیره ی بسیار بزرگ در خلیج فارس.واقعا بزرگه.در قیاس با جزیره هایی که واسشون فتوریل زده بودم این جزیره واقعا یه چیز دیگه بود.حدود 4 گیگ فقط حجم تایلهاش بود و بقیه کاراشم که ذیگه ...
خلاصه 90 درصد کار تموم شده و مونده اصلاحات نهایی.
به قول جناب طالبزاده که میگن کار به جایی رسیده که بشه موجودیتشو اعلام کرد.
کارهایی نهایی هم روی فرودگاه مونده که به محض آماده شدنش شرایط خریدشو عرض میکنم.
فعلا این عکس ها رو داشته باشید تا ...

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

MD man
  • MD man
  • 0% ()
  • بال برنزی - کبوتر یار
9 سال پیش
آقا واقعا عالیه دست گلت درد نکنه فقط یک نکته بسیار بسیار حیاتی :
موقع طراحی باند های فرودگاه از PAPI غافل نشی برادر که واجبه 🙂
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
9 سال پیش

سلام دوست گرامی@};-

لطفا شرایطی در نظر بگیرید که امکان دانلود یک جا بدون بخش بخش کردن سینری و پرداخت یک جا فراهم بشه ، و امکانات و سینری فرودگاه مربوطه همراه پکیج باشه قیمت رو هم سعی کنید منطقی در نظر بگیرید .
اگر قرار اضافه کردن ساختمانهای فرودگاهی به این سینری رو دارید ، اون رو همراه همین فتو سینری ارائه کنید . در نمونه های قبلی که به صورت ایمیل برای خریدارها ارسال کردین مشکل نسب وجود داشت و در آخر هیچ ساختمانی به فرودگاه و فتو سینری اضافه نمیشد و کسی هم پاسخ گو نبود .
تنظیمات و اصلاحات مورد نیاز برای افکدها رو هم انجام بدین تا از حالت دیفالت خارج بشه و با واقعیت از نظر فنی و شیپی برابری کنه . ممنون
A.Rahimi
  • A.Rahimi
  • 53.32% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
9 سال پیش
سلام...
بسیار بسیار ممنون از دوستان عزیزی که نظراشونو بیان میکنند.من عاشق انتقاد و پیشنهاد سازندم.
در مورد عرضه ی کار که قصد دارم به صورت CD-BOX عرضش کنم چون فکر کنم حجک نهاییش نزدیک 700 مگ بشه.
در داخل این پکیج همه چی باهم موجوده و کم کسری وجود نداره.
کار ادیت فرودگاه هم همین الان تمام شد و با متود جدیدی تونستم فرودگاه رو بسیار منطبق با فوتوریل مچش کنم.

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

اصلاحات نهایی رو امشب انجام میدم و از فردا به مدت 3 روز صحنه رو مدام تست میکنم که عیب و ایرادی نداشته باشه.

سه مورد مونده که دوست دارم با دوستان در میون بگذارم و امیدوارم با رای شما دوستان کار رو به قسمت های نهایی برسونم.
1-در صحنه های اخیری که توسط خودم منتشر شد آیا از فوتوریل شب راضی بودید؟ واقع گرایانه بود؟

2-در مورد اضافه کردن آبجکت آیا دوست دارید کل صحنه آبجکت داشته باشه (پرفومنس کمتر) یا فقط نزدیک فرودگاه؟3

3-از آبجکت های دیفالت مایکروسافت استفاده بشه (زیبایی کمتر) یا آبجکت های شخصی؟
alirezaspace
  • alirezaspace
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان
9 سال پیش
سلام و با تشکر از زحمات شما

اگه میشه درمورد 1 و 2 بیشتر توضیح دهید

3-بهتره از آبجکت های شخصی استفاده کنید