amin
  • amin
  • 54.64% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
8 سال پیش
سلام به همگی @};-

[APARAT]http://www.aparat.com/v/yMHCd[/APARAT]

ایده ی بسیار جالب بویینگ در آستانه ی 100 ساله شدن.

پ.ن: هنوز متحریم چجوری تصویر رو روی 800-747 پروجکت کردن..تازه اولش هم درحال حرکت بود.
UserPostedImage UserPostedImage
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
8 سال پیش

سلام @};-

خیلی خیلی جالب بود و به نظر من دو تا نکته بد داشت ، صدای این مجری زن متاسفانه مغز من رو ترکوند 🤦 و اشک من رو در آورد . و اینکه چرا بوئینگ رو نمایش لوگوی ایران ایر روی تیل 747 کوتاهی کرده . ما از اصلیترین خریدارهای محصولات بویینگ بودیم . نه قطر و امارات و حتی به پان امریکن خودشون هم توجهی نکرده بودن . فکر کنم کارگردان جونی داشته این ماجرا . حالا این به اون در [heyyou]
amin
  • amin
  • 54.64% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
8 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

سلام @};-

خیلی خیلی جالب بود و به نظر من دو تا نکته بد داشت ، صدای این مجری زن متاسفانه مغز من رو ترکوند 🤦 و اشک من رو در آورد . و اینکه چرا بوئینگ رو نمایش لوگوی ایران ایر روی تیل 747 کوتاهی کرده . ما از اصلیترین خریدارهای محصولات بویینگ بودیم . نه قطر و امارات و حتی به پان امریکن خودشون هم توجهی نکرده بودن . فکر کنم کارگردان جونی داشته این ماجرا . حالا این به اون در [heyyou]

دقیقا..وقتی لوگوها داشتن نمایش داده میشدن با خودم میگفتم: الان ایران ایر میاد..الان ایران ایر میاد ولی مثل اینکه خبری نشد! 😶
UserPostedImage UserPostedImage
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
8 سال پیش
خیلی جالبه که من هم دقیقاً همینطور بودم.وقتی لوگوی ایران ایر رو نشون نداد ویدئو رو قطع کردم.😠
PC Flight Simulation Geek Since 1998
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند