Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
9 سال پیش
ارسال شده توسط : OMIDSIM 

ارسال شده توسط : Reza_Sadri 

ارسال شده توسط : OMIDSIM 

سلام

من فرودگاه Hamad را دانلود کردم اما نصب نمیشه و Registration Key لازم داره

اگر ممکنه طیقه نصب این فرودگاه را بفرمایید.

با تشکر

سلام علیکم ، پاسخ شما رو در بخش خصوصی خواهم فرستاد

سلام

چرا بخش خصوصی ؟؟؟؟ این سوال ممکنه برای خیلی از دوستان انجمن که فایلهای شما را دانلود میکنند پیش بیاد پس بهتره جواب را به صورت عمومی در همین جا ذکر بفرمایید.

ضمنا دانلود کردن همه برنامه ها از اینترنت کار بسیار اسانی است مهم اینه که برنامه اکتیو بشه و کار کنه , با توجه به لینکهای شما که در این بخش گذاشتید بنظر میرسه که هیچکدام کار نمیکنند و یا اکتیو نمیشوند

ممنون میشم جواب بدید و ضمنا از دوستان عزیزی که تا به حال برنامه های شما را دانلود کردند خواهش میکنم نظر بدهند که ایا واقعا این برنامه ها اکتیو هستند و کار میکنند ؟

سلام علیکم !

حقیقت علت این موضوع هست که سئوال شما درباره مسئله فعال سازی محصول هست ، مسئله ای که صد در صد با قانون این انجمن مشکل دارد ! لهذا بنده ناچار هستم که پاسخ شما رو در بخش خصوصی بفرستم و

در مورد فعال بودن من فکر نمی کنم که " بنظر برسد هیچ کدام کار نکنند یا اکتیو نشوند " ! افزونه ها بنا بر تست هایی که ما انجام دادیم و یا اطلاعاتی که از افرادی که اصل لینک رو از اون ها گرفتیم و باز هم بر اساس گزارشاتی ( که البته بعضا ممکن هست که یک لینک اشتباه باشد و این موضوع هم در کار ما اتفاق افتاده و ما هم تصحیح کردیم و این موضوع صد در صد عادی هست ) که اعضا و دنبال کنندگان فعالیت ما بفرستند سالم هستند دوستان عزیز هم ان شا الله اگر میخواستند عمومی پاسخ بدهند درباره سئوال شما لطف کنند یک تایپک دیگر ایجاد کنند تا پیوستگی این تاپیک بهم نخورد . @};-

پ.ن : بنده همچنان از دوستی که مطلب فرودگاه "حمد" رو قرار دادند دارم پیگیری می کنم که یا لینک رو تصحیح کنند ، یا اینکه شیوه فعال سازی رو برای من بفرستند که برای شما بفرستم . @};- @};-
پ.ن 2 : بنده از همون ابتدا عرض کردم که کار ما کار آسانی هست 🙂

سلام

ممنون از پاسختون @};-

من اطلاعی از قانون مربوط به فعالسازی نداشتم @};-

OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار شروع کننده موضوع
9 سال پیش
رودگاه هیثرو لندن (به انگلیسی: London Heathrow Airport) در لندن که معمولاً تنها با نام «هیثرو» شناخته می‌شود، شلوغ‌ترین و کارآمدترین فرودگاه پادشاهی متحد بریتانیای کبیر و ایرلند شمالیاست. هیثرو در ضمن شلوغ‌ترین فرودگاه اروپا نیز هست و از حیث تعداد مسافر بین‌المللی شلوغ‌ترین فرودگاه جهان، و از حیث تعداد کل مسافران سومین فرودگاه شلوغ جهان است.
این فرودگاه توسط شرکت های ایروسافت و UK2000 برای شبیه ساز ساخته شده است
که نسخه ایروسافت نیازمند سیستم های قوی میباشد
از این رو ما برای شما نسخه UK2000 ان را قرار میدهیم تا بتوانید بهینه تر از این فرودگاه زیبا استفاده نمایید
ویژگی ها در شبیه ساز:
-شبیه سازی کامل ساختمان های فرودگاه
-فعال بودن تمام جت وی ها
-پوشش شب عالی
-اخرین ورژن که ترمینال جدید فرودگاه به آن اضافه شده است.
-ماشین های فرودگاهی
-پوشش شب عالی
-پوشش گیاهی عالی
-فنس های دور فرودگاه
و .....

جهت دسترسی به این محصول به کانال تلگرام " کتابخانه مجازی شبیه ساز پرواز ایران " در آدرس زیر مراجعه کنید :

https://telegram.me/IRFSLibrary 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
9 سال پیش
سلام

احتمالا این فرودگاه هم مثل فرودگاه Hamd مشکل داره

با وجود اینکه در پیام خصوصی مشکل را خدمت استاد عزیز عرض کردم اما هنوز جوابی که مشکل را حل کند دریافت نکردم

البته طلبکار که نیستیم اما من هم بعنوان یک عضو کوچک از این اجتماع بزرگ حق دارم نظر شخصی خودمو عرض کنم

OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار شروع کننده موضوع
9 سال پیش

سلام

احتمالا این فرودگاه هم مثل فرودگاه Hamd مشکل داره

با وجود اینکه در پیام خصوصی مشکل را خدمت استاد عزیز عرض کردم اما هنوز جوابی که مشکل را حل کند دریافت نکردم

البته طلبکار که نیستیم اما من هم بعنوان یک عضو کوچک از این اجتماع بزرگ حق دارم نظر شخصی خودمو عرض کنم

بله جناب صدری عزیز ، شما آزاد هستید که هر جور مایل هستید فکر کنید در باره کاری که ما انجام می دهیم و هر طور هم که مایل هستید پست بفرستید و البته نا خواسته نظر افراد دیگری رو هم تغییر بدهید. اما من فکر نمی کنم که " این فرودگاه نیز مثل فرودگاه " Hamad " کار نکند . "
بنده هیچ وقت چنین بی احترامی نسبت به هیچ کس نمی کنم که پیغام خصوصی اون فرد رو پاسخ ندهم و شما هم میدونید که بنده پاسخ شما رو خیلی قبل تر دادم ( البته اصلا این کاری که بنده میکنم "اصلا" درست نیست و نباید آنچه را در "خصوصی" گذشته در "عمومی" مطرح کرد . اما ناچار هستم که در مقابل چیزی که خلاف واقع درباره بنده و دوستان بنده " در جمع عمومی " گفته شده واکنش نشون بدهم و " واقع " رو خدمت دوستان در یک " جمع عمومی" توضیح ) و به شما عرض کردم که لینک تصحیح شده قرار گرفته و شما فرمودید که مایل هستید همچنان از همین فایلی که دانلود کردید استفاده کنید و بنده هم خدمت شما عرض کردم که فایل توضیحاتش عربی هست . به مسئول بخش منظره ها پیام شما رو فرستادم و از ایشون خواستم که برای بنده توضیحات عربی رو بصورت فارسی تهیه کنند .
البته همونطور که بالا گفتم شما همچنان میتونید فکر کنید که بنده پاسخ شما رو ندادم 🙂

البته جدا از همه این ها شما خودتون از این موضوع مطلع هستید که مسئله ای که از اول بخاطر فایل فرودگاه حمد پیش آمده مشکل نرم افزاری کامپیوتر شماست ، مطابق فرمایش خودتون عرض میکنم قربان و اصولا حتی شرکت های بزرگ دنیا هم در قبال این موارد تعهدی ندارند ! جمع سه چهار نفره بنده و دوستانم که جای خود دارد 🙂
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
9 سال پیش
دوست عزیز و گرامی

همانطور که شما تبلیغ یک گروه ، در یک شبکه اجتماعی بنام تلگرام را در این سایت تخصصی میکنید، من هم بعنوان یک عضو حق دارم نظر بدم ضمنا اگر بحث خصوصی هست و نباید در اذعان عمومی مطرح بشه خب شما هم تاپیک نمیزدید و برای کل اعضا پیام خصوصی ارسال میکردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

و کل دانسته ها و سینرهای خود را بصورت خصوصی برای اعضا ارسال میکردید

اما بهتره که چندتا نکته ریز، برای اعضای محترم این سایت مشخص بشه تا خودشون تصمیم بگیرند

- اگر قصد شما فقط و فقط ارتقا سطح دانش هوانوردی و شبیه ساز پرواز هست چرا بایستی کل کارهای شما از طریق یک شبکه اجتماعی نو ظهور بنام تلگرام عرضه شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لازم به توضیح است که قدمت ایرانسیم حداقل 5 برابر تلگرام است و نیازی نیست که کارها از طریق یک شبکه و به اجبار تقدیم دوستان شود

فقط جهت اطلاع عرض کنم که من در تلگرام عضو نبودم و بخاطر همین سینری و دانلود ان عضو شدم اما تنها چیزی که عایدم شد فقط وقت تلف کردن بود

بهتره و خواهش میکنم که تاپیکهای این سایت را مطالعه فرمایید تا ببینید بعضی از اعضا واقعا زحمت کشیدند و دانسته ها و کارهایشان را بصورت کاملا سالم و مجانی در اختیار بقیه قرار داده اند، من هم از شما خواهش میکنم که اگر واقعا قصد دارید

لطفی به دوستاران شبیه ساز پرواز بفرمایید کار ها را راحت تر در اختیار اعضا قرار دهید.

ضمنا شما جواب اخرین پیام خصوصی منو ندادید و این توسط ادمین سایت قابل اثبات هست ، که البته مهم نیست اما خواهشا برای تبلیغ از این سایت استفاده نکنید.

از تمام اعضای محترم عذرخواهی میکنم به دلیل اینکه مجبور شدم این جوابیه را عرض کنم .
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند