just allah
  • just allah
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار
9 سال پیش
من تا حالا نتونستم حتی یکی اش را هم دانلود کنم !
لینک برای من درست در نمیاد 🤔
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار شروع کننده موضوع
9 سال پیش
بسته افزودنی C337H SKYMASTER HD SERIES محصول شرکت Carenado :

برای شرکت های در زمینه طراحی های شبیه سازی پرنده های سبک و GA ، تولید و کار بر روی پرنده های سبکی که از طراحی غیر متداول تری نسبت به سایر پرنده های سبک برخوردار هستند به دلیل همین موضوع می تواند از جذابیتی در حد و اندازه جذابیتی که در کار بر روی پرنده های سبک با تیراژ و استفاده بیشتر ( در دنیای واقعی ! ) و طراحی متداول تر وجود دارد برخوردار باشد .

‏ C336 SkyMaster و C337 SuperSkyMaster از آن دسته پرنده هایی هستند که ضمن طراحی خارجی عجیب خود از طراحی داخلی مشابه اغلب تولیدات Cessna برخوردار است . بی شک تجربه پرواز با چنین پرنده ای در دنیای شبیه ساز تجربه ای جذاب خواهد بود .

بافت های با کیفیت ( 2048*2048 ) ، سازگاری با گیج های سه بعدی نرم افزار Reality XP و البته در کنار نصب پیش فرض GNS530 طراحی شده توسط Carenado از نقاط قوت قابل توجه در این افزودنی است .
تنها نقطه ضعف ملموس در این افزودنی نبود 2D Cockpit است که هنوز برای این مشکل بروزرسانی از سوی Carenado ارائه نشده .

طراحی دقیق و مطابق واقعیت ایویونیک ، مدل های خارجی ، مدل های داخلی ( VC ) و بهینگی در ارتباط نرم افزاری با شبیه ساز و FPS ، داینامیک دقیق و الصاق تمامی منوال ها در قالب PDF نیز از نکات مثبت برای کاربران این افزودنی است .

برای دسترسی به این محصول به کانال تلگرام " کتابخانه مجازی شبیه ساز پرواز ایران " در آدرس زیر مراجعه بفرمایید :

https://telegram.me/IRFSLibrary 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
9 سال پیش
فرودگاه گاردرموئن اسلو (به انگلیسی: Oslo Airport, Gardermoen) (به زبان بومی: Oslo lufthavn, Gardermoen) یک فرودگاه همگانی مسافربری با کد یاتا OSL است که یک باند فرود آسفالت و بتن دارد و طول باند آن ۳۶۰۰ متر است. این فرودگاه در شهر اسلو کشور نروژ قرار دارد و در ارتفاع ۲۰۸ متری از سطح دریا واقع شده است.
ویژگی های این فرودگاه در شبیه ساز:
-سازگاری کامل با FSX و P3D
-فتوریل و منظره ها با کیفیت عالی
-کیفیت عالی رانوی و تاکسی وی ها
-پوشش شب با کیفیت فوق العاده

برای دسترسی به این افزودنی به کانال تلگرام " کتابخانه مجازی شبیه ساز پرواز ایران " در آدرس زیر مراجعه کنید :

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
9 سال پیش
بسته افزودنی A2A Comanche 250 برای شبیه ساز پرواز :

در میان محصولات شرکت A2A چند محصول از اقبال بیشتری برخوردار بودند . P-51 و Piper Comanche . البته C172 و C182 نیز محصولات جذابی برای کاربران بودند ، خصوصا و بیشتر برای کاربران ایرانی . اما بصورت کلی این دو محصول کمی در سایه محصولات Carenado تحت تاثیر منفی از لحاظ روانی در میان کاربران شبیه ساز قرار گرفتند .
شبیه سازی دقیق موتور و پروانه . فیزیک متحرک دقیق زمینی . الحاق و طراحی بسته ویژه Accu-Feel . طراحی مدل های خارجی و داخلی بصورت دقیق و واقعی . امکان تغییر GPS 295 و GNS 400 در مدل داخلی ( VC ) . شبیه سازی دقیق Bendix King Avionics شامل پنل صوتی KMA 26 ، پنل ناوبری - مکالمات KX155A ، KR87 ADF ، KT76C Transponder ، KN62A DME و KAP140 Autopilot . شبیه سازی دقیق داینامیک و وزن. چراغ های سه بعدی برگرفته از 3D Lights Redux که طراحی شده خود شرکت A2A است از ویژگی های مهم و فنی این محصول است .

جهت دسترسی به این افزونه به کانال تلگرام " کتابخانه مجازی شبیه ساز پرواز ایران " در آدرس زیر مراجعه کنید :

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
9 سال پیش
سلام

من فرودگاه Hamad را دانلود کردم اما نصب نمیشه و Registration Key لازم داره

اگر ممکنه طیقه نصب این فرودگاه را بفرمایید.

با تشکر
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند