Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
راستی ما اینجا فرنود نداریم؟؟؟؟[blackhee]

الآن همه با هم همراهی کنید....
ای گل قشنگ لاله ...اسمتو بگو به خاله....[dance]
😂

موفق باشید@};-

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
😊 😊

میگم که...چیزه....الان اینجوریم 😊 ...!! ما ارادتمند همه ی بچه هاییم...!! 😊 [flower]
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
Cpt.mohammadifar نوشت:

راستی ما اینجا فرنود نداریم؟؟؟؟[blackhee]

الآن همه با هم همراهی کنید....
ای گل قشنگ لاله ...اسمتو بگو به خاله....[dance]
😂

موفق باشید@};-

هنوز رنگین کمان میبینی ؟؟ 😕 🤣 😂 خیلی باحالی...!!

عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
13 سال پیش
Cpt.mohammadifar نوشت:

سلام دوستان؛ گرچه خیلی دیر شده ولی ...

محمد صادق محمدی فر هستم ، متولد 2 آبان 1371 ، اصلیت (ده کوره قدیم،دودکش امروزی) تهران ، فارغ التحصیل رشته ریاضی و فیزیک
از حدود 7-8 سالگی بود (دقیق یادم نیست ولی دوم سوم ابتدایی بودم) با شبیه ساز پرواز کار کردم ،البته چون بیشتر دنبال پرواز بودم و بازی زیاد با فنون پرواز آشنا نشدم تا چند سال پیش ... از همون دوران طفولیت اطلاعات عمومی جمع میکردم در هر زمینه ای ، از فلسفه گرفته تا کوانتوم !
اخلاقمم به نظر خودم جالبه (در هر محیطی به فراخور حال فضایی که موجود هست بنده یه شکلم! عین آفتاب پرست البته این یه مشکل به حساب میاد چون بعداً بهم زن نمیدن!!! 😁 )
24 ساعته در حال تجزیه تحلیل اطلاعاتم ، باور کنید دست خودم نیست ولی وقتی دارم توی صورت نفر مقابلم نگاه میکنم ، قشنگ تحلیلش میکنم،از خط اتوی شلوارش تا زاویه گردش کره چشمش!
دیسیپلین مختص به خودم رو دارم ! (نخواید بگم چون از پادگان بد تره!)
با ایرانسیم چند ساله که آشنام ولی بلأخره در ماه آوریل 2011 دلمو زدم به دریا و عضو شدم!
اما....
دیوانه ی حقیقی آسمان و پرواز هستم ولی ازین قر و فر ها که بعضیا در میارن خوشم نمیاد که مثلاً هواپیما سوار میشن اول میرن اسم رجیسترش رو نگاه میکنن و داستان سرایی میکنن ... حاشیه مهم نیست فقط فضا سازیه،متن مهمه![oldman]
مثل دیگر دوستان پول بابا جونم از پارو بالا نمیره وگرنه الان 4-5 تا مدرک هوانوردی توی جیب بغلم بود! (حق خوری)😠
توی زندگیم هم هم سختی ناجور داشتم هم فراخی در حد بنز!🤣
در کودکی از ایرباس به خاطر اینکه همیشه ردیف وسط میوفتادیم بدم میومد ولی الان شهیدشم!😂
بسیار هم جدی و روک هستم،این ایده منه و حتی به خاطرش ناراحتی هم کشیدم ولی بازم دوستش دارم!
میدونم خیلی قاطی پاتی حرف زدم،ببخشید ،ولی چون از خودم میگفتم اینطوری شد!
ضمناً به احتمال زیاد میگید که این چقدر از خودش تعریف کرد.... با عرض پوزش مجدد ، من خودمو بهتر از دیگران میشناسم البته نظر سایرین بسیار مهم هست حتی اگر توش ناسزا باشه!
دوست دارم همه ازم راضی باشند البته زیر باز زور نمیرم!!!
جهت اطلاع عزیزان از ارتفاع هم بسیار بسیار میترسم (لب پشت بام جرأت نمیکنم برم،سنگ کوب میکنم) ، و این به پرواز و خلبانی هیچ ربطی نداره! اینو گفتم آخه خیلیا میپرسند و جواب میدند تو که میترسی چجطوری خلبان میشی؟؟؟ [dangerpc]
ریاضی حل کردنم تعریفی نداره ولی به گفته استادان بزرگوار در سالهای تدریسشون هیچکس عین من تحلیل نمیکرد درس رو (و همین باعث میشد که شب امتحانی درس بخونم و نمراتم درخشان باشه 😂 )!
آها یادم افتاد...کسی هم ازم تعریف کنه یه جوری میشم!لذا [nono]
توی هوانوردی از غبار جاروی کارگر فرودگاه تا مولکولهای هوا که میخورن زیر بال تا هواپیما رو از زمین بلند کنن برام مهمن!!!!

هم اکنون به جهت پیچاندن سربازی و اخذ گواهی معافیت تحصیلی،بر خلاف میل باطنی دانشجوی رشته زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه آزاد کرج هستم ... امید است توی پرواز به عنوان خلبان در خدمتتون باشم ...
حال و حوصله ترافیک رو هم ندارم لذا هنوز نرفتم گواهینامه بگیرم ولی به زودی این کارو میکنم ازونجا که جدیدا نداشتنش برام عذاب شده!!!! [approve]

علایق بنده هم نسبت به علم اینها هستند: خلبانی - مراقبت پرواز - تعمیر و نگهداری هواپیما - علوم سیاسی - نجوم - کوانتوم - فلسفه و منطق - ... بقیه رو هم یادم نیست ولی بازم بود ...از تاریخ هم بسیار متنفرم! 😛

از آموزش دادن آنچه بلدم به دیگران هم بیسار بسیار لذت میبرم .... 😎

چقدر فک زدم! خودم اگه خودمو ببینم ازین تعریف و تمجیدا میزنم خودمو له میکنم! [mocking]
از با شما بودن بسیار خرسندم و امیدوارم یه مراسمی اتفاق بیوفته که همه اعضا دور هم برای چند ساعت هم که شده جمع بشیم
همتون رو دوست دارم و براتون بهترینها رو آرزو مندم،انشاالله که در پناه ایزد منان،شاد،پیروز، سربلند باشید و افتخار این رو داشته باشید که سرباز واقعی وطن لقب بگیرید
[flower]

اگه بدتون اومد،خوشتون اومد،فرقی به حالتون نداشت ....به خاطر انسانیت بنده رو از دعای خیرتون محروم نفرمایید 🙏

(فکر کنم یه تجدید نظری باید روی نوشته ها بکنم....به جون خودم اگه کسی این حرفها رو میزد دو تا مشت حواله گونه مبارکش میکردم)

[merci]

خب ،،، کاپیتان میگفتی.......😁
Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
نقل قول:

خب ،،، کاپیتان میگفتی.......😁

دوست داشتین؟ 🤣

خب جونم براتون بگه که .... همش تقصر آقا رضاست 😂
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو