saam
  • saam
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان شروع کننده موضوع
9 سال پیش
سلام و ارادت @};-

دوستان چه خوب میشه اگه هرکس نکات ریزه کاری و تجربیاتشو در زمینه مسیر های پروازی بخصوص SID و STAR ها و طرح های اپروچ مختلف در فرودگاه پر ترافیک ایرانی در FSX مثل مهرآباد، مشهد، کیش، شیراز، اهواز و ... اینجا مطرح کنه تا بقیه هم بتونن استفاده کنن یا اگه حتی سوالی مطرح میشه براش پاسخ مناسب پیدا بشه.

پاینده باشید @};- [barareh]
amir hosein mahdioun
9 سال پیش
ارسال شده توسط : saam 

سلام و ارادت @};-

دوستان چه خوب میشه اگه هرکس نکات ریزه کاری و تجربیاتشو در زمینه مسیر های پروازی بخصوص SID و STAR ها و طرح های اپروچ مختلف در فرودگاه پر ترافیک ایرانی در FSX مثل مهرآباد، مشهد، کیش، شیراز، اهواز و ... اینجا مطرح کنه تا بقیه هم بتونن استفاده کنن یا اگه حتی سوالی مطرح میشه براش پاسخ مناسب پیدا بشه.

پاینده باشید @};- [barareh]

سلام.@};-
کاملا با این تایپیک مواففقم👏
چون مشکل من و فکر میکنم هرکس دیگه ای تو انتخاب SID و STAR است.البته این کار با استفاده از چارت های پرواز فرودگاه مورد نظر خیلی آسون هست ولی یه مشکلی که هست بعضی ازSID و STAR هایی که در چارت هستند،داخل fmc هواپیما دیده نمیشوند(من ایرباس را تجربه کردم)
مثلا من برای پرواز هام از اصفهان به اهواز و اصفهان به بندرعباس از روی چارت SID و STAR های مناسبی را انتخاب کردم که خداروشکر داخل اف ام سی هم موجود بود و مشکلی واسم پیش نیاورد.ولی برای چند جای دیگه این SID و STAR ها داخل اف ام سی نبود و بجای آنها SID و STAR هایی با اسم های متفاوت که اصلا داخل چارت نبودند،بود😲
البته برای روت های دیگه هم از روی چارت انتخاب کردم ولی هنوز امتحانشون نکردم[approve]
amir_spain
Mohammad Sadeq
  • Mohammad Sadeq
  • 50.18% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
9 سال پیش
با سلام وخسته نباشید خدمت شما دوستان عزیزم

ببنید در ابتدا بگم نظر خوبی هست ولی بهترین ریزه کاری موقع اپروچ وطرح زدن تجربه خودتان هست و به نظر من باید خودتان چندین بار ترافیک پترن بزنید تا قلقش به دستان بیاد
در مورد این که طرح های SID*STAR تو بعضی FMC ها نیست به دودلیل هست اول اینکه ایرک مناسب نصب نگردیده دوم اینکه بعضی از فرودگاه ها هنوز SID*STAR تعریف نشده مثل فرودگاه نجف که تا به حال ندیدم کسی از دوستان تو FMC طرحSID*STAR نجف را داشته باشد

واین زرنگی شما را نشان میدهد که بصورت دستی با استفاده از چارت بدون نویگیشین بتوانید فرودی بسیار جذاب داشته باشید

در مورد اینکه در بعضی ازچارت ها حروف های انگلیسی اویشن با حروف FMC متفاوت هست مثل اینکه توی چارت 2012چیپسن نوشته METKI 1A ولی توی FMC زده 1P
به این دلیل که باارائه هر ایرک ؛چارت ان هم نیز ارئه میشود. وباز هم میگم بستگی به زرنگی خودتون داره چگونه و کدام و ..... انتخاب نمایید

شما وقتی سیمولاتور کار میکنید پس پس پس خودتان را جای خلبان بگذارید موقعیت بحرانی چه کار میکنید

خداوکیلی یکم احساس به خرج بده برات بازی نشه یه واقعیت بشه

قربان شما دوستان عزیزم اگر بی ادبی کردم زیادی صحبت کردم به بزررگواری خود ببخشید.@};- @};- @};-

Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
9 سال پیش
با سلام خدمت دوستان عزیز

به نظر من حس پرواز موقعی بوجود میاد که هواپیما بصورت دستی کنترل بشه ، در حالت دستی و نیمه دستی هم میشه از SID و STAR استفاده کرد ، زمانهای قدیم که FMC نبود خلبانها چکار میکردند ، البته من با استفاده از اتوپایلوت موافقم
اما فقط در بخش کروز و اگر دید کافی نباشه برای اپروچ و لندینگ ، در هر صورت تاپیک خوبیه و میشه از تجربه دوستان استفاده کرد.
amir hosein mahdioun
9 سال پیش
سلام خدمت همگی اساتید.
من چون خودم پرواز دستی را نداشتم نظری در اون باره ندادم.وگرنه 100% با استفاده نکردن از ناویگیشن پرواز طبیعی تری خواهیم داشت.
من به شخصه اگه باعث ناراحتی کسی شدم عذرخواهی میکنم . من فقط تجربه ی بسیار اندکم را در برابر تجربه ی بیکران سیمولر ها و .... نوشتم همین.به هر حال ببخشید.[flower]
من هم از امروز سعی و تلاش و تمرین میکنم که پروازهام رو بصورت واقعی تر و طبیعی تر با پرواز دستی و با استفاده از چارت انجام بدم@};-

amir_spain