با سلام و روز بخیر قدمت تمام هوانوردان ایرانی
پس قضیه از این قرار است...راه های زیادی وجود دارد برای خرج آموزش...کمی فکر کنید...به عنوان نمونه می پردازیم در شهر تهران:
واقعا چه رویی میخواد,پس درود بر روی شما=d> ,ببینم میدونی اگه خارج از ایران بودی چی کارت میکردن...فکر بهش نکن خسته میشی...
شما نمیخواد کمک دوستانتان بکنی که این اضافه های پروازی رو داشته باشن...این کمک نیست این با احساس طرف بازی کردن و در نتیجه خ...ر...شدن هست(البته عذرخواهی میکنم از دوستان,این آقا عادت کرده),,جناب زرنگ تمام فیلم هایی که از آقای بهنام... میگرفتی مال من بودواین کار درست نیست و خلاف شرعه که فیلم های مردم رو بگیری و بزنی رو یه دی وی دی بنام اورجینال(البته از نوع ایرانی)بعد بفروشی...اونی که بدونه قضیه از کجا آب میخوره مثل رضا ...هیچ وقت سمتت نمیاد...ببینتتم حالتو جا میاره!!!
ببینم اون ریت ها رو از امریکا برات مستقیم میفرستن در خونه...که ورداشتی به اسمه امریکایی یه اوتو زدی میدی دست مردم..., آقایان خودشون قضاوت کنند کجای این تهران یه جفت ریت رو 20000 تومان میدن...واقعا که...خوردن هم حدی داره,رودل نکنی یه فقط...
اون جوایز و ندی که دیگه ملت صداشون در میاد
در همیشه رو یه پاشنه نمیچرخه...☮
من تشکر میکنم از آقایان و الان هم اینجا گفته هامو بیان کردم پشتیوانی از کسی اصلا نیست,ولی من با این آقا یه حساب شخصی دارم.
دوست عزيز اگر منظورتان از بهنام همان هم دوره ايي بنده است ؟؟ خدمتتان عرض كنم بنا بود اين DVD هايي كه به بنده داده اند را به يكي از اساتيد تحويل دهم (استاد صاعدي) ، خدمت شما عرض كنم بنده در منزل يك Show Room ،سي دي و دي وي دي هاي اوريجينال دارم برحسب علاقه ي شخصي و خدمتتان عرض كنم از تمامي محصولاتي كه در سايت شركت هوانوردي آسمان ايران موجود مي باشد يك الي دو نسخه اصلي بنده موجود دارم كه اگر تمايل داشتيد مي توانيد يك روز تشريف بياوريد و مشاهده كنيد.
اگر بنا بر اين بود كه بنده از طرقي كه شما فرموديد محصول جمع آوري كنم ، خب قطعا بايد روزي حداقل يك عنوان مستند و يا افزودني شبيه ساز پرواز را برروي سايت قرار مي دادم به قول شما دوستان كپي كردن هم كه كاري ندارد !!!
در مورد ريت ؟؟ بنده به ياد ندارم به كسي ريت 20000 توماني فروخته باشم ؟؟؟ قيمت ها در سايت موجود مي باشد و شما عقل ، شعور ، منطق و حق انتخاب داريد كه خدايي نكرده خ....ر نشويد ( به قول خودتان) ( بلا نسبت دوستان خواننده) و بنده هم كه يك هفت تير به سمتتان نكشيده ام كه بگويم از من بخريد !!!
روي ريت هاي ما برندي با نام امريكايي هم وجود ندارد و در شركت موجود است ؟؟؟
اگر شما هم در بحث حوزوي اطلاعات داريد ما از اين پس شما رو مرجع خودمان بدانيم كه شرع را مي خواهيد به ما بياموزيد ....
ظاهرا هم برخي از دوستان با كار تجاري بنده هم مشكل دارند !! علت را واقعا نمي دانم ؟؟؟ اما فروشگاه هاي هوانوردي در خيلي از كشورها فعاليت مي كنند اگر هم CD و DVD ايي به صورت كپي عرضه مي گردد و باعث آزار شخصي مي شود مي تواند درخواست كند تا بنده نسخه كاملا اصلي را تحويل دهم البته با قيمت به دلار ...
دوستان از يك طرف تيكه مي اندازند و از طرف ديگر وقتي مي گوييم اين محصول اوريجينال اروپا هست 30000 تومان به سمت محصول مورد نظر نمي آيند!! آيا بنده مقصر هستم؟؟
دوست عزيز اگر با بنده حساب داريد و يا هر دوست ديگري كه مي خواهد با بنده رو در رو صحبت كند مي تواند تشريف بياورد شركت...
تهران - خيابان بهشتي - خيابان سرافراز - كوچه 5 - شماره 12 - واحد 10.
بنده در خدمت هستم.
سلام مجدد:بنده خدمت شما عرض کنم من نه بدنبال چیزی هستم و نه ضروری میدونم این کار را...
ولی به شخصه حداقل کاری که میکنم ,این هست که به تمامی دوستانم به جای اینکه شما لطف کنید من هم شریک بدونید و من خودم بدون گرفتن هزینه تمامی محصولات شما را در اختیار آقایان بگذارم(البته عذر خواهی میکنم که باعث کساد کاسبی شما شدم)..
بگذریم ولی شما اضحار کردین که از ریت 20000تومانی خبری نیست...به لطف خدا من هنوز فیش خریداری رو دارم...
اکثر کسانی که از شما محصول خریداری میکنند دوستان بنده هستند وزمانی که حرف شما میشود هیچ کس دل خوشی ندارد(کو پس این رضایت مشتری)...
بعضی کارها لازم به لوله تفنگ و چاقو خر طرف گذاشتن نیست...شما در این امر زرنگ هستید, که به قولی بدونید شترتون رو کجا بخوابونید...
اکثر کسانی که از شما محصول خریداری میکنند به عبارتی کاملا شفاف بسیار تازه وارد هستند و اطلاعاتی در رابطه با این امر ندارندکسب در آمد هیچ بد نیست ولی دادن محصول دار حالا با کمترین هزینه هم ممنوع است...
در رابطه با گفته ی شما که مثل اینکه بد متوجه شدید,
بنده نه...هستم که بخوام به آدم ها شرع یاد بدم,نه در حوزه درس خواندم,من از تفره رفتن خوشم نمیاد ولی یادم باشه دفعه ی بعد اسکن فیش شما را در اختیارتون بگذارم.
آقایانی که اضافه های شبیه ساز, ریت, لباس,و مستند های هوایی و بقیه چیز هایی که این آقا میفروشد اگر میخواهند,به ایمیل بنده تماس گیرند.
با تشکر