Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
13 سال پیش
با سلام خدمت تمامیه دوستان مخصوصا تورج عزیز
من همین امروز عضو این فروم شدم و دیدم که جایی برای معرفیه اعضا جدید وجود نداره، اینه که با اجازه مدیران سایت این تاپیک رو زدم،
از خودم شروع میکنم، صدری هستم و از زمانیکه کامپیوتر اسپکتروم داشتم با شبیه سازها کار کردم، برای شبیه ساز پرواز ماکروسافت 2002 ، 2004 هم قبلا سنری فرودگاه های ایران شامل تهران شیراز و اصفهان رو درست کردم و در سایت فلایت سیم به اشتراک گذاشته بودم، (البته به دلایلی پاکشون کردم) زمان اشناییم با تورج عزیز هم از همون موقع هاست، متاسفانه بدلایل مشکلات کاری مدتی فعال نیودم و الان خیلی خوشحالم که در جمع شما عزیزان هستم و امیدوارم از تجربیاتتون استفاده کنم.

ارادتمند همگی
رضا صدری
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
رضا جان عزیز سلام

چقدر باعث خوشحالی هست که مجدداً در خدمت شما هستم .چقدر خاطره زنده شد.من هنوز صحنه تهران برای Fs2000 شما رو دارم.یادش بخیر برای پیدا کردن یک چارت فرودگاه چقدر گشتم تا آخر سر هم از شما گرفتم.عجب روزگارانی بود.
ایده بسیار خوبی هست تا اعضا خودشون رو معرفی کنند.

خوش آمدید استاد گرامی

PC Flight Simulation Geek Since 1998
Amir Parsian
  • Amir Parsian
  • 58.52% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
سلام دوست عزیز یادمه واسه پیدا کردن سینری اصفهان شما چقدر اذیت شدم [blackhee] ولی خب آخرش که پیدا کردم .
زد حالش اونجا بود که وقتی اجراش کردم دیدم با FS2002 کانفلیکت داره پس رفتم یه FS2000 خریدم ، چه دورانی بود .

خوشحالم که دوباره می بینمتون [flower]
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
13 سال پیش
Touradg نوشت:

رضا جان عزیز سلام

چقدر باعث خوشحالی هست که مجدداً در خدمت شما هستم .چقدر خاطره زنده شد.من هنوز صحنه تهران برای Fs2000 شما رو دارم.یادش بخیر برای پیدا کردن یک چارت فرودگاه چقدر گشتم تا آخر سر هم از شما گرفتم.عجب روزگارانی بود.
ایده بسیار خوبی هست تا اعضا خودشون رو معرفی کنند.

خوش آمدید استاد گرامی

این هم به یاد صحنه تهران شما:
UserPostedImage 

ممنونم تورج جان، شما لطف دارین، من هم خیلی خوشحالم که در خدمتتون هستم
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
13 سال پیش
Amir Parsian نوشت:

سلام دوست عزیز یادمه واسه پیدا کردن سینری اصفهان شما چقدر اذیت شدم [blackhee] ولی خب آخرش که پیدا کردم .
زد حالش اونجا بود که وقتی اجراش کردم دیدم با FS2002 کانفلیکت داره پس رفتم یه FS2000 خریدم ، چه دورانی بود .

خوشحالم که دوباره می بینمتون [flower]

مرسی دوست عزیز، منم خوشحالم از دیدار مجدد شما.