IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
14 سال پیش
سلام ...

جناب آقای برنا :

با توجه به صحبتی که در مورد ماوقع کردیم ، انتطار داشتم حال که اظهار نظر کرده اید ، موضع شفافی اتخاذ بفرمایید . نوشته شما مصداق کامل " یکی به نعل ، یکی به میخ " هست . بیانیه ، باید به نحوی جهت گیری داشته باشه که من به عنوان خواننده برای فهم اون متوسل به تفسیر نباشم .

اون چیزی رو که اینجا از شما خوندم با اون چیزی که در مکالمه تلفنی از شما شنیدم در تناقضه . امیدوارم حداقل برای روشن شدن موضوع ، بدون استفاده از بیان پیچیده و دو پهلو اظهار نظر بفرمایید .

شب خوش ...
Arash Shaban
14 سال پیش
Iranaseman نوشت:

Arash Shaban نوشت:

با سلام و روز بخیر قدمت تمام هوانوردان ایرانی
پس قضیه از این قرار است...راه های زیادی وجود دارد برای خرج آموزش...کمی فکر کنید...به عنوان نمونه می پردازیم در شهر تهران:
واقعا چه رویی میخواد,پس درود بر روی شما=d> ,ببینم میدونی اگه خارج از ایران بودی چی کارت میکردن...فکر بهش نکن خسته میشی...
شما نمیخواد کمک دوستانتان بکنی که این اضافه های پروازی رو داشته باشن...این کمک نیست این با احساس طرف بازی کردن و در نتیجه خ...ر...شدن هست(البته عذرخواهی میکنم از دوستان,این آقا عادت کرده),,جناب زرنگ تمام فیلم هایی که از آقای بهنام... میگرفتی مال من بودواین کار درست نیست و خلاف شرعه که فیلم های مردم رو بگیری و بزنی رو یه دی وی دی بنام اورجینال(البته از نوع ایرانی)بعد بفروشی...اونی که بدونه قضیه از کجا آب میخوره مثل رضا ...هیچ وقت سمتت نمیاد...ببینتتم حالتو جا میاره!!!
ببینم اون ریت ها رو از امریکا برات مستقیم میفرستن در خونه...که ورداشتی به اسمه امریکایی یه اوتو زدی میدی دست مردم..., آقایان خودشون قضاوت کنند کجای این تهران یه جفت ریت رو 20000 تومان میدن...واقعا که...خوردن هم حدی داره,رودل نکنی یه فقط...
اون جوایز و ندی که دیگه ملت صداشون در میاد
در همیشه رو یه پاشنه نمیچرخه...☮
من تشکر میکنم از آقایان و الان هم اینجا گفته هامو بیان کردم پشتیوانی از کسی اصلا نیست,ولی من با این آقا یه حساب شخصی دارم.

دوست عزيز اگر منظورتان از بهنام همان هم دوره ايي بنده است ؟؟ خدمتتان عرض كنم بنا بود اين DVD هايي كه به بنده داده اند را به يكي از اساتيد تحويل دهم (استاد صاعدي) ، خدمت شما عرض كنم بنده در منزل يك Show Room ،سي دي و دي وي دي هاي اوريجينال دارم برحسب علاقه ي شخصي و خدمتتان عرض كنم از تمامي محصولاتي كه در سايت شركت هوانوردي آسمان ايران موجود مي باشد يك الي دو نسخه اصلي بنده موجود دارم كه اگر تمايل داشتيد مي توانيد يك روز تشريف بياوريد و مشاهده كنيد.
اگر بنا بر اين بود كه بنده از طرقي كه شما فرموديد محصول جمع آوري كنم ، خب قطعا بايد روزي حداقل يك عنوان مستند و يا افزودني شبيه ساز پرواز را برروي سايت قرار مي دادم به قول شما دوستان كپي كردن هم كه كاري ندارد !!!

در مورد ريت ؟؟ بنده به ياد ندارم به كسي ريت 20000 توماني فروخته باشم ؟؟؟ قيمت ها در سايت موجود مي باشد و شما عقل ، شعور ، منطق و حق انتخاب داريد كه خدايي نكرده خ....ر نشويد ( به قول خودتان) ( بلا نسبت دوستان خواننده) و بنده هم كه يك هفت تير به سمتتان نكشيده ام كه بگويم از من بخريد !!!

روي ريت هاي ما برندي با نام امريكايي هم وجود ندارد و در شركت موجود است ؟؟؟

اگر شما هم در بحث حوزوي اطلاعات داريد ما از اين پس شما رو مرجع خودمان بدانيم كه شرع را مي خواهيد به ما بياموزيد ....

ظاهرا هم برخي از دوستان با كار تجاري بنده هم مشكل دارند !! علت را واقعا نمي دانم ؟؟؟ اما فروشگاه هاي هوانوردي در خيلي از كشورها فعاليت مي كنند اگر هم CD و DVD ايي به صورت كپي عرضه مي گردد و باعث آزار شخصي مي شود مي تواند درخواست كند تا بنده نسخه كاملا اصلي را تحويل دهم البته با قيمت به دلار ...
دوستان از يك طرف تيكه مي اندازند و از طرف ديگر وقتي مي گوييم اين محصول اوريجينال اروپا هست 30000 تومان به سمت محصول مورد نظر نمي آيند!! آيا بنده مقصر هستم؟؟

دوست عزيز اگر با بنده حساب داريد و يا هر دوست ديگري كه مي خواهد با بنده رو در رو صحبت كند مي تواند تشريف بياورد شركت...

تهران - خيابان بهشتي - خيابان سرافراز - كوچه 5 - شماره 12 - واحد 10.

بنده در خدمت هستم.

سلام مجدد:بنده خدمت شما عرض کنم من نه بدنبال چیزی هستم و نه ضروری میدونم این کار را...
ولی به شخصه حداقل کاری که میکنم ,این هست که به تمامی دوستانم به جای اینکه شما لطف کنید من هم شریک بدونید و من خودم بدون گرفتن هزینه تمامی محصولات شما را در اختیار آقایان بگذارم(البته عذر خواهی میکنم که باعث کساد کاسبی شما شدم)..
بگذریم ولی شما اضحار کردین که از ریت 20000تومانی خبری نیست...به لطف خدا من هنوز فیش خریداری رو دارم...
اکثر کسانی که از شما محصول خریداری میکنند دوستان بنده هستند وزمانی که حرف شما میشود هیچ کس دل خوشی ندارد(کو پس این رضایت مشتری)...
بعضی کارها لازم به لوله تفنگ و چاقو خر طرف گذاشتن نیست...شما در این امر زرنگ هستید, که به قولی بدونید شترتون رو کجا بخوابونید...
اکثر کسانی که از شما محصول خریداری میکنند به عبارتی کاملا شفاف بسیار تازه وارد هستند و اطلاعاتی در رابطه با این امر ندارند
کسب در آمد هیچ بد نیست ولی دادن محصول دار حالا با کمترین هزینه هم ممنوع است...
در رابطه با گفته ی شما که مثل اینکه بد متوجه شدید,
بنده نه...هستم که بخوام به آدم ها شرع یاد بدم,نه در حوزه درس خواندم,من از تفره رفتن خوشم نمیاد ولی یادم باشه دفعه ی بعد اسکن فیش شما را در اختیارتون بگذارم.
آقایانی که اضافه های شبیه ساز, ریت, لباس,و مستند های هوایی و بقیه چیز هایی که این آقا میفروشد اگر میخواهند,به ایمیل بنده تماس گیرند.

با تشکر

L=½ρ V² CL S
Iranaseman
  • Iranaseman
  • 50.3% (معمولی)
  • بال کاغذی
14 سال پیش
Arash Shaban نوشت:

Iranaseman نوشت:

Arash Shaban نوشت:

با سلام و روز بخیر قدمت تمام هوانوردان ایرانی
پس قضیه از این قرار است...راه های زیادی وجود دارد برای خرج آموزش...کمی فکر کنید...به عنوان نمونه می پردازیم در شهر تهران:
واقعا چه رویی میخواد,پس درود بر روی شما=d> ,ببینم میدونی اگه خارج از ایران بودی چی کارت میکردن...فکر بهش نکن خسته میشی...
شما نمیخواد کمک دوستانتان بکنی که این اضافه های پروازی رو داشته باشن...این کمک نیست این با احساس طرف بازی کردن و در نتیجه خ...ر...شدن هست(البته عذرخواهی میکنم از دوستان,این آقا عادت کرده),,جناب زرنگ تمام فیلم هایی که از آقای بهنام... میگرفتی مال من بودواین کار درست نیست و خلاف شرعه که فیلم های مردم رو بگیری و بزنی رو یه دی وی دی بنام اورجینال(البته از نوع ایرانی)بعد بفروشی...اونی که بدونه قضیه از کجا آب میخوره مثل رضا ...هیچ وقت سمتت نمیاد...ببینتتم حالتو جا میاره!!!
ببینم اون ریت ها رو از امریکا برات مستقیم میفرستن در خونه...که ورداشتی به اسمه امریکایی یه اوتو زدی میدی دست مردم..., آقایان خودشون قضاوت کنند کجای این تهران یه جفت ریت رو 20000 تومان میدن...واقعا که...خوردن هم حدی داره,رودل نکنی یه فقط...
اون جوایز و ندی که دیگه ملت صداشون در میاد
در همیشه رو یه پاشنه نمیچرخه...☮
من تشکر میکنم از آقایان و الان هم اینجا گفته هامو بیان کردم پشتیوانی از کسی اصلا نیست,ولی من با این آقا یه حساب شخصی دارم.

دوست عزيز اگر منظورتان از بهنام همان هم دوره ايي بنده است ؟؟ خدمتتان عرض كنم بنا بود اين DVD هايي كه به بنده داده اند را به يكي از اساتيد تحويل دهم (استاد صاعدي) ، خدمت شما عرض كنم بنده در منزل يك Show Room ،سي دي و دي وي دي هاي اوريجينال دارم برحسب علاقه ي شخصي و خدمتتان عرض كنم از تمامي محصولاتي كه در سايت شركت هوانوردي آسمان ايران موجود مي باشد يك الي دو نسخه اصلي بنده موجود دارم كه اگر تمايل داشتيد مي توانيد يك روز تشريف بياوريد و مشاهده كنيد.
اگر بنا بر اين بود كه بنده از طرقي كه شما فرموديد محصول جمع آوري كنم ، خب قطعا بايد روزي حداقل يك عنوان مستند و يا افزودني شبيه ساز پرواز را برروي سايت قرار مي دادم به قول شما دوستان كپي كردن هم كه كاري ندارد !!!

در مورد ريت ؟؟ بنده به ياد ندارم به كسي ريت 20000 توماني فروخته باشم ؟؟؟ قيمت ها در سايت موجود مي باشد و شما عقل ، شعور ، منطق و حق انتخاب داريد كه خدايي نكرده خ....ر نشويد ( به قول خودتان) ( بلا نسبت دوستان خواننده) و بنده هم كه يك هفت تير به سمتتان نكشيده ام كه بگويم از من بخريد !!!

روي ريت هاي ما برندي با نام امريكايي هم وجود ندارد و در شركت موجود است ؟؟؟

اگر شما هم در بحث حوزوي اطلاعات داريد ما از اين پس شما رو مرجع خودمان بدانيم كه شرع را مي خواهيد به ما بياموزيد ....

ظاهرا هم برخي از دوستان با كار تجاري بنده هم مشكل دارند !! علت را واقعا نمي دانم ؟؟؟ اما فروشگاه هاي هوانوردي در خيلي از كشورها فعاليت مي كنند اگر هم CD و DVD ايي به صورت كپي عرضه مي گردد و باعث آزار شخصي مي شود مي تواند درخواست كند تا بنده نسخه كاملا اصلي را تحويل دهم البته با قيمت به دلار ...
دوستان از يك طرف تيكه مي اندازند و از طرف ديگر وقتي مي گوييم اين محصول اوريجينال اروپا هست 30000 تومان به سمت محصول مورد نظر نمي آيند!! آيا بنده مقصر هستم؟؟

دوست عزيز اگر با بنده حساب داريد و يا هر دوست ديگري كه مي خواهد با بنده رو در رو صحبت كند مي تواند تشريف بياورد شركت...

تهران - خيابان بهشتي - خيابان سرافراز - كوچه 5 - شماره 12 - واحد 10.

بنده در خدمت هستم.

سلام مجدد:بنده خدمت شما عرض کنم من نه بدنبال چیزی هستم و نه ضروری میدونم این کار را...
ولی به شخصه حداقل کاری که میکنم ,این هست که به تمامی دوستانم به جای اینکه شما لطف کنید من هم شریک بدونید و من خودم بدون گرفتن هزینه تمامی محصولات شما را در اختیار آقایان بگذارم(البته عذر خواهی میکنم که باعث کساد کاسبی شما شدم)..
بگذریم ولی شما اضحار کردین که از ریت 20000تومانی خبری نیست...به لطف خدا من هنوز فیش خریداری رو دارم...
اکثر کسانی که از شما محصول خریداری میکنند دوستان بنده هستند وزمانی که حرف شما میشود هیچ کس دل خوشی ندارد(کو پس این رضایت مشتری)...
بعضی کارها لازم به لوله تفنگ و چاقو خر طرف گذاشتن نیست...شما در این امر زرنگ هستید, که به قولی بدونید شترتون رو کجا بخوابونید...
اکثر کسانی که از شما محصول خریداری میکنند به عبارتی کاملا شفاف بسیار تازه وارد هستند و اطلاعاتی در رابطه با این امر ندارند
کسب در آمد هیچ بد نیست ولی دادن محصول دار حالا با کمترین هزینه هم ممنوع است...
در رابطه با گفته ی شما که مثل اینکه بد متوجه شدید,
بنده نه...هستم که بخوام به آدم ها شرع یاد بدم,نه در حوزه درس خواندم,من از تفره رفتن خوشم نمیاد ولی یادم باشه دفعه ی بعد اسکن فیش شما را در اختیارتون بگذارم.
آقایانی که اضافه های شبیه ساز, ریت, لباس,و مستند های هوایی و بقیه چیز هایی که این آقا میفروشد اگر میخواهند,به ایمیل بنده تماس گیرند.

با تشکر

خيلي خوبه بنده بسيار خوشحال شدم كه يك نفر به جمع همكاران ما پيوست ...

ما در آخرين نظر سنجي 97درصد رضايت مشتري داشته ايم و بزودي براي يك بار ديگر اينكار را خواهيم كرد ..

ما در سامانه ثبت فروشمان 2120نام ثبت شده داريم خب اگر سه درصد هم حساب كنيم نارضايتي مي شود = 64نفر تقريبا

البته بنده نمي دانم كه آيا همه ي اين 2000 نفر از دوستان شما هستند يا خير !!!

از شما درخواست دارم اسكن فيش را براي بنده ايميل كنيد ....

در ضمن روزي ما در دستان شما نيست The Lord Will Provide خداوند روزي رسان مي باشد ...

به هر حال ما در خدمتيم ...

يا علي ...

valkyrie
  • valkyrie
  • 53.84% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
14 سال پیش
جناب طالب زاده
جانا سخن از زبان ما میگویی

ما هم صابون ایشون به تنمون خورده.حدود 1سال پیش میخواستم ترافیک شبیه ساز رو بهبود بدم دنبال یک افزوده بودم.البته سایت آئروسافت هم با تصاویری که گذاشته بود(که با واقعیت چیزی که دیدم فرق داشت)مجابمون کرد که این برنامه رو از ایشون تهیه کنیم که پکیج به اصطلاح ارجینال ایشون (که جلدش هم کاملا مشخص بود که کپی رنگی هست) موقع نصب هم دو سه تا ارور داد(شاید تمام محصولات ارجینال اینطوری هستند)و بعد از چند روز با سایتی آشنا شدم که ترافیک ها رو با مدل به صورت ایرلاین ها مجزا در اختیارم قرار میداد اونم به صورت رایگان(تو این قسمت منظورم شما نیستید جناب آقای ولیزاده)با کمک کامیز عزیز هم ظرف سه روز تمام پکیج ها رو گرفتیم و نصب کردیم.با این حال اون پولی که دادیم نوش جونت.
ولی موردی که باعث شد تمام چیز هایی رو که دوستان به صورت جسته و گریخته در مورد ایشون گفته بودند باور کنم اختلاف قیمت فاحشی بود که در مورد محصول
Logitech Attack3 Joystickدیدم.این جوی ایتسک رو من در پایتخت با قیمت 18000 تومان تهیه کردم(جایی که یک دی وی دی مثلا ارجینال نقره ای که فقط یه جعبه خوشگل داره رو 1500تا 3000 تومان گرانتر از جاهای دیگه میفروشند) در حالی که ایشون با قیمت جالب ۵۰۰۰۰ تومان این محصول رو به خلق الله میفروشند
بعد هم فکر میکنم میزان تشکر هایی که پای هر پست هست مشخص میکنه که کی راست میگه و ...... .
بیصبرانه منتظر اون 2000 نفری که از شما رضایت دارند هستیم!!!
ما هم میدونیم روزی رسان همه خداست فقط مراقب باش ماجرای اون گاوداری که تو شیرش آب میریخت و به مردم میفروخت سرت نیاد
گیرم خلق را بطریقی فریفتی با انتقام دست طبیعت چه میکنی!!!!
من ال.. توفیق

UserPostedImage 
UserPostedImage 
UserPostedImage
mehran617
  • mehran617
  • 59.66% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
14 سال پیش
عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز ! 😁

من مدت طولانی نیست که در IVAO پرواز می کنم و در اوایل هم زیاد چیزی در مورد هوانوردی نمی دانستم چون
رشته دیگری درس می خوانم ولی از علاقه ای که داشتم می اومدم و پرواز می کردم !
دوستانی بودند که بدون هیچ منتی در هر شرایطی می آمدند و سوالهای منو جواب می دادند و واقعا هم گاهی اعصابشان رو خورد می کردم ولی بازهم با روی باز برای من توضیح می دادند [readdoc]
من طرفداری کسی را نمی خوام بکنم ولی دوستان تا اینجا برای همه روشن شده همه دوستان حرفهایی رو که می خواستند زدند و اگر یک نگاهی به تشکر های دوستان بیندازید همه چیز روشن است !!! [blackhee]
به نظر من همه ما اینجا یک خانواده هستیم و اگر کسی بخواهد باعث تخریب کسی بشود هیچ وقت موفق نخواهد شد من به شخصه دارم می بینم دوستان چه زحماتی دارند می کشند و زندگی شان رو گذاشته اند روی این دویژن
جناب ولی زاده مشکل شما این است که فقط آقای طالبزاده را می بینید و افرادی رو که پشت سر ایشان هستند رو نمی بینید و نقشه هایی رو که برای ivao کشیده اید هیچ وقت عملی نمی شود !!!](*,)

موفق و پیروز باشد 😁
UserPostedImage