Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
13 سال پیش
ای کاسپین 7908 ...
وسیله ای شدی برای کوچ یارانم . . .
اصغر آقای شیر اکبری ... هنوز هم وقتی اسم بزرگت رو به یاد میاریم، سیل غمها به صورتمون جاری میشه...
خانم اصلانی ... هنوز هم هر وقت میگن کاسپین ، یاد مهمان نوازی شما می افتیم...، وقتی اسم خانم سماکی رو دیدیم،باورمون نمیشد که چجوری دوستامون رفتند...
ای عباس قائم مقامی .... ای . . .
ای قادر که دیگه خسته شده بودی... خستگیت جلوی مهربونیت رو نگرفت ...
آقا نیمای صالحی رزوه . . . کاش بودی و میدیدی که پدرت بعد از تو چه شد!!!

UserPostedImage

هیچکس نمیگه شما ها چی شدید! دیواری کوتاه تر از شما گیر نمیاد ...
یه نفر ،یه جایی ، چیز خوبی گفت ... گوشت قربونی، نه؟

آقای عبادی برنا،از وقتی دیدم نوشتی ((یاد کاسپین 7908 ...)) حالم خراب شده . . .[funcrazy] [crying]

خیلی وقت پیش یه چیزی توی yout دیده بودم،فکر کنم شما هم دیده باشید، حالا ...

پلی بک رادار پرواز شماره 7908 هواپیمایی کاسپین از فرودگاه امام (تهران) به مقصد ایروان پایتختخت ارمنستان همانگونه که ملاحظه میکنید هواپیما با سرعت حدود 420 مایل در ساعت در جهت معناطیسی 304 درجه از ارتفاع 27000 پا در حال سعود به ارتفاع 34000 پا میباشد که در ازتفاع 28800 پا ناگهان شروع به گردش از چب به هدینگ (جهت) 098 درجه با شعاع گردش بسیار کم میکند و همچنین نرخ کاهش ارتفاع بسیار بسیار زیاد تا 15000 پا و از دست رفتن علائم ارتفاع و سپس افزایش سرعت به 510 مایل در ساعت و نهایتا برخورد با زمین در نزدیکی حریم هوایی تهران و در حقیقت روستای جنت آباد قزوین. همه 168 سرنشین اعم از خدمه و مسافرین کشته شدند.

مشاهده  
لینک دانلود در بخش پایینی توضیحات موجود است.

فاتحه فراموش نشه .[-o<
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
[crying] [crying]

دست گلت درد نکنه...مرسی...امیدوارم بتونبم همه ی اوون عزیزان رو در یاد داشته باشیم...... بذاریم یه توضیحاتی در مورد این سانحه بدم شاید بد نباشه... [crying]

پرواز 7908 در طول پرواز کاملاً وضعیت عادی داشت...ولی یه مشکلی بود که هیچ کس خبر نداشت.....خیلی از قطعات این پرنده کاملاً از عمرشون گذشته بود ( اورهال ) این پرنده با وضعیت کاملاً عادی ، مهمانداران در حال پخش غذا بودند...کاپیتان فیروزه سهیل با اپروچ خدافحافظی میکند و کام هواپیما رو به فرکانس 125.700 ( سنتر تهران - شهید شاه چراغی ) تغییر میدهد. وضیعت کاملاً عادی بوده....اما... به دلایلی در ارتفاع 28500 مشکل اساسی ایجاد میشه....مشکل ها همیشه زنجیروار هست.... حدس کارشناسان روسی که CVR این پرنده رو بررسی کردند این هست که در ارتفاع 28500 پا از سطح زمین موتور شماره 1 ( سمت چپی ) از کار میافته...ولی این از کار افتادن با انفجار بزرگی همراه بود...انفجاری که دم هواپیما رو از جاش در میاره ( یا اینقدر آسیب میزنه که هم موتور 2 بره هم سکان عمودی و افقی دیگه کار نکنن ) . هواپیما تا ارتفاق 34000 بالا میره و این انفجار تاثیر مستقیم میذاره رو ترانسپوند هواپیما و سیستم برق رسانی... برق رفت ، ترانسپوندر به دلایلی قطع و وصل میشه ( رو رادار هم میتونین ببینین ) هیدرولیک رفت...تمامی کسانی که کمربندشان را بسته بودند با سرعت عجیبی به این ور و اونور هواپیما پرت میشن ...همه جیغ میزنن ( از بچه چند ماهه به بالا ) هواپیما به سمت چپ میپیچه و با سرعت ارتفاع کم میکنه....خلبانان جوری شکه این حادثه شدند که یادشون رفت با واحد سنتر تماس بگیرند...همه دست به کار شدند تا هواپیما رو بالا ببرند....هواپیما همچنان ارتفاع بیشتر کم میکند....2000 پا در دقیقه ..... 4000 پا در دقیقه .....6000 پا در دقیقه .....8000 پا در دقیقه .... سرعت موتور های دیگر به 520 نات گراند میرسه...هواپیما مثله تیر با سرعت پایین میاد...تمامی مسافران به خاطر ترس و فشار ناگهانی قلبشان ایستاده و ماهیچه های قلبشان پاره شده...هواپیما در حالی که عین گلوله میچرخه...ار ارتفاع 34000 پا تا 15000 پا رو در 53 ثانیه میره....بعد کاملا از پوشش رادار خارج میشه و برق کاملا از بین میره...اما هواپیما همچنان داره میره برای ابدی شدن....آخرین کلمه ی که از CVR این پرنده در آوردن این بود که کاپیتان شیراکبری داد زد یا حسین....!! تمام....توپولوفی دیگر مثل توپولوف های خرم آباد و ... به ابدیت پیوست ..... هیچ کدام از کارکنان هواپیمایی کشوری ککشان هم نمیگذره که 168 خانواده داغدار شدند...تمامی اجساد با آزمایش DNA شناسایی شدند و گفته شده بزرگترین تکه ای انسانی دست یک فرد ارمنی بوده که از مچ قطع شده بوده.... هنوز که هنوزه دلیلشو معلوم نکردند و اعتراف نمیکنند که قطعه نداشتیم و تحریممیم...من تمامی این اطلاعات رو چند سال پیش جمع کردم.....

بعضی جاهاشو حس دادم که بتونیم تصور بهتری داشته باشیم.... برای این جور داستانا اصلاً حس خندانک زدن نیست....

عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
13 سال پیش
از متنی که نوشتی ممنون.
یاران چه غریبانه...رفتند ازین خانه ***هم سوخته شمع ما...هم سوخته پروانه !

درسته که حال خوشی ندارم ولی یه چیز برام از این سوانح اخیر تجربه شد!
وقتی دارم سقوط میکنم نگم یا حسین! شهید میشم! (باید با اصلیه کانکت شی)! یا الله بهتره!

ولی قیافه هیچکدومشون از جلوی چشم نمیره....وای خدا.....🆘

وقتی اون چاله رو دیدم، به خودم گفتم که با اون همه سوخت که همراه داشت ، مطمئناً گوشت و استخوان به پودر مبدل میشه...
اصلاً یه چیز دیگه...
ببخشید،وقتی که بزرگترین تیکه باقی مونده از اون غول فلزی ، به اندازه یه بازو نمیشه،چطور میشه انتظار داشت که ....😊

یه قضیه ای هم دور و ور ما پیش اومد...(منتها تورو خدا به این دری وری های تلوزیون ربطش ندین)
مادر یکی از اون خدابیامرزها برای مرگ پسرش بی تابی میکرده،به خواب مادرش میاد و اینو میگه که(( هنوز به زمین نخورده بودیم که اومدن مارو آوردند اینجا،بدنم هم فلان جا افتاده))، اینها توی سر زنان میرن همون فلان جا و تن تیکه پاره اون بابا رو گیر میارن!
فکر کنم این بنده خدا کاملترین بدن رو داشته!:-k

راستی من یه سؤال از دوستانی دارم که سنشون حدود 40-50 هست!
یک ایرباس ایران ایر توی کوهستان سقوط کرد،یادتون هست؟ قضیش چی بود؟😕

در پایان این پستم اینو اضافه میکنم که : این بخش ، بخش گریه و آهه... پس اگر اعصابشو ندارین ، نخونید.[nono]
Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
مطمئنی ابرباس بوده ؟؟؟؟😲 من که چیزی در مورد ایرباس به غیر از اوون ایرباس 655 سانحه ی دیگه ای از ایرباس نشنیدم...😕

والا در مورد بدنی که گفتی من فکر نمیکنم با فاجعه ی این سانحه بدن کسی پیدا شده بود....تا اونجا که میدونم تکه های بدن افراد رو سازمان هلال احمر با بیل جمع میکردند که موجب اعتراض و عصبانیت خیلی از مردم و خانواده های داغدار شده بود که چرا اینهارو با بیل جمع میکنین و میریزن تو کیسه زباله... 😢 😢
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
13 سال پیش
نقل قول:

مطمئنی ابرباس بوده ؟؟؟؟ من که چیزی در مورد ایرباس به غیر از اوون ایرباس 655 سانحه ی دیگه ای از ایرباس نشنیدم...

بله ، ایرباس ایران ایر ، حدود سالهای 56-58 بوده (شاهدمون دقیق یادش نیست!)، هواپیما رفته توی دل شمشک.😢

شاهد:پدرم؛ که برای امداد رفته بود! (خاطرات خوفناکی هم داره)...😢

میفرمایند که پرواز مشهد تهران بوده...

اولین جسدی روهم که پیدا کرده خلبانش بوده که ....😢

نقل قول:

والا در مورد بدنی که گفتی من فکر نمیکنم با فاجعه ی این سانحه بدن کسی پیدا شده بود.

اتفاقیه که افتاده! اتفاقاً همه توی ختمش میگفتن این قضیه رو!